Semjase van de Plejaden – Waarom jullie en wij gelijkwaardig zijn

Semjase van de Plejaden –
Waarom jullie en wij gelijkwaardig zijn

Micha – 2013-09-28

Lieve Aardemensen. 

Jullie zijn echt gelijkwaardig aan ons. De situatieverschillen, die er waren, zijn nu verdwenen. Zodra je dit bericht gaat lezen, zit jij net als wij in 5D. Lichaamslengtes van de Aarde mens en de Plejaden mens zijn vergelijkbaar. Dus kijken wij elkaar vaak recht in de ogen. Ook de meesten van ons zijn niet onsterfelijk, al worden wij meestal honderden jaren oud, maar dat kunnen jullie ook in 5D. Wellicht heb je bij jezelf al processen van heelwording en verjonging ontdekt.

Er wordt gezegd, dat God jullie liefheeft, maar wij merken, dat velen dit niet echt geloven, hetgeen begrijpelijk is. Wat heeft God nou aan ons, miezerige aardwormen? Ja, hoe kun je geloven, dat er van jullie gehouden wordt, als je niet eens jouw eigen waarden kent. Ik zal nu duidelijk uitleggen, hoe uniek en onmisbaar de Aardemens is. Laat ons de intergalactische mensheid vergelijken met ons menselijk lichaam, dat uit verschillende delen bestaat. Andromeda is dan overduidelijk het hoofd. Deze manier van uitleggen hebben we dan ook aan hen te danken. Wij ondervinden enorm veel steun van de Andromedanen. En niet alleen wat betreft sneller transport en andere voor ons nieuwe technologie. Onze Melkweg ging vaak tekeer als een kip zonder kop. Daar komt meer orde in.

Wij zijn de handen – al kun je ons ook het hart noemen. En jullie zijn ongetwijfeld de voeten. Ik neem aan, dat je wel weet, waar voeten voor dienen. Wel, je kunt beter een pianorecital spelen met je voeten dan de Vierdaagse lopen op je handen. Oppervlakte-aarde wordt Shan genoemd, het Cluster Voertaal woord voor voet of voeten. Jullie zorgen echt voor de aarding van de kosmos. Nu is Andromeda van nature aardig geaard, maar wij van de Plejaden hebben nogal de neiging tot zweven. De Plejaden zijn het Avifauna van onze Melkweg, met verreweg de meeste vogelsoorten. Van piepkleine vogeltjes van een paar centimeter tot reuzenvogels met een spanwijdte van vele meters, die op hun rug twee mensen tegelijk door het luchtruim vervoeren. Ook hebben wij bewoonde hemellichamen met zo weinig zwaartekracht, dat mensen daar zelf kunnen zweven. Ik hoop jullie eens mee te nemen, zodat jullie dit zelf aan den lijve kunnen ondervinden. Het is ontzettend leuk.

De Plejadische mensenwereld werd destijds door Andromeda mensen in 4D geschapen. Zelfstandig zijn wij geascendeerd tot 5D, maar op de voor onze Melkweg tot voor kort gebruikelijke zweverige wijze, waarbij onze materie behoorlijk vluchtig werd, hetgeen toch wel grote nadelen heeft. Zoals Aarde ascendeert, is een primeur. Met behoud van de hele fysiek-materiële infrastructuur. Hierin zijn jullie een voorbeeld voor onze hele Melkweg. Jullie leren ons om te aarden, waarvoor wij jullie eeuwig dankbaar zijn. Op zijn minst is dit heel aardig van jullie. Wij zijn onze werelden nu met succes meer aan het materialiseren.

Handen verzorgen vaak voetmassages, maar voeten geven zelden handmassages. Hierdoor zouden jullie ten onrechte het idee kunnen hebben, dat wij jullie voortdurend verwennen, maar dat jullie ons te weinig terugdoen. Laat ons alsjeblieft ophouden met al dat geven en ontvangen op een goudschaaltje te wegen. Ons gigantische intergalactische mensenlichaam is een geschenk van God, die daar trouwens even uitbundig van mee geniet. Laat ons als lichaamsdelen goed afgestemd samenwerken en vooral samen veel plezier beleven.

Jullie Semjase.

www.buitenaards.net/actueel.html#15