Phill Schneider over ondergrondse tunnels en buitenaardsen

Phill Schneider over Ondergrondse Tunnels
en Buitenaardsen

09 juli 2012

(Paul Peters | fragment uit Opnieuw Holocaust aan de Horizon)
Phil Schneider was werkzaam als specialist voor de regering bij alle aan te leggen tunnels diep onder de grond, in Amerika, maar later ook de aansluitingen op die bestaande tunnels wereldwijd. Want hoe vreemd dit ook moge klinken, deze tunnels zitten op soms wel 30 km diepte onder de grond in de hele wereldbol, en wij merken er niets van, hebben nog steeds niet het idee op een Emmentaler gatenkaas te leven.

Een van de meest toonaangevende en geloofwaardige mensen die zeker niet in de opbouw van dit verhaal mogen ontbreken is bovenstaande Phil Schneider. Hij werkte in opdracht voor de regering als geoloog en bouwkundig ingenieur aan een geheim project. Phil verscheen eigenlijk pas in beeld in de maand mei van het jaar 1994. Hij trok erg veel aandacht door het houden van lezingen waarin hij uitweidde over zijn above top secret werk dat hij deed voor de regering, waarbij hij op een aantal verrassende geheimen gestoten was, waarvan hij iedereen die het maar horen wilde met gevaar voor eigen leven deelgenoot maakte. 

Sinds hij over zijn geheime ontdekkingen in zaaltjes sprak, vond hij steeds meer nieuwsgierig gehoor, maar het kon natuurlijk niet uitblijven dat dit nieuws uiteindelijk ook bij zijn opdrachtgevers terechtkwam, en er zijn dan ook meerdere aanslagen op zijn leven geweest om hem te proberen de mond te snoeren.
Hij vertelde over het best bewaarde geheim op aarde en werd daarvoor met de dood bedreigt, en dat maakte hem alleen nog kwader en zelfverzekerder om door te gaan met vertellen waarvan hij vond dat iedereen op de hele aardbol dit zou moeten weten. Op 17 januari 1996 werd hij in zijn woning gevonden met een draad om zijn nek.
Gewurgd.Zijn informatie was informatie uit eerste hand en betrof o.a. UFOS, buitenaardsen, One world Government, The new world order, zwart budget operaties, diep ondergrondse militaire basissen en stealth technologie. Tijdens zijn lezingen ( die nog op youtube te googlen zijn, google gewoon zijn naam Phil Schneider, en als u toch bezig bent, zijn de verhalen van Dan Burish ook niet oninteressant.
Alles in het Engels dat wel) liet hij veel foto’s zien die uiteraard na zijn dood verdwenen waren. Niet alleen van de lezingen van Phil, maar ook door bestudering van duizenden pagina,s ander materiaal ben ik er zeker van dat dit verhaal geen onzin verhaal is. Phil Schneider sprak de waarheid. Hij is gestorven omdat hij ons waarschuwen wilde, en heeft helaas veel te weinig mensen bereikt met zijn lezingen,vandaar dat ik uit eerbetoon aan Phil Schneider en uit respect voor wat deze man gedaan heeft zijn verhaal hier nogmaals vertel, en ook omdat het in mijn verhaal een heel belangrijke rol speelt, maar daarover later weer meer.
Phils verhaal begint terwijl hij werkte voor Lockheed “Skunk Works” in Burbank California aan een project wat hij kortweg SR 71 noemde. Tegelijkertijd werkte hij als geoloog voor de regering, met name voor de NATO en dat hij nu al 17 jaar erop had zitten in topgeheime projecten waarbij hij zich slechts te verantwoorden had aan drie mensen.

Dat was de president van de Verenigde Staten zelf, de directeur van de CIA en de hoofdopzichter op de plaats waar hij te werk gesteld werd. Van 1977 tot 1981 werkte hij voor Morrison-Knudsen als bouwkundig supervisor en werd onder die bescherming ingehuurd om voor de Marine afdeling van het leger te gaan werken. Na het toekennen van allerlei toegangspasjes met de nodige toegangscodes en de eed afgelegd te hebben om nooit te zullen spreken over zijn werk en wat daarbij allemaal voorbijkwam, op straffe van levenslange opsluiting of zelfs executie als je je mond wel voorbijpraatte. (Dat laatste is uitgekomen.) werd Phil te werk gesteld in Aerea 51.

Hij stond binnen de muren bekend als de nieuwe tolk voor een gast van de regering en dat bleek een buitenaardse reptielachtige verschijning te zijn. Phil vertelde dat zijn vader op zijn sterfbed verteld had dat hij gedurende de tweede wereldoorlog nog dienst gedaan had als kapitein op een onderzeeboot in Duitsland. Maar dat liever voor zich gehouden had om zijn baan in Amerika niet in gevaar te brengen.Zijn werk in de diep ondergrondse tunnels bracht hem naar Rusland, Vietnam, Nieuw Guinea,en Saudie Arabië.

Zijn werk hield o.a. In: het boren van diepe schachten van 1,6 km tot 5 km diep de aarde in, om de rotssamenstelling te analyseren en te zien of het goed van samenstelling was om er een tunneldoorheen aan te kunnen leggen, met het einddoel ondergrondse faciliteiten te bouwen. Hij was uitgegroeid tot een van de grootste experten op dat gebied Deze Grotachtige ruimtes werden gecreëerd door poreuze stukken rots op te blazen, die uiteindelijk de noodzakelijke ruimte uit de rotsen blies. Daarnaast was hij tevens werkzaam als fotograaf ter plaatse voor het leger.

Tijdens zijn lezingen dwars door heel Amerika, verklaarde Phil ook dat zijn vader Oscar betrokken was geweest bij twee grote militaire experimenten: het Philidelphia Experiment en Operation Crossroads. Oscar was kapitein bij de marine en deed ook dienst als dokter. Daarnaast was hij tevens werkzaam als fotograaf ter plaatse voor het leger.

Het Philidelphia Experiment hield zich bezig met het onzichtbaar maken van complete zeeschepen voor de vijandelijke radar.

Operastion Crossroads was een hele reeks van nucleaire testen die plaatsvonden op de Bikini Eilanden in de zomer van 1946. Phil Schneider heeft altijd beweerd dat de reden waarom voor de Bikini eilanden gekozen werd strikt geheim was. Het kan ook zijn dat er sprake was van een oorlogsdaad, want onder de Bikini eilanden was een massale onderwaterbasis voor UFOS, bij dit bombardement gingen er volgens Phil Schneider maar liefst 500.000 vliegende schotels verloren!.

Of dit de bedoeling was, of een bijzonder pijnlijke vergissing, daarover verteld hij niet, dat blijft gokken.

Noot auteur: als er alleen daar al zo,n 500.000 stuks vliegende schotels verloren gingen, denk ik dat ik er niet ver naast zit met mijn bewering op de achterkant van de kaft, dat de tunnels moesten dienen om de productie en de opslag van “het gerede product” voor het oog van de buitenwereld verborgen te houden. Ook de aantallen waar we het hier over hebben moeten toch al een duidelijk alarmbel doen rinkelen. Als dat slechts één opslagplaats op aarde is, dan tel ze maar eens bij elkaar over alle opslagplaatsen bij elkaar. Dan kom je tot duizelingwekkende aantallen, en als je dan weet dat deze vliegende schotels gemiddeld zeven personen bevatten, dan krijg je ook al een aardig idee om hoeveel buitenaardsen dat het gaat, daar onder de grond. Die moeten net als wij ook met miljarden zijn!

Nadat Phils beste vriend was vermoord en ook zijn eigen vader inmiddels was gestorven, was voor Phil de tijd aangebroken om met alles wat hij wist naar buiten te komen.

Sterker nog, hoe groter de druk van bovenaf om zijn mond dicht te houden, hoe meer plezier hij erin leek te krijgen om die lui dwars te liggen. Iets wat zoals bekend, hij uiteindelijk ook met zijn eigen leven heeft moeten bekopen. Tegen het einde van 1995 had hij al verschillende aanslagen op zijn leven overleefd. Bij een van de pogingen had men zelfs gedeeltelijk de wielas van zijn auto door geslepen, waardoor hij onder het rijden ineens een compleet wiel verloor waardoor zijn auto over de kop ging en in de vangrail landde.

Phil bezocht dezelfde avond alweer een podium met spreekgestoelte en vertelde zijn verhaal, niet alleen van die dag, maar van alles wat hij gezien had in zijn leven.Hij vertelde tijdens zijn toespraken dat hij de wet overtrad door te spreken over de dingen waarover hij sprak, dat hij vertelde over topsecret informatie en daarmee de heilige afgelegde en ondertekende gelofte schond. De hoogste eed afgelegd in dit land. Hij had z,n security badge doormidden geknipt en opgestuurd naar zijn baas, om deze duidelijk te maken dat hij verder niets meer van doen wenste te hebben met al hetgeen waarvan men hem niets vermoedend deelgenoot maakte ongevraagd, gedwongen, en vervolgens eisen dat je daar je mond over dichthoud, dat ging Phil Schneider te ver. Véél te ver.

Zijn openingszin bij meerdere gelegenheden waar hij zijn toespraak hield was dan ook:

”Ik hou meer van dit land, als dat ik van mijn leven hou!”

De zaken die door Phil Schneider besproken werden kunnen het makkelijkst onder verdeeld worden in 6 verschillende hoofdpunten.

1 Het zwarte budget

2 Diep ondergrondse militaire faciliteiten

3 De Oorlog in Dulce

4 High tech vervoer en stealth energie

5 Het agenda van de buitenaardsen

6 Het Nieuwe wereld Order plan om een nieuwe regering te creëren voor de hele wereld.

Het Zwarte Budget 

Voor elk jaar dat er voorbij gaat in “ons”leven, schiet de technologie met schreden van ruim 40 jaar vooruit door zwarte budgetten die hiervoor gebruikt worden. Als we dus even teruggaan naar het jaartal 1947 , het jaar dat de CIA gevormd werd, en de eerste UFOS zouden zijn gecrasht in Roswell.

Dan zijn we intussen in het jaar 2012 op technologisch gebied 2.816 jaar in de toekomst geschoten.

Dat houdt in dat er vooruitgang geboekt is op het gebied van wapenontwikkeling, verfijning, geavanceerdheid, accuratesse en afstand, aandrijving, verbranding, kortom alles!

Als dat zo is, dan leven wij in “onze wereld ” werkelijk als in een droom en werken met duizenden jaren verouderde techniek, terwijl de nieuwe techniek er in het geheim al jaren is. Wij vliegen nog met vloeistof / brandstof gevulde tijdbommen in de ruimte, terwijl dit systeem binnen de zwarte budget operaties al lang vervangen is. Dit gebeurd allemaal onder de grond met een gemiddelde besteding van $508.000.000.000.000 per jaar. Dat is 508 miljard voor wie de tel is kwijtgeraakt bij al die nullen.

Dat zijn een flink aantal pallets papier uit de drukkerij!!

Diep ondergrondse militaire basissen of in het Engels:

Deep Underground Military Bases kortweg (DUMB’s) genoemd.

Deze werden op diverse manieren aangelegd. Gedeeltelijk door gebruik te maken van explosieven, gedeeltelijk door gebruik te maken van de enorme graafmachine zoals afgebeeld op de foto, en gedeeltelijk door gebruikmaking van een strict geheim gehouden laser techniek, waarbij het materiaal versmolten werd in de zijwanden, zodat je geen afval hoefde te verplaatsen en tunnelwanden kreeg zo glad als gepolijst glas.

Tijdens zijn toespraken sprak Phil over minstens 131 van deze ondergrondse faciliteiten.

Die alleen al gebouwd zijn in de Verenigde Staten sinds 1947. Volgens Phil is dat eigenlijk zo,n beetje het enige wat de Verenigde Staten nog gedaan heeft sinds in 1940 het intensieve contact met de buitenaardsen begon. Dag en Nacht gingen deze projecten door. Daar moeten ongelooflijk veel mensen aan gewerkt hebben, die allemaal nooit hun mond voorbij gesproken hebben?? Maarrrrrrr…………, aan de andere kant, hoeveel mensen worden er jaarlijks wereldwijd vermist en nooit meer iets van vernomen?

Hebt u daar wel eens over nagedacht, waar al die mensen blijven, die spoorloos verdwijnen? Die moeten toch ergens gebleven zijn? Ik denk dat ik hier een reële mogelijkheid naar voren schuif als oplossing van het vermisten mysterie.

Tegen het einde van 1955 waren er volgens Phil wereldwijd al 1477 van deze ondergrondse basissen gebouwd. Er zijn in Amerika gemiddeld zo,n drie basissen per staat en de kosten per faciliteit variëren tussen de 17 en 26 miljard dollar per stuk! Het overgrote deel van deze faciliteiten zit op 1,5km tot 2 km diep onder de grond. Gemiddeld werd er per tunnel 6,5 km2 afval verwerkt, soms afgevoerd, maar door high tech boring vaak versmolten. Dan heb je helemaal geen afval..

Volgens Phil zijn alle basissen met elkaar verbonden met tunnels die een highspeed magneto levetatie aandrijving gebruiken die aan de oppervlakte nog ongekend is. Treinen halen ongelooflijke snelheden. Volgens een artikel in de Los Angels Times dat gedateerd was 11 juni 1972 had The Rand Corporation een tube-shuttle systeem ontwikkeld dat passagiers, maar ook auto,s kon verplaatsen van New York naar Los Angelos in slechts een half uur met snelheden van 10.000 mph.

Dat is omgerekend zo,n 12.500 km per uur! De tunnels zijn geproduceerd door gebruikmaking van atoom aangedreven laser boormachines, die met een verbluffende snelheid van 11km per dag door alles heen vreten wat ze op hun weg tegenkomen. Sinds dat we de tunnel onder het kanaal tussen Engeland en Frankrijk gerealiseerd hebben, zal niemand deze utopische verhalen nog hoeven betwijfelen. Wat Phil voor mijn gevoel ook heel terecht opmerkt is dat het aantal te huisvesten regeringsambtenaren in tijd van een noodgeval absoluut in geen enkele verhouding staan tot het totaal aantal van gebouwde faciliteiten, hetgeen al aangeeft dat er een andere bedoeling zit achter al dit geldverslindende geheime project. Iets wat niemand weten mag, maar Phil weet het dus wel.

62 van deze basissen zijn enkel en alleen gebouwd voor huisvesting van onder de grond levende rassen van buiten aardsen of moet ik eigenlijk zeggen binnenaardsen of onderaardsen? de zogenaamde korte en lange “grays ” en de faciliteiten om hun vliegende schotels te parkeren.

Toen Phil Schneider in 1979 werd aangewezen om deel te nemen aan een diepteboring in Dulce, werden hij en zijn team al snel geconfronteerd met de tegenslag dat het boren niet naar wens verliep. De diepteboring vorderde niet snel genoeg naar wens, omdat de boorkoppen om de een of andere reden steeds kapot waren. Besloten werd om een team in de ruim 5km diepe tunnel naar beneden te laten en te gaan zien wat daar beneden hun weg versperde. In een stalen kooi werd men voor deze toch al gevaarlijke en hachelijke onderneming aan een superlange staalkabel naar beneden gelaten Eenmaal beneden aangekomen werd er een gruwelijke ontdekking gedaan.

Ze waren niet alleen! Daar beneden krioelde het van buitenaardsen. Ze waren puur door toeval op een buitenaardse tunnel en verblijfplaats gestoten. De wezens werden beschreven als een Grey van ongeveer 2 meter groot. Ook wel omschreven als de tall greys, om dat er ook nog vele soorten kleinere blijken te zijn.

Phil, die sinds meerdere aanslagen nooit meer ergens heen ging zonder schouderholster en pistool wist twee van deze wezens te doden. Gelukkig!! ze zijn dus sterfelijk net als u en ik! Hij werd echter geraakt door een groenkleurige kobaltstraal, en zwaargewond en verbrand werd hij in de kooi gelegd en meteen naar de oppervlakte getakeld, waar ingeseinde elitetroepen al klaar stonden om af te dalen. Ze zaten op een legerbasis, dus dan heb je zo,n team in tijd van nood zo bij elkaar. Er werd wel eens moeilijk gedaan over dit gedeelte van Phils verhaal omdat het toch wel erg toevallig was dat er die dag ook nog zomaar ineens een compleet team commando’s voorbij kwamen. Te toevallig, zei men dan, maar op een legerbasis??? tja wat verwacht je daar dan wel?

Tijdens een intensief gevecht op de bodem van de tunnel werden die dag 66 mensen gedood. Dat was service personeel, leden van de FBI die veel meer wisten als dat ze vertelden,en zwarte baretten, een speciaal elite troepenteam. Phil mocht zich gelukkig prijzen een van de drie overlevenden te zijn van het massacre. Dit voorval is later ( zij het in beperkte kringen ) de geschiedenis ingegaan als de Oorlog in Dulce.

Tijdens zijn lezingen bracht Phil steeds weer twee zaken naar voren die voor iedereen maar moeilijk te bevatten waren.

Ten eerste: Er zijn 29 stealth prototypes onder ontwikkeling/ constructie door de Verenigde Staten van Amerika. Nummer twee: Er zijn twee prototype spaceshuttles gebouwd die een snelheid van bijna 70.000 km per uur kunnen halen. Als je in gedachten houdt, hoeveel geld er jaarlijks verslonden wordt door die Zwart Budget operaties, ( maar zolang de pers draait bij de FED is vrijwel alles gratis in Amerika !Dat moet je hierbij goed in gedachte houden en beslist niet vergeten! ) is bovenstaande niet echt een vraagstuk meer..

Volgens Phil zijn er nog steeds geheime vluchten die gemiddeld eens per week plaatsvinden, waarbij een via de buitenaardsen verkregen materiaal word verhit met een alles verzengende hitte. Bij aankomst terug op aarde wordt dit materiaal dan vervolgens zo dun als papier geperst en gebruikt om er Stealth vliegtuigen mee te bekleden.

De buitenaardse plannen. 

Volgens Phil Schneider waren de bewoners onder de grond afkomstig van een andere of meerdere andere planeten en het feit dat zij in de aarde diep onder de grond verbleven was al bekend bij de Amerikaanse regering in 1933. De opzet van hun verblijf hier is de totale overname van de wereld tegen het jaartal 2029. Aantekeningen die gevonden zijn na Phil Schneiders dood duiden erop dat Phil op de hoogte was van 16 gevallen waarbij een UFO neerstortte en door het leger in beslag genomen was in de periode tussen Januari 1947 en December 1952.

Vier daarvan waren in Nevada neergestort, 10 in New Mexico en twee in Arizona. Bij de berging van deze UFOS werden maar liefst 117 buitenaardse lichamen geborgen, en vier buiten aardsen die nog in leven waren.

De aannemer in opdracht van de regering was alleen EG&G en fungeerde tevens als spraakbaak bij buitenaards gerelateerde onderwerpen. Beveiliging en berging van buitenaardsen of hun UFOS werd gedaan door een speciaal militair onderdeel die bekend stonden als “blauwe Baretten” die onder de jurisdictie vielen van ”Project Pounce”. Volgens Phil Schneider leven er op dit moment niet minder dan minstens 7 ons vriendelijk gezinde buitenaardse rassen op onze aarde. Vier kwaadwillende rassen zijn er echter ook en deze zijn met elkaar in verbinding gebracht door in vroeger jaren actief CIA piloot John Lear, en gepensioneerd bevelhebbend Sergeant Majoor Robert Dean.

In totaal werden er vier verdragen getekend tussen de buitenaardsen enerzijds, en de regering van de Verenigde Staten anderzijds.

In 1954 werd een overeenkomst ondertekend tussen de Eisenhower regering, het Amerikaanse leger en een buitenaards ras die zeiden afkomstig te zijn van Zeta Reticuli, deze overeenkomst, die de archieven inging onder de naam GREATA, waarin werd overeengekomen dat, wetende dat deze Zetas niets goeds met ons voor hadden, zij ( de Zeta Reticuli ) de vrijheid kregen om mensen te kidnappen voor studie en genetische monsters van het menselijk lichaam in ruil voor technologie, waarvan ze wezenlijk meer te bieden hadden dan de bewoners van de aarde.

In eerste instantie was daarbij afgesproken dat men de mensen geen kwaad mocht doen en hen zonder enige herinnering aan het gebeurde terug moest brengen naar de plaats van ontvoering. Daar werd allemaal “ja ” op gezegd, maar in de praktijk bleek al snel dat de buitenaardsen zich in het geheel niet hielden aan de gedane afspraken en hun beloftes niet nakwamen. Op de eerste plaats werden er net zoveel mensen ontvoerd als dat zij nodig achtten en dat waren er aanzienlijk meer als waar het leger en de regering op gerekend had.

Deze mensen werden levend van hun huid ontdaan om bij de ingewanden te kunnen komen, en onbeschadigd terugzetten, was natuurlijk helemaal niet meer aan de orde, De hele overeenkomst liep van de rails af en tegen de tijd dat het hele boeltje te ver ontspoord was, had Amerika zijn inbreng in de kwestie al een heel eind verloren. Nu waren het de buitenaardsen die de dienst uitmaakten.

De verschrikkelijke waarheid die nu al ruim 60 jaar geheim gehouden wordt, is te ver gegaan voor uitleg, excuses of schaamte. Er is geen weg meer terug en uitleggen aan de wereld is al helemaal geen optie meer, dus : de deksel op de pot houden, dan kan er niets uit.

Totdat er zoals nu in dit boek toch af en toe iets naar buiten glipt!

Ook Generaal Douglas MacArthur probeerde in een speech op 8 oktober 1955 voor een gehoor van jonge aankomende cadetten iets duidelijk te maken. De speech staat nog steeds genoteerd, maar Amerikanen te goed kennende zijn ze de inhoud al lang weer vergeten.

Hij zei:”Jullie worden geconfronteerd met een wereld, een wereld vol veranderingen. We lijken wel een vreemde taal te spreken als we zeggen dat we jullie klaar moeten stomen voor een toekomst waarin onze grootste dreiging zal zijn een aanval van buiten de aarde of een aanval van buitenaardsen.”

Phil maakte duidelijk dat het ultieme einddoel van het Starwars programma was om de aarde te beschermen tegen aanvallen vanuit de ruimte. Het heeft er alle schijn van dat er al heel lang een oorlog gaande is in de ruimte. Volgens eigen waarnemingen heeft Phil Schneider de schrothopen gezien waar alleen maar vliegende schotels liggen opgeslagen. Ze worden met een frequentie van 7 stuks per maand uit de lucht geschoten.

In Rusland, waar ze volgens Phil er elke dag een uit de lucht halen, zijn hele afgelegen gebieden zo groot als vele voetbalvelden onder de grond, waar hij ook geweest is en waar zo,n ondergronds spoorlijntje naartoe gaat om alle neergeschoten UFOS buiten het zicht van nieuwsgierige camera,s te brengen. Het slopen van deze dingen is vrijwel onmogelijk gebleken, dus opslaan in geheime diep onder de grondse faciliteiten is vrijwel de enige optie om ze buiten beeld te houden.

Het openen alleen al was alleen mogelijk gebleken tot dusver, door het complete toestel in super gekoelde vloeibare stikstof te plaatsen, waardoor het omhulsel breekbaar werd. In zijn verzwakte staat kon men dan met gebruikmaking van pneumatische hamers de buitenste laag openen. Op de buitenkant werden ook wel op Hettetisch spijkerschrift gelijkende figuurtjes gevonden.

Bij een bijzondere gelegenheid was Phil uitgenodigd voor een bijeenkomst waar ook alle kopstukken van de United Nations rondliepen.( hieruit blijkt dat er veel meer mensen al lang op de hoogte zijn van de ondergrondse aanwezigheid van buiten aardsen.) De topsecret vergadering werd gehouden in een ondergrondse faciliteit. Hij was ernaar toegebracht na eerst afgehaald te zijn op een vliegveld waar hij geblinddoekt naartoe gevlogen werd en waarvan de locatie ook strikt geheim gehouden werd. Hij wist niet welk vliegveld of waar men hem naartoe gebracht had, maar hij was er in ieder geval zeker van niet in het hoofdkwartier te zijn aanbeland van de UN in New York. Dit was allemaal strikt geheim.

De vergadering werd gehouden in een ondergrondse locatie die een enorme ruimte besloeg en die in het midden een verhoogd zitgedeelte had als bij een tribune. Het was in dit verhoogde deel van de ruimte dat zeven ruim twee meter grote buitenaardse Greys bezig waren de leiders van de UN te dicteren wat er gebeuren moest en niet andersom. Het had er alle schijn van dat ze overgeleverd waren aan de genade van de buitenaardsen. Phil werd verteld dat de enige reden voor hem om hierbij aanwezig te zijn was, zich er goed van te doordringen wie daar beneden op dewerkplek in de tunnels voortaan de baas was. Daar kon Phil niet mee leven.

De Nieuwe Wereld Orde 

Phil waarschuwde ook iedereen bij vrijwel elke lezing voor de wereldwijde bezetting door wat hij noemde de machtselite. Zie daar!! Dezelfde mensen als zij die door mij de poppenspelers genoemd worden. De machtselite die deze wereld in een totaal dictatorraat, een politiestaat zullen veranderen. In de “Nieuwe Wereld” zouden burgers bereidwillig hun burgerlijke vrijheden opgeven in ruil voor bescherming van de regering. Bescherming tegen “zelfgecreëerde terroristen dreigingen zoals op 9-11-2001maar dat kon Phil nog niet weten toen hij stierf in 1996 Hij sprak er echter al wel over!

Om deze duivelse plannen te bewerkstelligen waren volgens Phil 64000 zwarte helikopters gemaakt.

Deze helikopters kwamen uit het niets en verdwenen in het niets en doen dat vandaag de dag nog. Nu we echter al zoveel weten over alle tunnels die gegraven zijn is het niet moeilijk meer te raden waar ze die helikopters uit het oog houden. Deze helikopters waren gebouwd om mensen af te schrikken, weg te jagen, of op te pikken als ze niet luisteren wilden, om ze af te voeren als terroristen en we weten inmiddels dat van die reis niemand terug komt.

Overigens was het ook deze zelfde Phil Schneider die toen ik al gestart was met mijn onderzoek naar de concentratiekamp treinen, er in zijn verhaal het volgende over wist te vertellen:”Ik verklaar dat ik formulieren in handen gehad heb waarin opdracht gegeven werd door het leger voor de bouw van 107.200 gevangenen spoorweg wagons. Er zaten per treinstel 143 paar ijzeren ringen met slot voor het vastzetten van de benen. Totaal aantal zitplaatsen genoeg voor 15 miljoen mensen per transport. Als je tegen de regering was, andere plannen had, of brutaal tegen oom agent, zat je er al in.

Deze burgers werden dan naar de reeds in voorbereiding zijnde FEMA camps gebracht ( zei Phil Schneider toen al, Hij stierf in 1996! )

De vraag is nu, wat zijn ze momenteel van plan? 

Enkele van de doelen van de buitenaardsen in samenwerking met de poppenspelers:

  • Financiële Depressie
  • Voedsel- en Watertekort
  • Stijgende Olie- en Energieprijzen
  • Instabiliteit en Angst creëren tot in 2012 (geënsceneerde gebeurtenis in 2012)
  • Verminderen van de bevolking tot hoogstens 6 miljard mensen door o.a. WO III, hongersnoden, virussen

Welke geënsceneerde gebeurtenis zal de volgende zijn? Beter in elkaar gezet als het klungelwerk van kleine jongens waar elke normale mens gewoon acuut doorheen kijkt, zoals bij de Twin Towers en oh ja, gebouw 7 waar géén vliegtuig op viel en dat toch plotseling op zijn fundamenten in elkaar zakte.

Een nieuwe Bin Laden, die elke keer opnieuw als hij in beeld kwam door een andere zwaar gegrimeerde acteur gespeeld werd?

Ik vind dit wel een goede kanshebber.