Steeds intensievere contacten met bevriende Sirianen / Buitenaards Actueel

Steeds intensievere contacten
met bevriende Sirianen

Buitenaards Actueel 2014-04-22


Aanvullende informatie over onze kosmische vrienden
Dit artikel is een onverwacht verwolg op mijn artikel over De Mens. Directe aanleiding is de fascinerende video van Galactis Net over contacten met Sirianen en Plejadiërs. Galactis Net is een Roemeense organisatie, die op 2014-04-05 te Gyor in Hongarijë een congres samen met enkele Sirianen heeft gehouden. Evenals de uitzending van Brandpunt op 2014-04-13, waarop buitenaards leven uitgebreid aan bod kwam, zijn dit hoopvolle tekenen, dat er via kleine stappen, maar ijverig en effectief aan Disclosure wordt gewerkt. Aan deze activiteiten doen tevens steeds meer gerenommeerde wetenschappers mee. Onder de doorsnee bevolking en via reguliere media, worden buitenaardse beschavingen steeds serieuzer genomen. Met de nadruk, dat deze beschavingen ons gunstig gezind zijn en dat ze er zeker niet op uit zijn om onze wereld over te nemen. In tegendeel. Zij gaan uiterst behoedzaam te werk. Zij laten ons de keuzes maken en ons zoveel mogelijk zelf verrichten. Ondertussen doen zij op de achtergrond voor ons, waartoe wij nog niet in staat zijn, maar waarvan het wel degelijk de bedoeling is, dat wij daar te zijner tijd samen met hen voor zorgen.

Het Sirius stelsel

Sirius A – ofwel de Hondsster – een grote blauwachtige ster, is na onze eigen Zon de meest heldere ster aan de hemel. Om Sirius A draait, in circa 50 jaar, de witte dwergster Sirius B. Om Sirius B draait Sirius C, waarvan mij niet duidelijk is, of dit een ster of een planeet betreft. Het Sirius stelsel telt verder diverse bewoonde planeten. De bekende Sirianen, al miljoenen jaren onze kosmische vrienden, bewonen Sirius 1.1, ofwel de binnenste planeet van Sirius A. De naam van deze planeet heb ik nog niet gevonden. Deze planeet is ook nog niet door astronomen ontdekt, maar sinds kort geven wetenschappers toe, dat een dergelijk leefbaar hemellichaam wel degelijk mogelijk is.

De Siriaanse humanoïden
Zij zijn geen homo sapiens, maar ze hebben veel met ons gemeen qua uiterlijk en karakter. Op straat zouden zij direct opvallen als buitenaards, want hun afwijkende lichaamsbouw is niet te camoufleren. GVLL waarschijnlijk minstens 240, dus ook qua lichaamslengte vallen zij op. Het zijn in alle opzichten geavanceerde, multifrequentionele wezens, zodat het voor henzelf geen probleem vormt om zich onder ons te begeven. Dit in tegenstelling tot sommige Plejadische mensen, die wel degelijk last van onze lage frequenties ondervonden. Wat Galactis Net zegt over Plejadiërs, is grotendeels eenbevestiging van wat ik op Buitenaards Net heb gepubliceerd en zo langzamerhand gemeengoed is onder lichtwerkers.

Op de video staan trouwens prachtige, stralende beelden van Semjase, zoals ik haar ook ken. Galactis Net en hun video, tonen vooral fascinerende beelden van enkele vrouwelijke en enkele mannelijke Sirianen. Amun is de meest getoonde Siriaanse vrouwelijke contactpersoon. Dat zij wordt gezien zonder hoofdhaar of wat voor lichaamshaar dan ook, hoeft geen relevant of algemeen kenmerk te zijn. Typerend is haar langwerpige achterhoofd, zoals wij van Sirianen kennen. Grote stralende ogen, die vrij ver uiteen staan. Bescheiden, nauwelijks uitstekende oren en neus. Fraaie iriserende huid. Harmonische en liefdevolle uitstraling. Het is alle moeite ruimschoots waard om deze lange video zelf te bekijken. Engelse ondertiteling is beschikbaar. Het duidelijk uitgesproken Roemeens, dat veel lijkt op Italiaans, is voor sommigen van ons redelijk te volgen. Mijn eigen ervaringen en veronderstellingen betreffende Sirius en haar bewoners, heb ik op mijn webpagina Disclosure gezet. Zie de link hieronder.

  ☻   www.galactis.net – Communicatie met gunstig gezinde buitenaardsen  
  ☻   Video Engels 101 minuten – Intensieve contacten met Sirianen en Plejadiërs  
  ►   2014-04-22 – Micha bezoekt in een droom Sirius planeet 1.1  

Micha Beuger

http://www.buitenaards.net/