Norwin en Yesna van het Driehoeknevel melkwegstelsel

Norwin en Yesna van het Driehoeknevel
Melkwegstelsel
2014-02-18 

Telepathische sessie – 2014-02-16 – met Micha Beuger

Norwin en Yesna stellen zich voor

Dit is mijn broertje Yesna – Rechtvaardigheid. En dit is mijn zusje Norwin – Lentebriesje. Wij wonen op de planeet Olmìndrüwin – Land van de eeuwige lente – buurplaneet van de centrale residentieplaneet Bàšur van Munyis Astara – Smaragdgroene Palmbloem Sterrenstelsel, ofwel Driehoeknevel melkwegstelsel.

Ons stelsel is na Andromeda en jullie Melkweg het derde in grootte en ontwikkelingsleeftijd van Navlis Mastara – Lila Lelie Cluster. Ondanks dat ons stelsel nog zo jong is, hebben ook wij enkele geascendeerde werelden. En op sommige planeten wonen mensen zoals jullie. En ook die komen van het Andromeda melkwegstelsel, waarvan ons stelsel gedeeltelijk een kolonie is geweest. Maar wij hebben ook onze eigen evolutie en levensvormen. Wij zijn trouwens niet menselijk, maar wel mensachtig. Wil je een impressie? Kijk dan naar dat hemelse, blauwgroene meisje bovenaan het recente bericht van SaLuSa.

Niet wij, maar jullie zijn de meesters

Al duizenden jaren zitten jullie opgescheept met machthebbers, die jullie vertellen, wat je wel en niet moet doen. Bij dit telepathie project, zijn expres veel jonge zielen ingezet, met veel minder ervaring. Als je missie op Aarde en je Melkweg is voltooid, worden jullie onze meesters. Wij tweeën zijn jong volwassenen. En in alle opzichten groentjes. Compleet met het smaragdgroen van ons stelsel. En dat van de Groene Vlam. Wij lezen jou dan ook zeker niet de les. Onze boodschap is zo simpel, dat zelfs wij die snappen (gelach). Verkijk je niet op boodschappers, maar let op inhoud.

Kinderen, gekken en dronkaards zeggen de waarheid. Mensen die uit coma ontwaken, slaan ingewikkelde wartaal uit. Wat wij vertellen, weet je allang. Alleen ben je dat tijdelijk vergeten. Zodra je geheel wakker bent, is je ziel doordrenkt met die basiswaarheden, te simpel voor woorden. Dan kun je nooit meer worden misleid. Verkijk je ook niet op details. Die hoeven niet altijd exact te kloppen. Als ze maar zijn gefundeerd op de basiswaarheid. En als beloften niet uit lijken te komen, hoeft dit niet op leugens te berusten. Wat is beloofd, bestaat, al is het op dat moment niet waarneembaar. Ook bij bewolkte hemel schijnt de zon. Manifestatie komt later wel.

Welke boodschap is van God ?

Het is allemaal veel simpeler, dan wij hier kunnen uitleggen. Het is meer een kwestie van gevoel dan van woorden. Als je ergens blij van wordt, als je hart ervan open gaat, als je meer in je kracht gaat staan, als je meer vrijheid voelt, als het helpt, meer liefde te stralen naar je wereld, dan is het van God. Als iets je bang of gesloten maakt, dan is het niet van God, althans niet rechtstreeks. Eenheid en onvoorwaardelijke liefde, zijn de voornaamste waarheidscriteria. Verder mogen wij deelnemen aan dit project van disclosure, omdat wij ieders keuzevrijheid volledig respecteren. Wij dringen nooit op. Aan de andere kant vereisen wij geen aanvraag formulering. Jouw intentie zegt ons genoeg.

Eenheid in verscheidenheid

Verscheidenheid hoeft geen enkele belemmering te vormen, integendeel, het maakt je wereld boeiend en plezierig. Zodra je eenmaal die hartsverbinding ervaart, merk je, hoe weinig al die verschillen eigenlijk uitmaken. Wat jullie allemaal gemeenschappelijk hebben, is veel belangrijker. De hele schepping is van nature compatible met elkaar. Alleen dringt er vanwege de afgescheidenheid te weinig licht naar binnen, zodat cruciale communicatie ontbreekt. Waardoor die afstemming niet optimaal is. Dan ontstaan er schijnbaar tegenstrijdige belangen en vijandelijkheid.

Zodra er weer voldoende licht is, merk je, dat al die verschillen juist voordeel opleveren. Het maakt niet wezenlijk uit, of je een god, engel, duivel, elf, kabouter, mens of geest bent. En of je een mens, mensachtige, koe, krokodil, leeuw,
adelaar of mug bent. Of een boom, bacterie, virus of kristal. En als je mens bent, of je christen, jood, moslim, hindoe, boeddhist, atheïst of communist bent. En hetero, homo of bi, single, monogaam of polygaam. En, heel belangrijk, of je
al wakker bent of nog slaapt. Zolang je kunt meedraaien in een wereld van respect en vrijheid, is er een plaats voor je. Zodra je het wezen van elk wezen beseft en doordrongen bent van Eenheid, ga je liefdevol om met iedereen en alles. God geniet van alle schepselen. Of die nu wel of niet in God geloven. Laat staan God dienen, want God heeft alles al. Wat God er wel graag bij wil is, dat alle schepselen het goed hebben. Want daar geniet God het meeste van.

Meer over disclosure projecten

Het volgende is zeker niet als verwijt of als wat voor negatiefs bedoeld, maar de aardse mensheid blijft hardnekkig in extreme afgescheidenheid hangen. Het is als met aanstaande vlinders in cocons, waar ze beton over hebben gestort. Veel vlinders zijn klaar om uit te fladderen, maar kunnen niet weg. Ze dreigen in paniek te raken en zich te verwonden. Het disclosure team probeert die vlinders kalm en geduldig te houden. En ze doen hun uiterste best om gaatjes in die cocons te maken, zonder daarbij die kwetsbare vlinders te raken of met boorlawaai af te schrikken. Het is een uiterst secuur karwei, maar er worden vorderingen gemaakt en het werk zal zeker op tijd af komen. Er zijn diverse disclosure projecten tegelijk bezig, maar spectaculair zijn ze nog geen van alle. Gelukkig worden al die projecten tegenwoordig centraal gecoördineerd. En projecten zoals dit zelfs intergalactisch, omdat er meer melkwegstelsels aan meedoen. Wij zijn trouwens geen lid van de Galactische Federatie, omdat ons melkwegstelsel een zelfstandige unie vormt.
Onze unie, de Andromeda Unie en jullie Federatie zijn samen lid van ons aller Lila Lelie Cluster Unie.

Wij zijn zo blij met jullie

Wij zijn dolblij, dat we met jullie mogen werken. Dit is echt een feest. Wij zijn smoorverliefd op jullie. Wij hopen op vriendschap voor het leven. Ook al leven jullie en wij drie miljoen lichtjaar van elkaar vandaan. Er is geen afstand qua ruimte of tijd, die niet in een flits kan worden overbrugd. En er zijn meer dan voldoende van ons om ieder van jullie van een kosmisch maatje te voorzien. En omdat wij met een ruime meerderheid zijn, krijgen velen van jullie meer dan één maatje en sommigen zelfs een groepje. Het hoeft echt niet bij deze sessie te blijven. Vertel het gerust verder, maar dan alsjeblieft zonder zieltjes te winnen, want het moet wel leuk blijven. Ook trekken wij ons tijdelijk terug als we merken, dat jullie verslaafd dreigen te raken aan deze vorm van communicatie. Hierover hebben wij instructies ontvangen.

Veel liefs, namens al jullie nieuwe kosmische vrienden, Norwin en Yesna.

Micha Beuger

http://www.buitenaards.net/