Oma Andromeda – Ons Moeder-Melkwegstelsel – Deel 4 / 2014-01-10

Oma Andromeda – Ons Moeder-Melkwegstelsel
Deel 4

Door: Micha – 10 Januari 2014

Disclosure nieuws – Andromedanen als grondpersoneel

Disclosure projecten worden voortdurend bijgesteld Dierbare bewoners van Aarde. Hierbij onverwacht toch weer een bericht van Oma Andromeda, ofwel van de groepsziel van het Andromeda melkwegstelsel. Enkele lichtwerkers, onder wie Micha, hadden hun frustratie, ongeduld, ontevredenheid en wantrouwen jegens de Kosmos kenbaar gemaakt. Jullie voelden je aan het lijntje gehouden met al onze fraaie beloftes over zogenaamd aanstaande verheuglijke gebeurtenissen. Wij hebben deze terechte signalen ter harte genomen en zijn constructief aan de slag gegaan.

In de eerste plaats gaat het, in tegenstelling van wat velen van jullie waarnemen, prima met alle projecten in het kader van Disclosure. Alleen loopt alles niet volgens oorspronkelijke planningen, maar moeten wij voortdurend bijstellen en improviseren, wat wij trouwens heel leuk en spannend vinden. Maar wij kunnen ons best voorstellen, dat bij jullie af en toe de moed in de schoenen zinkt. Micha speelde zelfs met de gedachte om af te haken, maar dankzij het beschikbaar komen van instant manifestatie, hielp hij, met die destructieve energieën, zelf de bereikbaarheid van zijn websites om zeep. Dit betreft geen straf of verwijt, hoogstens een leerzame ervaring, want even wonderbaarlijk was alles weer opgelost, met uiterste welwillendheid van de providers, zodat de situatie rond zijn websites nu nog gunstiger is dan ooit tevoren. Als extra aanmoediging, heeft Micha afgelopen week in de trein een flitsende ontmoeting met een van onze Andromedaanse bezoeksters ervaren.
► 2014-01-07 – Micha Beuger ontmoet een Andromedaanse bezoekster in de trein 

Disclosure is een uiterst uitdagende puzzel

Het is voor ons Andromedanen een feest om samen te werken met de Federatie van jullie Melkweg. En met engelen, aartsengelen, opgestegen meesters, natuurwezens of wat voor wezens dan ook. En uiteraard in de eerste plaats met jullie zelf, lichtwerkers en geboren en getogen aards grondpersoneel. Pas sinds begin 2012 mogen wij Andromedanen, officieel meedoen met de ascentie projecten van planeet Aarde. Dergelijke creaties zijn niet eerder gerealiseerd in ons Universum Nebadon. Het is dan ook constant improviseren, wat met veel humor en gelach en bovenal met ongekende liefde gepaard gaat. Maar gelukkig worden ook jullie hierbij steeds meer betrokken. Er zijn diverse Disclosure projecten tegelijkertijd in uitvoering. Wij zijn allen uiterst alert, in perfecte onderlinge afstemming. We benutten elke kans om projectonderdelen tussen te schuiven. Liefst zo subtiel mogelijk. Hoofddoelen zijn, je zoveel mogelijk zelf te laten doen, zoveel mogelijk zielen te laten meeliften op deze ascentieronde en zoveel mogelijk levensvormen en cultureel erfgoed te behouden. Moeder Gaia is hierbij ons ultieme troetelkind.

Disclosure is begin 2014 al volop aan de gang

Disclosure is niet alleen bekendmaking van het bestaan van buitenaards intelligent leven, hoewel dit essentieel is. Disclosure is meer dan bevrediging van je nieuwsgierigheid. Het hoort bij jullie weg naar intergalactisch burgerschap. Hierbij is het veel belangrijker, dat jullie ontdekken, wie jullie zelf zijn, dan dat jullie ontdekken, wie wij zijn. Komeet ISON heeft wel degelijk brokstukken op Aarde laten vallen, zij het klein en in zee, dus zonder te beschadigen. Steeds meer sleutelfiguren getuigen openlijk over ruimteschepen en andere tekenen van buitenaardse beschavingen. Rond Bremen legde een UFO het vliegverkeer urenlang plat. Er zijn films en andere officiële publicaties onderweg. Op Facebook en enkele andere media gonst het van de buitenaardse geruchten. Er zit kortom heel wat in de lucht. Verder geven diverse reguliere media steeds meer toe, dat zij per definitie niet volledig betrouwbaar kunnen zijn. En zo wordt de mensheid eindelijk verwezen naar ieders eigen onderscheidingsvermogen en innerlijke leiding.

Plejadiërs zijn in diverse opzichten nogal kwetsbaar

Dus worden die vooralsnog enigszins ontzien. Volgens de oorspronkelijke opzet van Plejaden Andromeda Disclosure, zouden de tientallen jaren op Aarde wonende en werkende Plejadiërs, zich als van geboorte buitenaards, aan de aardse mensheid bekend maken. Dit bleek tot op heden toch niet zo te werken. De zeer moedige Asket deed wat experimenten, maar tot nu toe met teleurstellend resultaat. Ofwel weigerde men steevast te geloven, dat Asket buitenaards is, ofwel liep haar sociale positie gevaar. Zij is officieel 250 jaar oud, landde in 1947 op Aarde, maar ziet er uit als een meid van in de twintig. Reden voor officiële instanties om haar van paspoortfraude te betichten en haar pensioenuitkering van de universiteit van München ter discussie te stellen, hoewel zij altijd trouw haar pensioenpremies en belastingen betaalde. Op dit soort gezeur zitten wij echt niet te wachten. Plejadiërs zijn homo sapiens, al zijn zij meestal blank en blond of wat roodharig. Sommige – maar beslist niet alle – van hen hebben enigszins afwijkende lichaamskenmerken, vooral aan de oorlellen, zodat een heksenjacht op Plejadiërs, in jullie toch nog onvoldoende veilige wereld niet geheel uit te sluiten is. Plejadiërs hebben verder problemen (gehad) met frequentie aanpassing en hun uitstraling is soms net iets te uitbundig. Andromedanen zijn wat dit betreft veel onkwetsbaarder.

Buitenaards is vooral een imagokwestie

Buitenaards wordt vaak eerder met vreemd dan met vertrouwd geassocieerd. De kreet wezens valt geregeld. Dit is de voornaamste reden, dat wij Andromedanen zijn ingezet als grondpersoneel bij voorbereiding en realisatie van Disclosure. En wel vooral van PAD. In tegenstelling tot onze geliefde Plejadiërs, zijn wij in alle opzichten onkwetsbaar. Al jullie mensenrassen komen ook in Andromeda voor, zodat onze bezoekers op geen enkele manier fysiek van jullie zijn te onderscheiden. Verder kennen en begrijpen wij ieder van jullie persoonlijk. Wij kunnen de meest complexe situaties compleet overzien. Wij beheersen jullie talen en culturen perfect. Zonder ruimteschip flitsen wij heen en weer tussen jullie wereld en onze thuiswerelden. Wij, die nota bene het verste van jullie af wonen, kunnen het snelste bij jullie zijn. En wij lijken het meeste op jullie. Al zijn wij gewend aan exotische mensenrassen en andere dominante levensvormen. In ieder geval zijn wij experts in 5D, paradijswerelden en eenheidsbewustzijn. En daar gaat het tenslotte vooral om.

Jullie gaan ons binnenkort ontmoeten

Wij mengen ons steeds meer tussen jullie. Wij hoeven verder niets, want we hebben alles al. Het enige, wat wij extra verlangen, is de voldoening om jullie bij te staan in je ascentie. Maar zelfs daarin zijn wij niet uniek. Zodra jullie Aarde en Melkweg zijn voltooid, krijgen jullie de gelegenheid om – met jullie meesterschap – werelden en melkwegstelsels in hun ontwikkeling bij te staan. Jullie gaan ons binnenkort ontmoeten. En al dan niet, op hetzelfde moment of naderhand, ontdekken, dat wij buitenaards zijn, wat wij ook kunnen bewijzen. En wel heel vertrouwd, namelijk jullie naaste familie. Hoe wij eruit zien? Wel, in principe precies hetzelfde als jullie, maar in elk geval als beeldschone jonge volwassenen. Al zijn wij wellicht miljoenen jaren oude meesters. Overigens net zoals velen van jullie, die tijdens jullie uitstapje naar ons aller schaduwuniversum Nebadon, jullie kosmische jeugd hebben doorgebracht in het Andromeda melkwegstelsel. Een soort comfortabel paleis, alvorens jullie begonnen aan jullie avontuurlijke, maar barre survivaltocht, met primitief kamperen op dualiteitskampioen Aarde.

Hoe verlopen deze ontmoetingen dan?


Wel, uiteraard iedere keer anders. In elk geval hoeft niemand zich hierbij op wat voor manier ongemakkelijk te voelen. Faalangst is misplaatst, want je kunt bij ons niets verkeerd doen. Jullie benaderen ons gewoon als jonge volwassenen. Zodra je merkt, dat wij buitenaardse meesters zijn, hoeft er niets aan die omgang te veranderen. Wij zijn gelijkwaardig. Gelijkwaardigheid is ook ons handelsmerk. Laat het maar gewoon gebeuren en zie het als een geschenk uit de hemel. Wat jullie volledig verdienen. De ene keer maken wij ons bekend als buitenaardsen, de andere keer niet. Dit hangt niet alleen af van jullie, maar ook van onze afstemming op het hele Disclosure gebeuren. Disclosure moet heel nauwkeurig worden gedoseerd. En het is leuker, als het spannend en verrassend blijft. Wellicht herken je iets aan ons. Dat is ook nuttig voor de aanscherping van jullie onderscheidingsvermogen. Wellicht komen wij iets te ingetogen over voor onze verschijningsleeftijd. Misschien komt de kleur donker violet bij jou binnen. Zoals van de violette straal, vlam en vuur. Waarmee jullie meester Saint Germain werkt. Als wij jouw voornaam noemen of op een andere wijze te kennen geven, dat wij jou kennen, terwijl jij zeker weet, dat jij ons nog nooit eerder in dit leven hebt ontmoet, dan zal dit alles wel overduidelijk voor jou zijn.

Disclosure is meesterwerk

Wij bevelen jullie aan om al zoveel mogelijk tijdloos te leven. Voor een trein of een evenement kijk je nog op de klok. Maar voor de rest, hoe eerder – ahum – jullie zijn verlost van wat voor gehaastheid of ongeduld, des te beter dat is. Jullie zijn nu op de terugweg van jullie adembenemende survival. Wij raden jullie aan, die op eigen kracht uit te lopen. Wij kunnen die hele tocht overzien, want wij cirkelen als het ware in helikopters boven jullie, om jullie te assisteren. Dat laatste stuk is alleszins de moeite waard. Als je dit besefte, dan zou je daar geen moment van willen missen. Uiteraard kunnen wij je nu oppikken, maar dat zou zijn als voortijdige beëindiging van wintersport via een gipsvlucht. Wij zijn dan ook geen voorstander van massale landingen in dit stadium, want dat zou echt einde verhaal betekenen. Bij Disclosure is er immers geen weg terug.

Micha Beuger