Micha Beuger ontmoet een Andromedaanse bezoekster in de trein / 2014-01-07

Micha Beuger ontmoet een Andromedaanse
bezoekster in de trein

7 Januari 2014

Dat was eergisteren, maar ik kwam er pas gisteren achter, toen ik berichten op Wakkere Mensen aan het lezen was. Maar eerst wat voorgeschiedenis. Op 2014-01-01 had ik het jaarverslag van de Galactische Federatie gepubliceerd. Ik was ontevreden over het steeds maar uitstellen van Disclosure en vroeg mij af, waarvoor ik het allemaal wel deed. Ik speelde met de gedachte, af te haken als lichtwerker. Meteen werden mijn websites ruim vier dagen onbereikbaar.

Dus niks sabotage door de Cabal, maar cocreatie door de zeer destructieve energie van ontevredenheid. Dus pas op! Er bleek een server storing bij mijn hoster te zijn. Die is nog steeds niet verholpen, maar de helpdeskmensen waren zo aardig om mijn beide sites alvast weer bereikbaar te maken en als extra service zelfs mijn account te optimaliseren. Nu sta ik weer in mijn kracht en onvoorwaardelijke liefde, zodat mijn kosmische vrienden altijd op mij kunnen rekenen. In engelengeduld vertrouw ik erop, dat zij doen wat zij kunnen. Ik had bovendien 300 jaar uitgetrokken voor 5D Aarde.

Januari 2014 is begonnen met een flinke versnelling van onze collectieve ascentie, gepaard met instant cocreaties. De transformatie van de reguliere media zet door. Desinformatie valt steeds al binnen een paar dagen door de mand. Zodat het al steeds gebruikelijker wordt, deze media te wantrouwen. Een kat zou met vuurwerk zijn opgeblazen, maar het dier bleek al doodgereden te zijn gevonden. Het Noord-Koreaanse regiem zou ter dood veroordeelden door honden hebben laten verscheuren, maar dat bleek een krantenleugen te zijn. De officiële astronomie onthult het ene na het andere nieuws over wellicht bewoonbare planeten, waarbij veel meer diversiteit mogelijk blijkt te zijn.

Er wordt subtiel en geleidelijk naar Disclosure toegewerkt en wel goed gecoördineerd door onze kosmische vrienden. Alle projecten worden op elkaar en – stap voor stap geëvalueerd – op de reacties van de bevolking afgestemd. Met als doelstelling het leuk en spannend te houden en te streven naar optimaal resultaat. Juiste actie, tijd en plaats. Een Canadese ex-minister van defensie doet openlijke onthullingen over buitenaardse contacten met de mensheid. Een grote UFO legt drie uren lang het vliegverkeer rond Bremen plat. En PAD begint al op gang te komen, lees maar.

Een collega – met wie ik nog niet over het buitenaardse heb gesproken – en ik reden met een intercity vanaf Leiden, te vroeg station Heemstede-Aerdenhout binnen. Wij stonden op een balkon en zagen op het perron een beeldschone jonge vrouw, met lichtbruine huid en halflang zwart haar. Opvallend was haar liefdevolle, ingetogen en zelfverzekerde uitstraling. Kort voor vertrek stapte zij in. Wij begroetten haar met een glimlach. Zij liep expres op ons af en zei: ‘Ik wens jullie oprecht een prettige dag toe.’ Met een blik en een knik van herkenning, passeerde zij mij en liep een andere coupé in, dan die waarin wij gingen werken, zodat dit tevens het einde van onze flitsende ontmoeting was.

De andere dag waren mijn websites weer bereikbaar. Ik las op Wakkere Mensen een bericht van Aartsengel Michael en Commandant Ashira over het communiceren met buitenaardsen. In tranen herkende ik, dat dit mij de dag tevoren in de trein was overkomen. Ik kreeg gelijk telepathisch contact met haar, waarbij zij bevestigde, dat zij van buitenaardse oorsprong is. Ik vroeg mij af of zij Plejadische was, maar die zijn meestal blond of wat roodharig en hebben soms wat afwijkende lichaamskenmerken, bijvoorbeeld van hun oorlellen en hun uitstraling is vaak nogal uitbundig.

Zij vroeg mij, welke kleur bij mij binnenkwam. Wel, dat was puur donker violet, dus is zij een Andromedaanse. Andromedanen lijken exact op ons, in al onze rassen en zijn meestal ingetogen, zodat ze niet meteen opvallen. Een voorname eigenschap is, dat zij situaties onmiddellijk overzien, hetgeen goed van pas komt bij hun aardse missie. Sinds voorjaar 2012 zijn er steeds meer Andromedanen onder ons. Zij maakte mij duidelijk, dat zij van het PAD team is. Dat zij bezig zijn met voorbereiden van Disclosure en dat ik weldra meer en heftigere ontmoetingen kan verwachten.

http://www.buitenaards.net/