PORTAAL 2012: Agartha Netwerk Ontwikkelingen / 7 januari 2015

PORTAAL 2012
Agartha Netwerk Ontwikkelingen

Geplaatst: 7 januari 2015

In het Westen werd het Agartha-netwerk meer dan een decennium geleden geïntegreerd in de Verzetsbeweging. In het Oosten, werd het tot nu toe om veiligheidsredenen gehouden als een aparte entiteit.

Het Oost (Aziatische) Agartha netwerk werd 25.000 jaar geleden gecreëerd toen vele onsterfelijke (xian) het oppervlak van de planeet verlieten:

http://en.wikipedia.org/wiki/Xian_%28Taoism%29

En een ondergronds koninkrijk van Licht creëerde in hun grotten-hemelen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Grotto-heavens

Ik nam deze foto onlangs ergens in zo’n grot in Azië:

Het Agartha-netwerk in het oosten is de bron van taoïstische alchemie en onsterfelijkheids leringen:

http://www.all-dao.com/immortality-achievements.html

Tot een paar eeuwen geleden, hadden vele taoïstische kloosters toegang tot het ondergrondse Agartha netwerk via een grot of een tunnel in de buurt van of onder het klooster.

Een zekere Dragon groep is nog steeds bewaker van die ingangen en portalen.

Het Agartha netwerk in het oosten is een zeer uitgesproken ondergrondse cultuur waarover niet veel is geschreven:

http://agarthanalliance.blogspot.com/2014/11/bilocation-above-gobi-desert-and.html

Ze maken af en toe contact met de oppervlakte bevolking , zoals je kunt lezen in dit zeer interessant boek:

https://jobsfactory.selz.com/item/54858d02b7987213e8a8ca6e

Vorig jaar in november, als we de IS : IS Portaal activering naderden in december, werd een belangrijk integratieproces gestart tussen de Verzetsbeweging en het Agartha-netwerk in het oosten. Vele protocollen werden uitgewisseld en een diepgaand clearing proces is geïnitieerd, aangezien de meest bovenste onderaardse laag tot wel 30 meter (100 voet) onder het oppervlak in Azië was en in zekere mate nog steeds een schuilplaats is voor Cabal-verwante individuen en hun misdaadsyndicaten , op dezelfde manier als de ondergrondse tunnels die niet te diep onder Napels in Italië liggen nog steeds een schuilplaats zijn voor de maffia.

Tijdens en na de IS: IS Portaal activering, werd er een hoog niveau verbinding gemaakt tussen de Verzetsbeweging, het Oosterse-Agartha-netwerk en het Andes Agartha-netwerk. Niets meer kan worden vrijgegeven over die verbinding op dit punt.

Bij de IS: IS Portaal activering, verliet een kosmische Godin genaamd Dou Mu haar thuis sterrenstelsel, teleporteerde naar het Oosterse Agartha netwerk en kwam toen aan op het oppervlak van de planeet. Nu woont ze in haar fysieke Licht lichaam op een zeer krachtig vortex punt op het oppervlak ergens is Azië, channeling kosmische Godin archetypes van Nut (lucht), Maat (rechtvaardigheid) en Hathor (liefde) voor de planeet, met leden van een bepaalde Dragon groep die haar beschermers zijn:

https://journeyingtothegoddess.wordpress.com/2012/04/13/goddess-tou-mou/

Dit is een zeer belangrijke ontwikkeling omdat het de Doorbraakfase geïnitialiseerd heeft voor de planetaire bevrijding en het begin van de desintegratie van de sluier. Dit is de eerste keer in vele millennia dat een kosmische buitenaardse entiteit van Licht leeft op het oppervlak van deze planeet.

Dou Mu is de Godin die 7000 jaar geleden de Halaf / Hassuna-Samarra vortex heeft geactiveerd. Nu is ze is teruggekeerd naar de planeet om die vortex te genezen, aangezien militanten van de Islamitische Staat proberen om het vrouwelijke te vernietigen in dat gebied:

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30573385

De aanwezigheid van Dou Mu heeft al positieve effecten, want na de IS: IS Portaal activering beginnen hooggeplaatste regeringsfunctionarissen te weigeren om de naam Isis te gebruiken voor de Islamitische Staat:

http://edition.cnn.com/2014/12/18/politics/pentagon-now-calls-isis-daesh/index.html?iref=obinsite

Taiwan is een van de belangrijkste plaatsen met een sterke Dragon aanwezigheid en een diepe verbinding met het Oosterse Agartha netwerk.

De eerste doorbraak conferentie zal dan ook plaatsvinden in Taiwan, op 24 januari en 25. U bent meer dan welkom om u bij ons aan te sluiten:

http://portal2012.org/Taiwan.html

De Doorbraak is nabij!

 

Vertaling Veronica