De Tweede Golf Van Ontwaken En De Broosheid Van De NWO.

De Tweede Golf Van Ontwaken
En De Broosheid Van De NWO.

door Alexander Light, 15 mei 2018

(Alexander Light) De New World Order is een zeer fragiel concept. Dit plan voor werelddominantie vertrouwt op discretie, geheimhouding en bedrieglijke tactieken van manipulatie.

Related The New Atlantis: Master Plan of The Ages — Occult History of the Past 500 Years: Magic, Ancient Weather Manipulation, NWO, Jesuits, and more

Als iedereen zou leren over deze geheime agenda van wereldheerschappij en volledige slavernij van de mensheid, zouden  hun plannen voor een NWO ’s onmiddellijk afbrokkelen.

Dankzij Hillary Clinton en haar kliek zijn enkele van hun duisterste geheimen blootgelegd en we zijn er nu getuige van hoe de illusies van democratie en gelijke rechtvaardigheid voor iedereen beginnen te versplinteren. Achter deze illusies ligt de walgelijke naakte waarheid:  deze zieke mensen staan boven de wet.

Aanbevolen Boek  Fire in the Minds of Men: Origins of the Revolutionary Faith

Aanbevolen Boek  The Secrets of the Federal Reserve

Aanbevolen Boek  The World Order – Our Secret Rulers

Gelukkig voor ons zijn de recente gebeurtenissen een lawine begonnen die niet kan worden gestopt.

We zijn momenteel getuige van de tweede golf van massa-ontwaking, sinds 9/11:

Meer en meer mensen worden zich bewust van het feit dat de MSM werkt als een propaganda-machine voor de “elite.” – Lees meer over dit onderwerp  hier.

De zieke wereld van de 1% is opnieuw blootgesteld en de bewering dat we worden geregeerd door duistere individuen met een duistere agenda, begint serieus te worden genomen door een groter aantal mensen dan ooit tevoren.

Door de steun voor Hillary Clinton en haar kliek voort te zetten, laat de ‘elite’ ons zien dat er niet zoiets bestaat als gerechtigheid voor degenen in machtsposities. Ze zullen nooit worden onderzocht en, indien nodig, worden vervolgd.

Door te weigeren de kinderhandel en pedofilie-claims te onderzoeken van wat nu het  PizzaGate-schandaal wordt genoemd, toont de overheid medeplichtigheid. Hoeveel meer machtige mensen zijn hierbij betrokken?

Door een aanval op alternatieve media te lanceren met de ongefundeerde ‘valse nieuws’-claims, toont de regering een oprechte interesse in het verbergen van PizzaGate, terwijl ze ons een van de meest elementaire democratische rechten ontneemt:  vrijheid van meningsuiting.

De waarheid is dat hun hele  piramide van controle  door ons wordt ondersteund. Het werd op onze schouders gebouwd en wij zijn degenen die het op hun plaats houden.

Zoals ik in mijn vorige artikel heb besproken: “Deze 13 families heersen over de wereld: de Schaduwstammen achter de NWO,” we kunnen “hun piramide van macht gemakkelijk afbrokkelen, door ons eenvoudig te verenigen tegen hun misleiding in een  vreedzame revolutie  van de geest, hart en ziel.”

(Ik moedig jullie aan om het artikel te lezen, want hiermee wordt niet alleen het probleem blootgelegd, maar het biedt ook een oplossing).

Zoals ik in het begin van dit artikel al zei, ben ik “teleurgesteld” over hoe fragiel de 1% “elite” is en wat hun plannen voor een Nieuwe Wereld Orde werkelijk zijn.

TPTB is allesbehalve de almachtige en goed georganiseerde groep die ik ooit dacht dat het was. In feite zijn ze niets meer dan een stel parasieten die met elkaar vechten voor meer macht en meer geld.

Laten we iedereen wakker maken en de elite verwijderen! 

Door Alexander Light,  HumansAreFree.com  / Fragment uit een  breder artikel.

Bron: http://humansarefree.com/2018/05/the-second-wave-of-awakening-and.html

Vertaling: Martien