Full Galactic Disclosure / by Elizabeth Trutwin

Full Galactic Disclosure

Door: Elizabeth Trutwin, 23 Maart 2014

Zolang we geloven dat we in de meest geavanceerde periode van tijd zitten zullen we niet op zoek gaan naar andere antwoorden. Shamanen over de hele wereld van vandaag weten dat we in onze normale staat van bewustzijn niet een bovennatuurlijke ervaring of zelfs een spirituele ervaring zullen hebben. Het bovennatuurlijke is overal om ons heen, de hele tijd, ongezien en onze zintuigen kunnen ze niet voelen. Dit is de reden waarom het verstandig is om de ego geest op te lossen om de leiding over je zintuigen te krijgen. Ons onderwijs en de kennis die zogenaamde wetenschappers met ons te delen, bijvoorbeeld, wat wordt geaccepteerd als fysische eigenschappen, houden ons dom. Bijna elke dag schrijft iemand mij om te vragen of wat ze lezen waar of onwaar is. De basiskennis ontbreekt en dat maakt onderscheidingsvermogen bijna onmogelijk. Kennis is Macht.

De Band Van Vrede Is Waar We Het Nulpunt Vinden

Op het geodetische centrum van de wereld, zul je piramides vinden die clusteren op zes verschillende plaatsen. Abu Rowash, Gizeh, Abu Garab, Abusir, Sakkara en Dashour. Er zijn 22 piramides in de Band van Vrede. Deze sites zijn verbonden met elkaar. Vandaag de dag zijn het geïsoleerde sites of zijn slechts gedeeltelijk opgegraven. De schat van vrije energie is vandaag de dag nog verborgen voor ons. We hadden lang geleden een superieure wetenschap. Elk van deze sites is gebouwd op een elektrische leylijn binnen het Energie Grid van de Aarde. Ook is elk van deze gebouwd op een watervoerende laag. Een korte kameelrit vanaf de Gizeh piramide brengt ons bij Abu Garab met drie piramiden en de grootste obelisk die ooit bestaan heeft ​​op Aarde. Het werd volledig gemaakt van kwarts kristallen. De vele kwarts bassins vormden een waterkanaal waar energie uit werd verkregen. Deze structuren hebben hiërogliefen gravures op hen in de traditionele soefi taal die nog steeds wordt gesproken.

Als de zonnestralen het water raakt verhoogt het de energie naar boven door de tunnels van water in de top van de piramide en levert vrije energie. De kern van de piramiden zijn gemaakt van dolomiet kalksteen en hebben een hoog gehalte aan magnesium wat elektriciteit goed geleidt. De omhulsels die de piramides beschermen, net als een elektrische draad, zijn gemaakt van Tura kalksteen wat meestal calciumcarbonaat is en wat een slechte geleider van elektriciteit is. Binnen de Piramide zijn graniet tunnels en dit is een transmissie steen. De Ouden maakte precieze berekeningen door hun leven op Aarde te verbinden met hun leven in de Sterren. De cluster van de piramides van Abusir zijn precies in lijn met de Pleiadische cluster. De piramides van Gizeh zijn uitgelijnd met Orion’s Belt. Voor zeventig dagen per jaar valt de zon van onze Trinary Zonne-systeem, Sirius, uit het zicht van de nachtelijke hemel. Langs de Band van Vrede zijn Zonne tempels gebouwd tussen Abusir en Gizeh waar de zon de Melkweg kruist in een processie over deze zeventig dagen per jaar. Het is juist precies op de grond gebouwd volgens de Kosmische processie in de ruimte. Dit is een passie spel voor ons Zonnestelsel.

De band van miljoenen Piramides op de Planeet is gebouwd om verbinding te maken met het Aarde Grid, de Ley Lines, het systeem van de piramides, obelisken, Ziggurats, Zero Point Modulators, Portalen en Sterre Poorten om een Band van Vrede te creëren, genaamd Zero Point. De megalithische plaats Stone Henge is gebouwd op een watervoerende laag op leylijnen, net als alle andere piramiden die zijn gevonden in Europa, Zuid-Amerika, China en Afrika. De grootste piramide in de wereld ligt in Bosnië en de oudste piramide in de wereld ligt in de Krim.

Nikola Tesla bouwde een Vrije Energie Toren op Long Island en het werd stilgelegd door JP Morgan. Edison produceerde elektriciteit voor een gereguleerd monopolie dat we nog steeds vandaag de dag betalen. Nu we de natuurlijke vrije energie ontdekken die overal om ons heen is realiseren we ons dat vrije energie direct is gekoppeld met # Full Galactic Disclosure.

Tussen 1901 en 1917 werd de Tesla toren gebouwd in Shoreham, New York. Het werd gebouwd op een watervoerende laag met dalende tunnels net zoals dat bij de piramides is. Het bood gratis transmissies voor telefoon over de Atlantische Oceaan evenals gratis energie. JP Morgan haalde al zijn winst uit de tarieven voor elektriciteit. Omdat Tesla gratis energie voor iedereen wilde produceren, legde JP Morgan zijn financiering stil. Vrije draadloze energie is altijd op onze planeet aanwezig geweest en het is ook vandaag de dag beschikbaar.

Toen de oude Egyptenaren naar Anubis gingen om hun hart af te wegen tegen de veer van waarheid die Aartsengel Michael ontmoette, het co-titulaire hoofd van de Karmische Raad met Maitreya. Als je hart hetzelfde woog als de veer, als het erg licht was, werd je toestemming gegeven om verder te gaan. Als je hart zwaar was omdat je veel misdaden had begaan dan werd je niet toegestaan ​​om door te gaan naar de andere kant. In plaats van het hebben van een ander leven zou je ongeschapen zijn en terug gaan door het Scorpi Zwarte Gat alsof je nooit geboren was.

Onder het commando van Ashtar zal de technologie op de Nieuwe Jeruzalem, via MT Keshe bij de Keshe Foundation, de Zero Point Modules activeren en de Band van Vrede zal een Band van Horizontale energie produceren die de Aarde weer zal plaatsen in Zero Point. In deze energie werken geen wapens en wij zullen vrede hebben op Aarde. Het is binnen deze bepaling van geen kernwapens waarin onze Galactische Familie kan landen op aarde. Dit zal een omgeving zijn waar Vrije Energie beschikbaar zal worden gemaakt voor iedereen op Aarde.

Sananda Jezus Admiraal van het Nieuwe Jeruzalem

“De Vier Ruiters van de Apocalyps zijn beschreven in het laatste boek van het Nieuwe Testament van de Bijbel, genoemd het Boek van de Openbaring van Jezus Christus aan Johannes de Evangelist in 6:1-8. Het hoofdstuk vertelt over een boek of boekrol in Gods rechterhand, dat is verzegeld met zeven zegels. Het Lam van God, of de Leeuw van Judea (Jezus Christus), opent de eerste vier van de zeven zegels, die vier wezens oproept uit te rijden op witte, rode, zwarte en bleke paarden. Hoewel sommige interpretaties verschillen, in de meeste uitleggen, worden de vier ruiters respectievelijk gezien als het symbool van Verovering, oorlog, honger en dood. De christelijke apocalyptische visie is dat de vier ruiters er zijn om een ​​goddelijk apocalyps over de wereld in te stellen als voorboden van het Laatste Oordeel.

“(Http://en.wikipedia.org/wiki/Apocalypse)”.

Secret Empire Briefing Book – Definitions (http://www.amazon.com/The-Secret-Empire-Cushman-Cunningham/dp/0970096607)

“Four Horsemen of the Apocalypse” – Edward Snowden (Conquest), Julian Assange (War), Glenn Greenwald (Famine),Chelsea (Bradley) Manning (Death).

“Apocalypse” – From the Greek for Disclosure of Knowledge

Het bovenstaande beschrijft de eerste vier zegels van de zeven zegels geopend door Jezus (Sananda ~ KOS) het 5e Zegel is Arrestaties, de 6e Zegel is Aankondigingen en Vaststelling van NESARA Wet en het 7e Zegel is # Full Galactic Disclosure. Er is geen noodzaak om Disclosure te verbergen voor je “op het christelijke geloof gebaseerde” vrienden. Nee, vertel hen gewoon dat Jezus een UFO Bestuurd.

Als president Obama naar het Podium komt voor aankondigingen zal hij publiekelijk onthullen aan de wereld dat onze regering interacties met buitenaardsen heeft gehad. Hij zal de geheime begroting en het Geheime Ruimtevaart Programma openbaren.

President Kennedy werd ingelicht over de 1942 UFO Crash in Roswell, en Admiraal Byrd’s Vlucht naar de Binnenaarde.

“Het woord ‘geheimhouding’ is weerzinwekkend in een vrije en open samenleving; En we zijn als mensen van nature en historisch tegen geheime genootschappen, geheime eden, en geheime procedures” ~ John F. Kennedy

James Forrestal begon als journalist en Investeringen Bankier. Hij raakte bevriend met Joseph Kennedy en ze werkten op Wall Street hervormend samen. Het was de Occupy Wall Street-versie van uw overgrootvader. Ze maakten vijanden. Niet lang na Joseph Kennedy Jr werd vermoord nam John F. Kennedy zijn rol in het gezin als de eerste Ierse katholieke president over. Onder de FDR werd James Forrestal de onderminister voor de marine en nam al zeer snel zijn plaats in als minister van marine (Sec Nav). De Verenigde Staten waren op dit moment in voorbereidingen om zich bij de Tweede Wereldoorlog aan te sluiten tegen die tijdreizende oorlogsmisdadiger Adolf Hitler.

Drie maanden na de aanval op Pearl Harbor waren er ongeïdentificeerde Ruimte Schepen boven Los Angeles, en het leger van de Verenigde Staten lanceerde luchtdoelraketten in een lange strijd. Het is gemeld dat er een crash van een UFO was tijdens het gevecht en de marine nam bezit van de UFO. Het was aangeduid als een interplanetaire Toestel.

De interplanetaire Fenomenen Eenheid werd vervolgens gevormd als een onderdeel van Naval Intelligence. Forrestal werd vervolgens geïnformeerd en wist alles over het neergestorte vaartuig en het werd bestudeerd om te zien of het kon worden gebruikt in de oorlog.

In de tijd van de luchtaanval was president Kennedy in Marine Intelligentie en was verantwoordelijk voor het verzenden van informatie via de Marine kanalen. In 1945 was hij te gast bij James Forrestal in een naoorlogse tour in Duitsland, waar hij getuige was van alle nazi Superwapens. Dit waren Buitenaardse Technologien. Er is een 1947 interplanetaire Fenomenen Eenheid Verslag waar in staat dat Congreslid JFK een copy heeft ontvangen van het rapport. John F Kennedy werd ingelicht over de Roswell Crash. Dit alles leidt tot de Cuba Raket crisis toen de Galactische Federatie Russische Schepen stopte die kernraketten vervoerde en ze terug naar zee dreef. President Kennedy werd ingelicht door Ashtar in het Witte Huis en wist waar de Goddelijke hulp vandaan kwam. Ashtar maakte deel uit van de United stated Military en werkte sedert die tijd samen met de Alien Contact Intelligence Organization (ACIO). Hij blijft president Obama informeren in het Witte Huis over zaken over Disclosure en helpt hem met de interactie met de schepen.

In 1947 had James Forrestal het Commando over Project Paperclip. Hij was ook Sec Nav toen de marine Expeditie High Jump geleid door Admiraal Byrd de Binnen-Aarde instuurde op een marine missie waar ze een UFO Commando ontdekten ter bescherming van nazi’s die het aardoppervlak hadden verlaten om te ontsnappen na de oorlog. Bij het zoeken naar antwoorden op wie president Kennedy had vermoord moeten we beginnen met de dood van zijn mentor, James Forrestal in 1949. Forrestal werd de eerste minister van Defensie in 1947, een functie die hij tot maart 1949 had.

Toen Kennedy op de rand van slagen was, door het dwingen van de CIA tot het delen van geheime UFO-informatie met andere overheidsinstanties (Rusland) op 12 november 1963, werd hij tien dagen later vermoord. President Kennedy stuurde een memo aan de beheerder van de National Aeronautics and Space Administration met betrekking tot de samenwerking met de Sovjet-Unie betreffende Kosmische ruimte Zaken.

We weten dat NSA astronauten op de maan landde in 1961 met de hulp van buitenaardse technologie. President Kennedy was zich hier bewust van. Edward Snowden heeft tonnen bewijsmateriaal vrijgegeven over de geheime operaties van de NSA. De NSA spionage is gewoon het topje van de ijsberg. Aangezien de Verenigde Staten en andere regeringen het wereldwijde bereik van de NSA toegeven, worden we opgewarmd voor # Full Galactic Disclosure. Toen Apollo Astronauten landde op de maan in 1969 werden ze opgewacht door NSA Astronauten evenals door buitenaardsen die al leven op de maan. NSA Astronauten nodigde de NASA uit de maan te verlaten en nooit meer terug te komen. Neil Armstrong had gezegd “NASA hield dit geheim om paniek op Aarde te voorkomen”. Hij zei gewoon “de CIA zat achter deze doofpot affaire”. De National Security Agency screent alle films en radiocommunicatie, ook de raketten. Wij hebben de verklaringen van Otto Binder, Dr Garry Henderson en Maurice Chatelain, dat de astronauten van de NASA strikte orders kregen om niet hun UFO-waarnemingen op de Maan te bespreken. Gordon Cooper heeft getuigd voor een commissie van de Verenigde Naties dat een van de astronauten in feite getuige was van een UFO op de maan nadat ze waren geland. Elk van de maan wandelingen was slechts een paar uur en ze verbleven nooit lang op de maan. Na een paar bezoeken gingen ze nooit meer terug.

Nu kunnen we begrijpen waarom Edward Snowden asiel heeft in Rusland. President Kennedy was overtuigd door Ashtar om Vrede te sluiten met de Sovjets na de Cuba-crisis. Hij begreep uit de eerste hand dat een andere escalatie van die omvang de dood zou kunnen betekenen voor Moeder Aarde. Hij besloot om dapper te zijn en die Ene te zijn om de stappen voor een wereld van vrede te nemen. Het bewijs dat president Kennedy naar een vreedzame oplossing toewerkte met de USSR over de Kosmische ruimte kwestie en dat hij werd gedwarsboomd door de NSA en de CIA ligt in Rusland. In hun dossiers ligt nog steeds het bewijs. Nu kunnen we ook begrijpen waarom Poetin President Obama helpt met Disclosure.

Bill Clinton en het Rockefeller Initiatief

Decennia na president Kennedy, werd President Clinton de Disclosure president. President Clinton, was net als president Kennedy een lid van de 13 families, de duistere kliek. Zijn natuurlijke geboren Vader was Laurance Rockefeller. Hij had een gearrangeerd huwelijk met Hillary die Adolf Hitler’s kleindochter is via een maîtresse. Hillary is een Rothschild. Dit was de naam die door de familie werd aangenomen toen ze emigreerde naar de Verenigde Staten. De oorspronkelijke familie naam was De Bauers.

Laurence Rockefeller werd de financiële steun die nodig was om te helpen President Clinton uit te laten groeien tot de Disclosure president. Hij had een plan gelanceerd waarin hij van plan was elke voorpagina’s van alle prominente kranten te kopen in het land voor het afdrukken van het UFO-verhaal. Vele jaren en bijeenkomsten gingen in het ontwerpen van dit Plan zitten. Uiteindelijk vreesde President Clinton dat hij zou worden vermoord en keerde zich af van het plan. Hij heeft NESARA ondertekend in wetgeving op 10 oktober 2000 werd de weg vrijmaakt voor het Plan.

http://www.openminds.tv/wp-content/uploads/Rockefeller-Briefing-Document.pdf

 

Het Congres hoorzittingen initiatief door “We The People” en de Paradigma Onderzoeksgroep

Na de Burger hoorzitting over Disclosure hebben we een plan gelanceerd om te getuigen tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties over de wereldwijde kwestie van de buitenaardse aanwezigheid op aarde. De volgende logische stap is een hoorzitting door het Congres van de getuigenverklaring van de militaire top en regeringsfunctionarissen. Dit is gepland voor de lente 2014. Wij de mensen moeten die dingen goed doen die nodig zijn om van de Aarde een planeet van vrede te maken. Er zijn leden van Congres die een deel van het probleem zijn. Ze maken deel uit van de doofpot affaire.

Sommige Congres leden staan niet uitnodigend ten opzichte van het publieke bewustzijn als het hun misdaden tegen de menselijkheid betreft. Het zal niet gemakkelijk zijn om in het Capital Building te komen met deze kwestie. Een grote macht van de publieke opinie met een gerichte concentratie van verzoeken aan de media om de kwestie te af te dekken zal nodig zijn.

Er blijven zo veel dingen aan het zicht onttrokken. De massa psychologische aanval van 911 als een inside job is bedacht door dezelfde partijen die betrokken zijn bij The Truth Embargo. Verbind de Punten. Zie met Ogen Welke zien. Ondersteun de inspanningen van degenen die de Verandering zijn. Die Ruiters van de Apocalyps zijn # Full Galactic Disclosure die deze planeet zullen bevrijden van de weinigen die de vele wilden besturen. President Obama zal de Disclosure President zijn. Kijk er naar uIt. Openbaarmaking Nu!

door Elizabeth Trutwin, 23 maart 2014 © Alle rechten voorbehouden. http://elizabethtrutwin.org/, http://galacticroundtable.org/

Dank u voor uw voortdurende bijdrage aan dit werk.

Vertaald: Martien