Project ISON-Phoenix – Deel-2 – Hatonn – Commandant ruimteschip Phoenix –

Project ISON-Phoenix – Deel-2
Hatonn – Commandant ruimteschip Phoenix

 door: Micha Beuger – 2013-12-15

Mijn dierbaren,

Dit bericht is bedoeld om paniek onder de mensheid zoveel mogelijk voor te zijn. Aan de ene kant wordt ISON door de reguliere media en wetenschappers zoveel mogelijk doodgezwegen. Aan de andere kant kunnen amateur astronomen, binnen enkele dagen verontrustende verschijnselen waarnemen, zoals planetoïden van tientallen kilometers breed, die recht op Aarde afkomen. Dit zou zomaar waar kunnen zijn. Maar één ding is zeker. Wat er ook gebeurt, er zal geen enkele inslag van betekenis plaatsvinden. Ja, zelfs geen enkele verstoring of andere schade aan jullie planeet of aan haar naaste omgeving. Wij bezitten alle voorzieningen om een en ander ruim op tijd in veilige banen te leiden.

Aanvullende informatie over ISON en over onze ruimtevloot Inmiddels is via andere lichtwerk kanalen bekend gemaakt, dat ISON veel meer materiaal bevatte en nog steeds bevat, dan die komeetkern van hoogstens vijf km breed. Wij hebben alle onbruikbaar ijs, puin en stof bij de Zon achtergelaten, maar onvoorstelbaar veel substantie meegenomen op reis naar Aarde. Ook is het nu officieel, dat onze missie niet uitsluitend door ons ruimteschip Phoenix wordt uitgevoerd, maar dat dit konvooi over een uitgebreide vloot beschikt. Wij hebben inderdaad de technologie om zelfs voorwerpen van planeetkaliber onzichtbaar te maken. En om banen en rotaties van hemellichamen ingrijpend te wijzigen. Mocht dit de komende dagen gebeuren, dan is dit, zelfs voor de meest verstokte sceptici, onweerlegbaar bewijs, dat jullie planeet door buitenaardse bondgenoten wordt bewaakt.

Het verdere verloop van dit project is ook voor ons een verrassing Nogmaals, ik heb niet de eindbeslissing over wat er de komende dagen allemaal wel of niet doorgaat. Ik heb bij enkele ingewijden een tipje van de sluier betreffende onze plannen opgelicht. Zodat, dankzij het koesteren van de intenties in hun harten, optimale manifestatie wordt bevorderd. Zij verheugen zich op realisatie van al onze plannen, maar hun aller voorstellingsvermogen, schiet toch tekort om de schoonheid van jullie nieuwe situatie, natuurgetrouw te beschrijven. Wanneer dan alles wordt gerealiseerd, betekent dit een blijvende verandering in de naaste omgeving van jullie planeet.

Let wel, het systeem Aarde – Zon – Maan, blijft nog ongewijzigd. Synchronisatie en stabilisatie van dit precisie-uurwerk, is van latere orde en willen wij uitstellen, tot jullie zelf de kennis en de technologische voorzieningen bezitten om zulke taken van ons over te nemen. Dit geldt eveneens voor tektonische en klimatologische optimalisatie van jullie planeet.

Jullie liefhebbende broeder Hatonn – Hoofd Logistiek Hemellichamen