Semjase van de Plejaden – Intergalactisch multiculti

Semjase van de Plejaden – Intergalactisch
multiculti

Micha Beuger – 2013-10-05

Lieve Aardemensen.

Een medium vertelde eens, dat zij iemand in regressie bracht en die man ineens begon te loeien. Geen wonder, zei ze, want wij zijn allemaal weleens een keer koe geweest. Vandaag heb ik het over je kosmische identiteiten. Ieder van ons heeft duizelingwekkend veel meegemaakt en gedaan. En dan bedoel ik niet alleen, dat we tijdens voorbije levens een kampbeul of seriemoordenaar zijn geweest of als ketter op de brandstapel zijn geëindigd. Want ik hoop, dat zulk oud zeer nu voltooid verleden tijd is, en geheel is geheeld en zijn plek heeft gevonden.

Ik heb het liever over al dat waardevols, dat wij nog steeds zijn en dat wij altijd zullen blijven. Wij stammen allen uit Dé Bron en wij blijven daarmee verbonden. Maar in Dé Bron waren we kleurloos, vormloos en bewegingloos. In onze incarnaties hebben wij onze unieke kleuren, vormen en bewegingen verworven, waarvoor we voor altijd worden bewonderd, gewaardeerd, geëerd en geliefd. Met kosmische identiteiten bedoel ik alles, wat wij nu zijn, wat wij ooit zijn geweest, wat wij zullen zijn en wat wij zouden kunnen zijn. Velen van ons hebben aardig wat in de Kosmos rondgezworven. Elke serie levens in een stelsel, heeft je een onsterfelijk hoger zelf opgeleverd, dat die levens heeft voorbereid, al je herinneringen daaraan bewaart en waaruit je binnenkort steeds meer kunt putten. Zo heb je ongetwijfeld een Aarde hoger zelf, wellicht ook een Sirius en vrijwel zeker ook een Plejaden hoger zelf. Sommigen ook een overkoepelend Andromeda zelf. Koningin Máxima zei eens: ‘Dé Nederlander bestaat niet.’ Wat haar toen bepaald niet in dank werd afgenomen. Louis Couperus zei: ‘Zo ik iets ben, ben ik een Hagenaar.’ ‘Ich bin ein Berliner.’ zei wijlen president John F. Kennedy tijdens zijn bezoek aan West-Berlijn op 1963-06-26. Wie weet, stamel jij ooit: ‘Nèyë dzidz Èhran.’ Ofwel: ‘Ik ben een Plejadiër.’ En wel van mijn thuisplaneet Erra. Niet, dat je herinneringen aan Plejadische levens hoeft te hebben – dat komt later wel – maar je houdt van onze landschappen, steden, maaltijden en gebruiken en je wordt verliefd op onze mensen. Wees er dan zeker van, dat je van harte welkom bij ons bent, want je hebt voor eeuwig Plejadisch ereburgerschap.

Jij bent uniek. Dat heb je mede te danken aan je vele identiteiten, die je maar beter, evenals je culturele erfgoed, kunt koesteren. Je ontleent je identiteiten aan je familie, eventuele werkkring, eventuele clubs, eventuele religie, buurt, gemeente, provincie, land, werelddeel, Aarde, planetenstelsel, Orionarm, Melkweg, Cluster, Supercluster, Universum Nebadon, enzovoort. Maar ook als fysieke mens en levensvorm. Het is trouwens een specialiteit van Andromedanen om in en uit te zoomen tussen al die verschillende microscopische en macroscopische schalen. Eenheidsbewustzijn en 5D komen er op neer, dat je in al deze netwerken goed functioneert, in balans tussen al die gehelen en de individuen, waaruit die netwerken bestaan. In ultieme verbondenheid en vrijheid.

Bestaat Dé Nederlander eigenlijk? Volgens de Chinezen wel. Die zeggen, dat al die Hollanders op elkaar lijken en dat ze al die gezichten echt niet uit elkaar kunnen houden. Hetzelfde zeggen de Hollanders van de Chinezen. Jullie zijn trouwens meesters in culturele uitwisselingen. Je eet af en toe Chinees, maar je blijft wel Hollander. Vanavond eet je tjap tjoy in het restaurant om de hoek. Maar morgenavond eet je gewoon weer stamppot thuis. Bestaat er zoiets als Dé Aardemens? Jazeker! En van onze afstand komt dit extra duidelijk naar voren. Al kunnen wij al jullie gezichten wel degelijk uit elkaar houden. Maar voordat wij schetsen, hoe wij jullie beleven, vertellen we over Dé Andromeda mens en over Dé Plejaden mens. En over hun leefomgevingen als achtergrondinformatie.

Andromedanen zijn gewend aan hun overzichtelijke situatie, met weinig verschil tussen geestelijk en materieel. In hun werelden overheersen de koelere kleuren, zoals ultraviolet, violet, lila en blauwgrijs, met weinig contrast. Hun fabelachtige technologie wordt rechtstreeks door gedachten bestuurd, maar je ziet bijna nergens apparaten. Ze zijn nuchter en kunnen de meest complexe concepten simpel uitleggen. Ze zijn rustig, ingetogen en tolerant. Ze hebben een droog soort humor. Ze zijn meesters in gelijkwaardigheid en delen liefst alles met iedereen. Ze hameren op het koesteren van ieders unieke zijn en van ons aller culturele erfgoed. Ze hechten niet zo aan traditionele omgangsvormen. Ze benaderen je steeds, zoals het jou en hun op dat moment het beste uitkomt. Ze vertonen een natuurlijk charisma, maar ze zijn zeker niet dominant.

Plejadiërs leven in sprookjesachtige, organische werelden, met veel warme, vrolijke kleuren, zoals oranje. Toen de Andromedanen onze planeten vorig jaar na lange tijd weer bezochten, reageerden ze blij verrast. ‘Wauw! Wat hebben jullie hier allemaal voor prachtigs van gemaakt!’ Plejadiërs zijn lief, warm, toegankelijk, creatief, speels en gevoelig. Bij ontroering vloeien tranen al gauw rijkelijk. Hoewel ze buitengewoon wijs zijn, kunnen ze soms wat warrig overkomen. Het zijn rasechte allemansvriendjes. Als begroeting – niet alleen onderling, maar ook met alle andere Plejadische soorten – geven ze tongzoentjes. Onder vreemden is dat vluchtig elkaar proeven, maar onder vrienden kan dat er best hartstochtelijk aan toegaan. Met Aardemensen doen ze dat niet zo gauw, behalve als de Plejadiërs zeker weten, dat dit in goede aarde valt. De Andromedanen doen allemaal mee, want dat spreekt ze wel aan. Frappant trouwens, dat jullie wolven dit ook bij elkaar doen en dat professionele wolvenfluisteraars dit zelfs bij zichzelf toelaten.

Aardemensen pik je er zo tussen uit, ondanks hun fabelachtige diversiteit in elk opzicht. Sterker nog, iedere ziel, die ooit iets met Aarde te maken heeft gehad, is voor de eeuwigheid getekend. Geen enkel wezen is zo serieus,  individualistisch en eigenwijs als de Aardemens. Gelukkig kunnen ze daar zelf het hardst om lachen, want aardse humor is ongeëvenaard in de Kosmos. Geascendeerde Aardemensen presenteren zich als oorlogsveteranen. Ze dragen als het ware dag en nacht hun verzetskruis, met de borst zo ver mogelijk vooruit. Altijd handig voor jullie, om dit soort dingen over jezelf te weten.

Na de intergalactische familiereünie – of misschien wel eerder – maken jullie ook kennis met andere soorten. Met de groene en de blauwe humanoïden van de Plejaden, zal de schok niet zo groot zijn, want hun karakters lijken veel op de onze. Maar er bestaan ook exotischere aliëns en soorten, die veel meer op jullie dieren lijken. In Andromeda bestaat er zelfs een planeet met een koe als koningin. Je zult verbaasd zijn, hoe snel dat went. Want ze is zo menselijk. En koninklijk, ja goddelijk. En heel erg lief.

Wie vooral ook ons hart hebben gestolen, zijn de Albaran reptielwezens. Van achteren zijn het net krokodillen. Sommige hebben een staart. Als ze iets weigeren, keren ze je letterlijk de rug toe. Maar van voren zijn ze verfijnd  menselijk, vooral hun gezicht en handen. Ook hun karakter is menselijk, met een fenomenaal inlevingsvermogen. Als je ze op straat tegenkomt, roepen ze je meteen bij jouw voornaam, want die kunnen ze telepathisch lezen. Maar ze zijn wel ondeugend. En daarom vinden wij ze extra leuk. Kwetsbare personen benaderen zij voorzichtig. Maar hoe assertiever ze je inschatten, hoe erger ze je te grazen nemen. Die plagerij is als compliment bedoeld. Ze verwachten ook, dat je ze terugpakt. Reptielwezens lopen met blote buiken. Wanneer ze elkaar tegenkomen, wrijven ze even met een hand over elkaars buik. Als ze met elkaar praten, dan blijft die hand op de buik van die ander rusten. Tradities zijn om te breken, dus mocht je het lef hebben om bijvoorbeeld een reptielwezen een kus op de blote buik te geven, dan heb je het helemaal gemaakt en krijg je meteen en voor altijd het ereburgerschap. Alle reptielwezens zijn tot in het absurde trouw aan hun partner, maar beslist niet monogaam. Ze zijn allemaal biseksueel. Stellen gaan geregeld openlijk samen op de versiertoer. En, wat vroeger heimelijk werd gedaan, is nu een statussymbool, namelijk seksuele relaties onderhouden met andere soorten, bijvoorbeeld mensen.

Als jullie binnenkort ervaren, hoe harmonieus, liefdevol, speels en vrij intergalactisch multiculti werkt, dan maken jullie je nooit meer druk om afkomst, huidskleur, seksuele voorkeur of om wat voor verschil dan ook. Al zul je veel tegenkomen, waar je niets mee hebt. Nou, wat dan nog? Anderen zijn daar wel blij mee. Je hoeft ook niet de hele supermarkt leeg te kopen, maar het is wel handig, dat alles, wat er in jou opkomt, toch in ruime mate voorradig is. Niemand zal jou verplichten om tjap tjoy te eten, met Plejadiërs of wolven te tongzoenen of om naar bed te gaan met een krokodil. Maar je leeft wel in een veel boeiender wereld, als zoiets allemaal bestaat, zij het op een voor jou confortabele afstand. Heb je er al zin in? Welkom thuis!

Dit is mijn laatste geplande channeling met jullie. Die heb ik eigenlijk alleen maar verzorgd om je beter te laten wennen aan het opwaarderen van PAD van 4D naar 5D. PAD loopt. Mocht je nog brandende vragen hebben, stel die dan rechtstreeks aan mij of aan mijn vader Ptaah. Dan weet je in ieder geval, dat ook jij kunt channelen. Maar het is nog veel beter om te rade te gaan bij jouw eigen hogere zelven, want die weten alle antwoorden al. In 5D wordt immers niet meer zo gewerkt met bemiddelaars, maar veel meer via ieders eigen innerlijke leiding. Dit is trouwens een 5D site. Wel ben ik altijd te vinden voor co-creatieve samenwerking. Ik verheug me daarop. En vooral om jullie binnenkort ook lijfelijk te ontmoeten, want ik ben dol op jullie.

Kusje van zusje. Jullie Semjase.

http://www.buitenaards.net/actueel.html#1