De Planetaire Raad van Gaia: “Jullie Transformatie naar volledig bewuste menselijke Wezens.”

De Planetaire Raad van Gaia:
“Jullie Transformatie naar volledig
bewuste menselijke Wezens.” 

Shogun Amona – 7 maart 2014

Geliefde Zusters en Broeders in het Licht – wij groeten jullie – vanuit het Binnenste Rijk van de Aarde. 
Wij zijn De Planetaire Raad van Gaia en wij hebben intens genoegen om in staat te zijn met onze woorden een wederzijdse brug te scheppen naar jullie.

Wij, in de binnenste Aarde zijn een leven gewend van overvloed – een leven van vrede en harmonie en we willen deze overvloed (volheid) en dit gevoel van gelukkig zijn graag met jullie delen, geliefde zusters en broeders van Aarde’s oppervlakte. Voor ons, is het een geschenk dat we dankbaar van de Bron aanpakken, de natuurlijke overvloed van het Universum – en dat wat we delen met al onze broeders. We zijn gewend om te leven in de Hemel op Aarde – feitelijk in de binnenste Aarde – en onze volledig bewuste omgeving stelt ons in staat om simultaan uit te wisselen met iedere levende entiteit op veel niveaus. We wonen normaal in een geheel bewuste Eenheid met alle leven.

Nu, laten we spreken over de Lichtkamers die we voor jullie hebben verzorgd. Er zijn veel vragen die we van jullie ontvangen en we willen de gelegenheid gebruiken om jullie duidelijkheid te geven en meer informatie over deze Lichtkamers. Lichtkamers zijn levende transformatie kamers, – wat betekent kamers waar je hoger dimensionaal Licht kunt verkrijgen en beleven voor je transformatie in volledig bewuste galactische menselijke wezens.

Een galactisch menselijk wezen is – in essentie – als een Engel die Licht, Liefde en harmonie tot stand brengt in zijn leven voor het hoogste goed van iedereen. En ook jullie, moeten – door jullie intentie, jullie wens iedere keer in deze Licht kamers gaan om je eigen persoonlijke transformatie te beleven. Vraag gewoon jullie spirituele gidsen om je te leiden naar deze Lichtkamers. We verwachten jullie, we zullen dienst doen voor jullie met al onze Liefde. Erbij gevoegd kun je de frequenties die tot je beschikking staan in de Lichtkamers, in jullie energieveld; en ook daarvoor kun je jullie spirituele kameraden vragen voor ondersteuning en leiding.

Denk eraan: In werkelijkheid zijn jullie grenzeloze Wezens met onbeperkte mogelijkheden, en jullie zijn net begonnen wakker te worden uit een lange sluimer die nu – net als een droom – wordt vervangen door de (nieuwe) werkelijkheid, de Liefde en het Licht van de Bron. In deze Liefde en in dit Licht zijn al jullie herinneringen ingebed en je kunt kiezen om die te ontvangen door jullie directe verbinding met de Bron, die – op weg naar Ascentie – meer en meer in je geheugenveld/bank gaat, of je kunt persoonlijk naar de Lichtkamers gaan en al je herinneringen vitaliseren van het Galactische Bestaan.

Je kunt gewoon kiezen; vertrouw op je innerlijke stem – vertrouw je meest innerlijke gevoel. Wij zijn er voor jullie en we houden van jullie zoals we van onze Moeder houden – de Aarde – en alle leven. Samen, lopen we op ons pad – het pad van ontwaken, dat een pad is van het je herinneren.

Welkom in het Rijk van de Werkelijkheid! Wij zijn de Planetaire Raad van Gaia en wij danken jullie voor je aandacht!

In Liefde, Vreugde en Verbondenheid,

Shogun Amona

Bron: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/der-planetare-rat-gaias/

English translation: Martin Gadow – http://paoweb.org

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl