Oproep tot openlijke samenwerking en wereldvrede – Ashtar – via Micha Beuger

Oproep tot openlijke samenwerking
en wereldvrede – Ashtar

 via Micha Beuger – 2013-12-07

Dierbare bewoners van planeet Aarde,

Al zeer lang bewaken wij jullie veiligheid en verrichten hierbij handelingen, waarvan het nog niet haalbaar was om die zelf te doen. Zo hebben wij jullie beschermd tegen diverse natuurrampen en aanvallen van buitenaf. Minder bekend is, dat wij ook veel aan jullie te danken hebben. Jullie verrijken ons bestaan en het is voor ons een feest om voor en met jullie te werken. Als waardering, willen wij jullie binnenkort enkele geschenken geven. En vanaf dan openlijker met jullie samenwerken. De meest geschikte datum hiervoor is 2013-12-21 ofwel de aanstaande winterzonnewende. Omdat dit voorstel jullie mogelijk overweldigt en jullie er wellicht voor kiezen om voor zulke kwesties meer voorbereidingstijd te nemen, zouden wij voor die beslissing alle begrip tonen. Het eerstvolgende alternatief is 2014-03-20, dus de lente-equinox van komend jaar.

Disclosure betekent geen overname van jullie wereld

Het is niet onze bedoeling om jullie planeet over te nemen. Ook niet om voor jullie te doen, wat je zelf kunt. Integendeel, jullie zullen na de aanstaande Disclosure nog veel vrijer, soevereiner en zelfvoorzienender zijn. Veel geschenken zullen je verassen, hoewel Hatonn en enkele anderen al wat voorproefjes hebben verschaft. Als je heftige tekenen aan de hemelen ziet, besef dan, dat jullie veilig zijn, wat anderen ook mogen beweren. Wij willen op korte termijn technologieën met jullie delen en jullie wat kleine, snelle ruimtependels schenken. Zodra jullie actiever meewerken aan de bescherming van jullie planeet, zal die nog veel veiliger kunnen zijn. Wij zijn zeker ook niet uit op omverwerpen van jullie godsdiensten, regeringen en economische systemen. Wij werken nauw samen met Jezus en andere meesters. En met wereldleiders en andere sleutelfiguren. Wij benadrukken manifestatie van wereldvrede. En correctie van religieuze en ideologische misleidingen.
Maar ook daarvan zal de realisatie steeds meer in jullie eigen handen liggen.

Jullie rol als wegbereiders in deze kwestie

Voldoende voor jullie is, om de intenties voor bovenstaande in jullie hart te dragen. Forceer alsjeblieft niets. Laat dit concept soepel zijn weg vinden naar reguliere media, wetenschappers en andere sleutelfiguren. Dan blijkt al gauw, in hoeverre de tijd rijp is. Om het nieuwe tijdperk van volledige openheid in te luiden.

Jullie liefhebbende broeder Ashtar

Voor de Engelse versie klik HIER
Micha Beuger