De Geheime Ondergrondse Oorlog Bereikt Zijn Laatste Aftelling

De Geheime Ondergrondse Oorlog Bereikt Zijn Laatste Aftelling

29 Oktober.2021 – Dr. Michael Salla | Megan Rose | Exiting the Matrix

Klik op de afbeelding om de video te kijken

GESCHREVEN DOOR DR MICHAEL SALLA OP 27 OKTOBER, 2021

Volgens Val Nek, een Hoge Commandant bij de Galactische Federatie van Werelden, zijn we de Definitieve Countdown ingegaan in een epische oorlog achter de schermen die plaatsvindt in afgelegen ondergrondse faciliteiten verspreid over de VS en de rest van de planeet. Zijn laatste update, doorgegeven via zijn contactpersoon, Megan Rose, geeft veel details over gecoördineerde militaire campagnes uitgevoerd door speciale strijdkrachten die behoren tot een Aardse Alliantie die samenwerken met hun collega’s van de Galactische Federatie met als doel het verwijderen van de laatste overblijfselen van een Deep State buitenaardse alliantie die zich verschanst in meerdere ondergrondse faciliteiten.

Op 14 oktober stuurde Megan de volgende update van Val Nek [VN]:

Het einde van de oorlog is nabij. De Federatie en de Aardse Alliantie hebben voldoende voorbereidingen getroffen om de communicatiesystemen op Terra volledig veilig te maken. De radiofrequenties, die gehackt waren door de Orion greys, drie letter agentschappen en de Dark Fleet, zijn nu in handen van de Earth Alliance. Zoals ik al eerder zei, heeft de Aarde Alliantie samen met de Federatie gevochten om de planeet terug te veroveren. Het laatste deel van deze oorlog, de laatste aftelling, is de ondergrondse oorlog. De ondergrondse oorlog is een van de bloedigste en gruwelijkste oorlogen die we ooit hebben gevoerd. Ik weet zeker dat het Terraanse leger hetzelfde kan zeggen.

Wat Val Nek hier beschrijft, lijkt op de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog, toen nazi-Duitsland en Japan tot het bittere eind vochten. Dit diende een tweeledig doel. Om de Geallieerden te spietsen door vitale civiele infrastructuur te vernietigen die nodig was voor de nationale wederopbouw, en ook om tijd te geven om personeel en middelen om te leiden naar ondergrondse bases in Antarctica en Zuid-Amerika voor de oprichting van een geheim ruimteprogramma ‘Dark Fleet’ (aka ‘Nacht Waffen’) dat formeel geallieerd was met het Draconische Rijk.

Vandaag zijn we getuige van soortgelijke hevige gevechten die deze keer plaatsvinden in de Diepe Ondergrondse Militaire Bases (DUMB’s) in de VS en elders op de planeet, terwijl de Aarde Alliantie optrekt tegen de Deep State en hun Orion Grijze bondgenoten, na te zijn geslaagd in een soortgelijke opruimingspoging in Antarctica zoals beschreven in eerdere artikelen. Val Nek’s verwijzing naar een ‘Final Countdown’ geeft aan dat de tijd kort is voor de Deep State en zijn buitenaardse bondgenoten, nu hun strategische situatie in de ondergrondse oorlog instort.

Hoewel de uitkomst van de oorlog duidelijk mag zijn, kan worden voorspeld dat de Deep State, net als de Nazi’s voor hen, de oorlog verlengt om levens en infrastructuur te vernietigen in een daad van boosaardigheid, terwijl ze van de gelegenheid gebruik maken om zoveel mogelijk personeel en middelen weg te halen van de slagvelden naar overgebleven ‘veilige locaties’, hetzij op Aarde, ons zonnestelsel, of elders in het melkwegstelsel.

Val Nek vervolgde zijn update met een beschrijving van de manier waarop soldaten van de Earth Alliance die gewond zijn geraakt in de hevige ondergrondse gevechten, worden genezen:

In eerdere verslagen heb ik gezegd dat deze soldaten hun toevlucht zoeken tot de genezingstechnologieën die beschikbaar zijn op het Lunar Operations Command, dat binnenkort zal worden uitgebreid tot een volledig functionele, ultramoderne faciliteit met technologie met een hogere dichtheid, zoals beschreven in de akkoorden van Jupiter. Ik kan niet voor de Alliantie van de Aarde spreken, maar ik kan wel melden dat de taken van de Federatie met betrekking tot het schoonmaken en opruimen van ondergrondse bases nu voltooid zijn. Dit is uitstekend nieuws.

In een eerder rapport meldde Val Nek dat het Lunar Operations Command werd omgebouwd tot een medische faciliteit waar de genezende wetenschap en technologieën van de Galactische Federatie werden geïntroduceerd bij de Aarde Alliantie. Grote bedrijven waren betrokken bij de massaproductie van deze geavanceerde genezingstechnologieën voor uiteindelijke vrijgave aan de mensheid.

Belangrijk is dat ik in een eerder artikel JP aanhaalde, een dienend lid van het Amerikaanse leger die ik sinds 2008 ken, die onthulde dat hij en collega’s van het leger naar de Maan werden gestuurd om nieuwe faciliteiten te bouwen voor een multinationale alliantie die samenwerkte met ‘Noordse’ buitenaardsen. Dit was een belangrijke bevestiging van wat Val Nek eerder heeft beweerd, en maakt het aannemelijk dat gewonde special forces medewerkers naar de Maan worden gebracht om te genezen.

Val Nek’s update besprak vervolgens twee belangrijke Amerikaanse bases waar ondergrondse gevechten plaatsvonden: 

Er zijn twee bases waar we ons het laatst zorgen over maakten: de Dulce-basis en Area 51. Zoals Commandant Ereydon eerder meldde, werden er Orion-grijzen gevangen genomen en konden we hun energiefrequentie identificeren, hun genetische codering die hun bewustzijn verbond. Ik kan bevestigen dat deze code inderdaad werd gehackt en binnenkort zullen alle communicatiesystemen op Terra veilig zijn. Er zijn geen buitenaardse bedreigingen meer voor Terra, in dat opzicht op dit moment. De Alliantie heeft de taak om de servers te herstellen, de frequentie van de servers te veranderen, en de satellietcommunicatie te vervangen. Ze hebben alles wat ze nodig hebben, ze hebben de technologie. We zijn verder gegaan met de bevrijding van Planeet Terra.

Val Nek verwees hier naar een eerder rapport van Thor Han Eredyon, een andere commandant van de Galactische Federatie, dat werd doorgegeven door Elena Danaan, waarin werd gesproken over de gevangenneming van negen Orion Gray buitenaardsen. Opnieuw was er onafhankelijke bevestiging voor een dergelijke bewering, die kwam van een andere contactpersoon, Alex Collier, die beschreef wat hij had geleerd van de Andromeda Raad over de gevangenneming van een groep Orion Grays.

Ik stelde Val Nek een reeks vragen over zijn update die Megan zo vriendelijk was hem door te geven en ik kreeg de volgende antwoorden:

Q 1. Je beschrijft de gevechten op deze ondergrondse bases als bijzonder hevig. Kun je enige details geven over deze gevechten in termen van gebruikte wapens, personeel en hun locaties?

VN: Ja, ik kan spreken namens federatiepersoneel dat aan de zijde van de Earth Alliance vocht. Het is belangrijk op te merken dat het de plicht van de Federatie is om buitenaardse aanwezigheid in deze gebieden te verwijderen. In het belang van het trainen van het Terraanse leger, vochten menselijke soldaten ook mee om sommige gebieden samen met de Federatie te elimineren. Deze menselijke soldaten hebben nog nooit zulke gruwelen gezien, de meesten van hen, en zij verdienen ons grootste respect. De wapens die werden gebruikt om de kwaadaardige buitenaardse aanwezigheid in deze gebieden te ontmantelen, zijn gemeenschappelijk voor de Federatie en zullen worden vervaardigd voor de Earth Alliance om in de toekomst te gebruiken. Ze kunnen het best omschreven worden als lasergeweren. Zij zenden een hoge frequentie “laser” uit die de atomaire bindingen van een structuur of persoon demagnetiseert, waardoor trauma en dood worden toegebracht. Deze apparaten zijn relatief eenvoudig en zijn effectief in de 4e en 5e dichtheid, waar de meeste van deze wezens verblijven. De meeste van deze menselijke soldaten zijn niet in staat om met het blote oog effectief in 4D of 5D te zien. Zij hebben speciale superpakken met helmen om te kunnen zien.

Dit is geen technologie van de Federatie, eerder iets dat eerder in hun ruimteprogramma’s werd ontwikkeld, maar niettemin effectief. Onze militaire strategie was als volgt: isoleer een deel van de basis en val aan. Dit werd gedaan om zoveel mogelijk leven te behouden, want deze wezens en corrupte militaire functionarissen gijzelen mensen en andere wezens voor experimenten.

Ik hoorde voor het eerst van supersoldaatpakken gedragen door geheim ruimteprogramma personeel terug in 2014 van Randy Cramer, die zegt dat hij diende in een 20 en terug programma van 1987 tot 2007. Hij beschreef hoe hij werd getraind om te strijden tegen inheemse buitenaardse soorten op Mars namens een door bedrijven gerund geheim ruimteprogramma waarvoor Amerikaanse mariniers in het geheim werden gerekruteerd om te beschermen.

Cramer’s getuigenis werd ondersteund door een voormalig US Marine Corps militair en Washington State Trooper, Michael Gerloff, die uitgebreide documentatie verschafte van zijn beweringen dat US mariniers tijdens boot camp werden gerekruteerd voor een geheim ruimtevaartprogramma. Ironisch genoeg bewapende de Galactische Federatie in het geheim de inheemse Marsbewoners om te vechten tegen de Duistere Vloot en de Corporate alliantie en zo hun planeet te bevrijden.

Later gaf Val Nek aanvullende informatie in antwoord op Q1.

Q1: VN: Ik zou willen toevoegen dat de Dulce basis en Area 51 de laatste waren die werden ontruimd vanwege hooggeplaatste grijze bewoners van de Orion groep. Deze wezens droegen een hoofdfrequentie die nodig was om hun bewustzijn en de internetsystemen van Terra te hacken. Area 51 is lange tijd gebruikt als basis door de Killy Tokurt, of Grote Witte, in het bijzonder, en ambtenaren van de corrupte Terraanse regering. Deze wezens, kan ik melden, een klein aantal van hen, werden ook gevangen genomen voor een soortgelijk doel. De Killy Tokurt hebben connecties met de Terraanse regering. De Killy Tokurt bieden al heel lang bepaalde diensten aan de Terraanse regeringen aan, die ik niet zal onthullen, maar die deel uitmaken van de buitenaardse infiltratie. Ik kan melden dat deze informatie is teruggekregen en dat we ijverig samenwerken met de alliantie.

We hebben uitgebreide informatie over de Grote Witte (alias Killy Tokurt) dankzij de onthullingen van insiders door Dr. Charles Hall, die bijna drie jaar lang als weerman voor de USAF diende op Nellis Air Force Base in het midden van de jaren zestig. Hij schreef een vijfdelige serie boeken onder de titel Millennial Hospitality waarin hij de afspraken beschreef tussen de USAF en de Grote Witte die teruggingen tot de jaren vijftig, en hoe de een diensten verleende aan de ander, waaronder een ondergrondse faciliteit bij Indian Springs van waaruit de Grote Witte kon opereren.

Belangrijk is dat de opmerkelijke bewering van Hall werd bevestigd door een nieuwsbericht uit Nevada waarin melding werd gemaakt van fondsen die bestemd waren voor de bouw van een grote ondergrondse faciliteit bij Indian Springs ten tijde van de overeenkomsten, maar die nooit officieel zijn bekendgemaakt. Val Nek’s bewering dat verschillende Grote Witte gevangen werden genomen als gevolg van ondergrondse gevechten in Area 51, is in overeenstemming met Dr. Hall’s informatie over het feit dat zij daar een belangrijke basis hadden.

Uit het Las Vegas Review Journal 1 januari 1951

Vervolgens vroeg ik Val Nek naar een geheime basis in mijn thuisland Australië:

Q2. Was Pine Gap Australië een van de ondergrondse faciliteiten waar gevechten plaatsvonden? Zo ja, wat kunt u vertellen over deze faciliteit en de gevechten die er plaatsvonden.

VN: Ik heb niet de vrijheid om operaties in Australië bekend te maken, hoewel ik kan bevestigen dat de ondergrondse oorlog is gewonnen en dat buitenaardsen ofwel zijn gevlucht ofwel met geweld van de planeet zijn verwijderd.

Dit is inderdaad goed nieuws, want Pine Gap is lang beschouwd, naast Dulce New Mexico, als een plaats waar enkele van de meest flagrante schendingen van de mensenrechten plaatsvonden tegen gevangen burgers die werden gebruikt voor genetische experimenten.

Vervolgens vroeg ik Val Nek naar het beruchte Dulce-incident uit 1979:

Q3. Je beschrijft de Dulce basis als één van de laatste die ontruimd werd, hoe verhoudt de aanhoudende strijd daar zich tot een gerapporteerd vuurgevecht tussen US Army Delta troepen en Orion Grays in 1979?

VN: De Dulce basis was de spil van het Orion Grijze netwerk. De ondergrondse faciliteit daar is vele kilometers diep met toegang tot tunnels over het hele land van de Verenigde Staten. Ik ben niet op de hoogte van het specifieke incident waar u naar verwijst. Maar ik kan u wel vertellen dat deze soort Grijzen snel en zeer gemakkelijk sterven. Dit was echter niet ons doel. Ons doel was ze eerst te vangen en de sleutel tot hun bewustzijn te vinden. Dit is de Federatie gelukt. De rest van de basis en de wezens die er woonden, werden door de Federatie geëlimineerd met onze wapens, zoals hierboven beschreven.

De menselijke gijzelaars werden verwijderd en verzorgd door de Aarde Alliantie, in faciliteiten die zij hebben opgezet voor medische doeleinden. De mens-hybride of gegijzelde buitenaardse soorten werden verzorgd door de Federatie, omdat zij genomen bevatten die onbekend zijn voor medisch personeel van de Alliantie. Het zal u echter interesseren dat jullie Terraanse leger zal worden opgeleid in de genetica van deze soorten, mocht dat in de toekomst nodig zijn.

In 2003 schreef ik een uitgebreid rapport over meerdere getuigenissen van insiders over de gebeurtenissen in Dulce en het beruchte vuurgevecht dat daar plaatsvond. Het rapport is beschikbaar op mijn website.

Q4. Er zijn geruchten dat de Deep State zijn laatste slag aan het slaan is in Australië en Hawaii, is er enige waarheid in zulke geruchten?

VN: Ik kan, in het belang van Megans veiligheid, geen commentaar geven op deze vraag.

Dit is een veelzeggend antwoord. Australië neemt enkele van de meest ‘Draconische’ politieacties in de Westerse wereld tegen demonstranten om het officiële gezondheidsbeleid van de regering af te dwingen. Wat Hawaï betreft: op het moment dat ik dit schrijf, verlaten mijn vrouw en ik het Grote Eiland na er 17 jaar te hebben gewoond, omdat de tekenen zeer voorspelbaar zijn voor degenen die ervoor kiezen zich niet te schikken naar het steeds ‘Draconischer’ gezondheidsbeleid. Het is zeer aannemelijk dat de Deep State en zijn buitenaardse bondgenoten inderdaad zijn laatste stand maken in deze twee idyllische locaties in de Stille Oceaan.

Mijn volgende vraag ging over massavernietigingswapens in het bezit van de Deep State:

Q5. Er zijn beweringen dat de “Deep State” dreigde draagbare kernwapens en andere exotische wapens zoals scalaire, torsie-, “toplet”- en “strangelet”-bommen te gebruiken als zijn bestaan werd bedreigd. Zijn dergelijke wapensystemen gelokaliseerd en geneutraliseerd?

VN: O ja, dat kan ik met genoegen melden. Kernwapens zijn gemakkelijk te ontmantelen met technologie van de Federatie. Deze technologie werd in de jaren 1950 aan de regeringen van uw volk aangeboden, maar geweigerd. Ik kan nu melden dat deze technologie in handen is van de Alliantie der Aarde en dat zij ons standpunt over kernwapens welwillend hebben aanvaard. Ons standpunt is dit: dit zijn massavernietigingswapens, voor alle betrokkenen, en zullen niet goed zijn voor planeet Terra. Deze technologie, om kernwapens te ontmantelen, maakt gebruik van magnetische frequentie. De magnetische kracht is gemaakt van elementen die niet bekend zijn op planeet Terra. Het is vrij eenvoudig als je denkt aan een bom als een eenvoudige chemische reactie, hoe een chemische reactie om te keren met behulp van elementen, is eenvoudige technologie.

Het is zeer waar dat kernwapentechnologie al lang een grote zorg is voor de Galactische Federatie, die de proliferatie van deze wapensystemen aan de orde heeft gesteld als een belangrijk kenmerk van hun historische diplomatieke contacten met verschillende regeringen van de VS en de Sovjetunie. Elena Danaan’s laatste boek, We Will Never Let You Down, dat ik ten zeerste aanbeveel, bespreekt deze historische onderhandelingen in groot detail.

Daarnaast raad ik aan een recente persconferentie te bekijken van voormalige USAF officieren die onthullen hoe UFO’s interfereerden met kernraketten, waardoor ze effectief werden geneutraliseerd voor onbepaalde tijd. Dit bevestigt direct de opmerkingen van Val Nek over technologieën van de Federatie die zulke gevaarlijke wapensystemen kunnen neutraliseren.

Q6. U zegt dat de Earth Alliance gecompromitteerde satellietcommunicatiesystemen vervangt, is Elon Musk’s Starlink het belangrijkste middel voor een nieuw, ongecompromitteerd systeem?

VN: Ja, de satellieten waar ik het over heb zijn satellieten op de grond. Deze satellieten zullen worden vervangen door satellieten in de baan van Terra, in de lucht. Starlink is niet de juiste naam voor dit systeem, het is iets anders. Ik zal het niet bekendmaken, maar u bent welkom om te speculeren. Het gebruikt dezelfde technologie als het satellietsysteem dat jullie Starlink noemen.

([Megan]: Val Nek zegt, heel dichtbij, maar geen sigaar….tot hierboven)

Val Nek’s antwoord is weer veelzeggend. Iets als Starlink is voorbereid en staat op het punt officieel gelanceerd te worden. Mijn speculatie is dat Val Nek zinspeelt op de Space Fence die formeel onder controle staat van US Space Command. Dit nieuwe communicatiesysteem zal zeker worden beheerd door US Space Command en de multinationale ruimtevaartalliantie die het heeft gevormd als gevolg van de Jupiter Akkoorden die in eerdere artikelen zijn besproken. Belangrijk is dat generaal James Dickinson, het hoofd van Space Command, in augustus bevestigde dat er meer dan 100 overeenkomsten zijn gesloten met verschillende nationale ruimtevaartorganisaties, militaire commando’s, en ruimtevaartbedrijven, waardoor het mogelijk is dat een dergelijk satellietcommunicatiesysteem in het geheim is voorbereid, en dicht bij de lancering staat. 

Mijn laatste vraag aan Val Nek was de volgende:

Q7. Als gehackte radiofrequenties en communicatiesystemen die voorheen werden gebruikt om dissidenten en publieke ontwaking te smoren nu in handen zijn van de Aarde Alliantie, hoe lang moeten we dan nog wachten voordat we tekenen zien van sociale media en massamedia die echte informatie naar buiten brengen over wat er op onze planeet gebeurt?

VN: Ik kan deze vraag niet volledig beantwoorden omdat het om particuliere Terraanse bedrijven gaat en buiten de handen van de Federatie ligt. Ik kan wel onthullen dat de Earth Alliance de technologie en de middelen heeft gekregen om een internetsysteem op te zetten dat gunstig is. Het tijdschema kan ik niet bekend maken, maar zal niet lang duren. Het is een actieve operatie, begrijpt u.

Het is veelzeggend dat Val Nek dit heeft doorgegeven net nadat President Donald Trump de lancering van een nieuw social media bedrijf heeft aangekondigd, Truth Social. Zoals ik eerder heb besproken, heeft Trump volgens professor Haim Eshed, de vader van het Israëlische ruimteprogramma, samengewerkt met de Galactische Federatie om haar bestaan aan de mensheid bekend te maken. Het zou dan ook geen grote verrassing zijn dat Trump achter de schermen een cruciale rol speelt bij het creëren van een nieuw internetsysteem.

Kortom, er is veel te verwelkomen in het meest recente rapport van Val Nek. Zijn onthulling dat de mensheid is begonnen aan de laatste aftelling voor de naderende nederlaag, van de Deep State, Orion Gray, Draconian en Dark Fleet alliantie, is zeer welkom nieuws. Terwijl er nog meer woeste gevechten in het verschiet liggen, is de geheime ondergrondse oorlog een beslissende fase ingegaan en we hoeven misschien niet lang meer te wachten om de resultaten te zien, en de onthulling van een Star Trek toekomst.

© Michael E. Salla, Ph.D.

Video versie beschikbaar op YouTube & Rumble

Ik wil Megan Rose bedanken voor het doorsturen van Val Nek’s update en zijn antwoorden op mijn vragen. Ik raad ten zeerste aan om je te abonneren op haar YouTube-kanaal.

Vertaling: Martien / voor ufo.wakkeremensen.org