Elena Danaan en Thor Han over Agartha en de situatie op de Aarde.

Elena Danaan en Thor Han over Agartha en de situatie op de Aarde.

door: Veronica – 19 april 2021 – Info – blog The Event – NL

Elena heeft via een implantaat in haar hoofd rechtstreeks contact met Pleiadian Thor Han. Thor Han en zijn crew hebben Elena uit de handen van de grey’s gered toen zij op 9-jarige leeftijd was ontvoerd. Door een QHHT-sessie bij Elisa Herrera weet Elena wat er met haar tijdens die ontvoering is gebeurd, en heeft zij haar angst die haar in zijn greep had kunnen overwinnen.

Thor Han is vlootcommandant bij de Galactic Federation of Worlds (ook: Galactic Federation of Light), en is belast met de bescherming en hulp bij de bevrijding van de Aarde en haar bewoners.

Myra, arts op het schip van Thor Han toen Elena werd bevrijd en degene die Elena toen aan haar verwondingen heeft behandeld, bevindt zich ten tijde van dit gesprek op Taigeta waar de hybride kinderen worden opgevangen die zijn gered van zowel Aarde als Mars. Alle plekken waar de duistere krachten de boel in handen hebben worden geschoond.

Elisa Herrera stelt via Elena vragen aan Thor Han, en Thor Han geeft antwoord sprekend via Elena’s mond. In deze sessie spreekt ook Valnek (van de constellatie Eridan), een vriend van Thor Han, via Elena omdat Valnek bekend is met de situatie in Agartha.

In deze aflevering wordt gesproken over Agartha en de actuele situatie op Aarde. Deze sessie vond begin augustus 2020 plaats en ik geef hieronder een samenvatting van de informatie die op dit moment nog relevant is. Het bevat o.m. zeer belangrijke informatie m.b.t. vaccins en implantaten.

Thor Han vertelt dat ondergronds in Agartha een erg gewelddadige oorlog gaande is. Het gaat nu de goede kant op, en mensen worden geëvacueerd.

M.b.t. ingangen naar Agartha: het grote gat boven Antarctica is de in- en uitgang van duistere krachten naar hun ondergrondse bases, maar overal ter wereld, ook Antarctica, zijn ingangen naar Agartha.

Valnek vertelt over Agartha: het is daar niet donker maar licht, overal is het licht, en ze hebben hun eigen power energie. Die komt van de rotsen en de planeet. Er groeien planten, voedsel, en er zijn steden, tuinen, bossen, meren. Alles wordt gevoed door natuurlijke energie. Deze energie wordt nu nog door de duistere krachten van jullie weggehouden, maar hij komt voor jullie beschikbaar. De cabal wordt onderuitgehaald, heb vertrouwen. Ze gaan falen.

Aard van de gebouwen is afhankelijk van de cultuur. Sommigen gebruiken grotten, andere gebruiken metalen. Er zijn veel verschillende constructietechnieken dankzij de natuurlijke energie.

Valnek heeft een vriend in Telos, dit was gedurende millennia een prachtige stad. De cigars hebben het nu overgenomen, evenals mount Shasta boven Telos. De elites van Telos werken nu samen met de deep state in de USA en de cigars.

Er zijn nu de duistere krachten, maar de stad wordt bevrijd. De stad was gebouwd met kristallen en mineralen, het was prachtig, alles schitterde en de kristallen gaven de Phryll energie door. Mijn vriend van Telos is daar vandaan ontsnapt en bevindt zich nu op een andere planeet. De volgende keer zal ik deze vriend meebrengen en hem vragen erover te vertellen.

Er zijn veel verschillende rassen en culturen in Agartha. De mensen gingen ondergronds om de oorlogen op de oppervlakte en de cataclysmen te ontlopen.

Valnek legt uit hoe de verbinding met het implantaat in Elena werkt. Zegt dat ze allemaal een implantaat hebben door middel waarvan ze met elkaar kunnen communiceren als ze zich afstemmen op de frequentie van de ander. Dit is alleen mogelijk als beide partijen elkaar vertrouwen.

Het Implantaat is verbonden met het zenuwstelsel. De duistere krachten op de Aarde proberen nu deze techniek te gebruiken om de mensheid te controleren en ontwikkelen allerlei methoden daarvoor.

Valnek geeft info m.b.t. specifieke energieplekken op Aarde die de historie van de mensheid laten zien. Belangrijk dat de mensen gaan begrijpen wie en wat ze zijn. Piramiden zijn generatoren, energiestations. Ze maakten vrije energie voor iedereen en alles op Aarde. Daarom zijn er zoveel oorlogen, omdat de duistere krachten deze energie in handen wilden hebben.

In Agartha bestaan verschillende dichtheden, derde, vierde en vijfde. Overal in en op de Aarde vindt ascentie plaats.

Thor Han neemt weer het woord.

Vraag: Hoe kunnen we tegenhouden dat ze de controle over onze levens nemen?

Thor Han: Ik kan niet genoeg herhalen: laat niemand tegen jouw wil iets in jouw lichaam injecteren! Ze kunnen jouw acties en spieren controleren als jouw zenuwstelsel is verbonden met hun implantaten. Er zijn veel aardebewoners ontvoerd en die hebben implantaten gekregen en zijn nu controleerbaar. Ze blijken niet efficiënt genoeg te zijn. Dus nu zijn ze druk bezig om deze techniek via vaccins te verbeteren en in alle mensen te brengen.

Het zijn de duistere krachten op de oppervlakte die dit doen. Ze willen een deel van de economie onderuithalen. Ze willen deze trackers in iedereen hebben. We noemen het trackerdust. Het is heel fijn stof en bijna onmogelijk te verwijderen. Dit heeft een intelligentie van zichzelf dat zich zal verbinden met jouw zenuwstelsel. Als iedereen deze implantaten heeft en deze zijn in resonantie met de cabal, stel je maar voor wat ze dan kunnen doen! Dit trackerdust blijft in jouw lichaam totdat je sterft.

Het is nu nog alleen in de cv-vaccins, maar ze plannen het in andere in te brengen. Ze maken de mensen bang zodat deze alle vaccinaties accepteren.

Op een vraag over hoe je naar een hogere dichtheid gaat: het gaat heel natuurlijk. Je verhoogt jouw frequentie, onderzoekt en leert, evolueert. Een zekere staat van wijsheid bereiken.

Over de valse alien invasie: we zien ze trainen met hun holografische techniek en we zullen proberen ze tegen te houden. Maar ze zijn zeer slim en weten hoe ze binnen de regels blijven zodat er geen ingrijpen door ons zou kunnen zijn. Maar we doen er alles aan om dit niet te laten plaatsvinden.

De huidige president (aug 2020, dus T) wil niet dat een valse alien invasie plaatsvindt, maar de nieuwe door de cabal aan te stellen president (dus B) maakt deel uit van de cabal, en dan zouden ze het kunnen doen. Ik vertel je dat de huidige (dus T – aug 2020) niet absoluut de beste mens is, maar hij is oprecht en wil de cabal kwijt, en daarom helpen wij hem. We zien hem als een ‘handig hulpmiddel’. Hij wil het beste voor de mensheid, maar hij wil ook macht voor zichzelf, en hij is zeer vastberaden. Dus hij is nu de beste om de cabal te bevechten.

Thor Han en zijn vrienden moeten erg lachen om de vraag of de Aarde plat is. Vraagt is dit een serieuze vraag is. Laat ze in de ruimte komen en met eigen ogen zien dat het een bol is. Het is een belachelijke vraag.

Wat kunnen we het beste doen om de frequentie op Aarde te verhogen?

Doe jouw onderzoek: wie maakt de vaccins, waarom doen deze mensen het, wat is hun belang. Onderzoek alles. Leer over jouw wetten en soevereiniteit en weiger alles wat tegen jouw soevereiniteit ingaat. Over de kinderen: let goed op ze! Dit zijn moeilijke tijden en ze zullen blijven proberen om nog veel kinderen te ontvoeren voordat ze uit de planeet worden gegooid. Laat jouw kinderen nooit alleen, hou ze in het oog. Ze gaan vooral ook naar plekken waar kinderen zonder ouders zijn, onbeschermd.

Op het gebied van hulp geven bij het gevecht om bevrijding; dat is ons werk, daar kunnen jullie niet rechtstreeks bij helpen. Maar wel door de vibratie op de planeet te verhogen, niet in angst te zitten.

Je kunt de frequentie van de Aarde meten, dat gebeurt, jullie noemen het de Schumann resonantie. Op dit moment (aug 2020) bevindt de Aarde zich nog in de 4e, op de drempel van de 5e.

Zijn er presidenten van andere landen die de president helpen? Ja! Ik mag geen namen noemen, maar het worden er steeds meer. Nu zijn het er 14 (aug 2020) maar naarmate de anderen hun angst overwinnen sluiten ze zich aan.

Na december, na de zonnewende, wordt het steeds beter. De cabal wordt ontmanteld. De slechte buitenaardsen worden verwijderd van de planeet.
En naarmate de frequentie op Aarde omhooggaat verzwakt dat de kracht van de slechte buitenaardsen en van de cabal.

Internet (van de duisteren) zal in de loop van de tijd verdwijnen want er is veel betere technologie. Alle technologie komt voor jullie beschikbaar, jullie hebben geen idee wat er allemaal is. Jullie wetenschappers weten ervan, werken ermee, maar ze worden betaald om hun mond te houden. Ze worden bedreigd, gechanteerd, geïnfiltreerd, maar als eenmaal de dreiging van de vijand verdwenen is zal de technologie aan iedereen worden gegeven.

Thor Han bedankt Elisa Herrera omdat dankzij haar hulp Elena haar angst heeft overwonnen en zij zich heeft kunnen verbinden met Thor Han.

Boodschap van Thor Han aan iedereen, blijf in vrede in je hart, wees moedig, er staan nog moeilijke tijden te gebeuren, maar de toekomst gaan we met zijn allen maken. Alles komt goed. Ik ga nu weer naar mijn vrienden en hartelijk lachen over de platte planeet!

https://youtu.be/0B_Wa143Heg

Samenvatting en vertaling door Veronica

Elena Danaan werd op haar 9e ontvoerd door grey’s die bij haar op hun schip allerlei implantaten inbrachten. Terwijl ze daarmee bezig waren was er een inval van Pleiadians die Elena hebben gered en haar meenamen naar hun eigen schip om haar medisch te behandelen. Het implantaat in haar hoofd konden ze niet verwijderen omdat dit te gevaarlijk voor Elena zou zijn, maar ze konden wel het implantaat tunen naar hun eigen frequentie. Door middel hiervan konden ze contact met Elena houden. In 2018 werd door de Pleiadians contact opgenomen met Elena die haar opriepen haar missie te gaan doen omdat “over twee jaar de Aarde in een belangrijke periode zou komen en haar hulp daarbij nodig was.

Elena maakt nu onder meer video’s van sessies waar zij haar stem ter beschikking stelt aan buitenaardsen (middels het implantaat in haar hoofd) en Elisa Herrera vragen stelt aan de buitenaardse die dan spreekt. Kijk op haar youtube kanaal

Zij heeft haar ervaringen beschreven in een boek (zie ook de video) “A gift from the stars”.

“Het waargebeurde verhaal van een ontvoering door Zeta Greys en een redding door welwillende buitenaardsen uit de Pleiaden, en verschillende directe contacten die ik door de jaren heen had met UFO’s en bezoekers uit andere werelden. Dit boek bevat een geïllustreerde beschrijving van 110 buitenaardse rassen die betrokken zijn bij onze planeet, onthulde informatie over groepen en allianties in deze Melkweg, evenals een kaart van de hemel met locaties van buitenaards leven, aan mij gegeven door buitenaardse wezens.

Je zult ook mooie boodschappen van hoop voor de mensheid vinden. Dit boek werd al heel lang verwacht, het bood steun en begrip aan alle ontvoerden en beantwoordde veel vragen. Dit is het enige boek dat je zult vinden met zulke gedetailleerde informatie over de vele ET-rassen die bij de Aarde betrokken zijn. Het bevat beschrijvingen van elk ras, waar ze vandaan komen, hun verbinding met de Aarde en verbazingwekkende tekeningen van hoe ze eruitzien, aan mij getoond door mijn redders. Bovendien legt dit boek de verschillende federaties, allianties en rijken uit waarmee elk ras wordt geassocieerd en hun rol in de geschiedenis van de Aarde. Dit boek legt alles uit vanuit het perspectief van een Pleiadean uit de 5e dimensie, zodat je de juiste namen van alle rassen, sterren en planeten leert kennen, niet alleen hoe wij ze noemen. En dat is niet alles. Je zult ook leren over het verbazingwekkende en emotionele verhaal van mij, en hoe ik werd gered door welwillende ET’s die mij hielpen dit boek te schrijven. Dit boek biedt ook zeer gedetailleerde sterrenkaarten, locatie van ET-bases op aarde, discussies over bloedgroepen, evenals berichten van de ET’s die mij hebben gered. We hebben lang op deze informatie gewacht … zoveel verwarring en verkeerde informatie en tegenstrijdige informatie vóór dit boek. Het is het definitieve ET-handboek. Het zal veel mensen wakker maken.”

vertaling door Veronica.