De Oude Hopi beweren dat hun voorouders vanuit de innerlijke wereld kwamen.

De Oude Hopi beweren dat hun voorouders
vanuit de innerlijke wereld kwamen.

Zondag 4 September, 2016

Door: Ivan, augustus 2016

De Hopi specificeren dat de Grand Canyon de plaats is waar de Hopi uit hun ondergrondse schuilplaats zijn gekomen nadat de zondvloed de Derde Wereld had vernietigd. De oude Hopi vermelden ook mysterieus mier-achtige Goden en Vliegende schilden die bestonden in het verre verleden.

Telkens wanneer we schrijven over de Binnen Aarde, oftewel Holle Aarde, en over de vele oude culturen die een plaats noemen binnenin onze planeet waar leven is, stuiten we op vijandigheid.

Related: Inner Earth Beings Take First Step to Openly Reveal Themselves to Humanity

Maar waarom? Is het omdat het bestaan van een dergelijke plaats in tegenspraak is met alles wat ons is verteld in het verleden? Of is het omdat we blindelings de mainstream dogma’s volgen die al op zijn plaats zijn gezet in het verleden die ons vertellen dat het onmogelijk is ‘?

Het idee dat onze planeet Hol is kan duizende jaren terug worden getraceerd. En net als andere populaire berekeningen, spreken bijna alle oude culturen over bepaalde plaatsen op Aarde waar we toegang kunnen krijgen tot de innerlijke wereld.

Een van deze culturen is de Oude Hopi.

Niet alleen de oude Hopi geloven dat hun Goden het binnenste van de Aarde bewoonde, ze maakten duizenden jaren geleden rotstekeningen van mysterieuze Mier-achtige wezens en vliegende schilden. Interessant is dat hun legendes ook spreken van een grote overstroming, die een duidelijke parallel aantoont met oude Sumerische legendes van de Grote Vloed.

Related: Otherworldly Lineage of a Human Species with Amnesia | Myths and Legends, Rh Negative Factor, Genetic Adam and Our “Alien” DNA

Als we een blik werpen op de oude Hopi en hun geloven zullen we zien dat deze oude cultuur beweert dat hun voorouders niet vanuit het noorden kwamen, niet per schip, maar van onder het oppervlak van de Aarde.

In feite geven de oude Hopi aan dat de specifieke locatie van de Hopi legende in de Grand Canyon ligt, waar mysterieuze ingangen naar het binnenste van de Aarde zijn.

De verhalen van de inheemse indianen beweren dat de Grand Canyon werd gevormd door het resultaat van een grote vloed, die de vroegere derde wereld verdronk, gezonden over degenen die de weg van goddelijkheid vergeten waren.

De Hopi kosmologie geeft aan dat dit de plek is waar de Hopi uit hun ondergrondse schuilplaats zijn gekomen nadat de zondvloed de Derde Wereld had vernietigd.

Related: Atlantean Technology and History | A Very Detailed Story of the Fall of Atlantis and their use of Crystals

In feite zijn er tal van theorieën die suggereren dat er tal van plaatsen van binnenkomst zijn in de Canyon, en één ervan wordt geëerd in ceremonie als de woning van een oud ouder ras.

Deze magische plaats is heilig en verboden terrein voor iedereen, behalve voor de Hopi mensen. Meerdere verhalen geven aan dat in het verre verleden, de oude Hopi werden bijgestaan door mysterieuze wezens, meestal aangeduid als insecten, mieren, die gebieden bewoonde van de innerlijke wereld.

De oude Hopi spreken over hun godheden als ‘mier mannen.’ In feite zijn sommige van de rotstekeningen gevonden in de buurt van Mishongnovi, Arizona, gecreëerd door de oude Hopi wat de raadselachtige wezens met antennes uitbeeld en biedt een idee van hoe deze vreemde mier-mannen eruit zagen.

Interessant is dat niet alles gebaseerd is op legenden en verhalen.

Related: The Hopi Prophecy

Er wordt gezegd in het verleden, dat het Smithsonian instituut – die verdacht werd genoemd voor het verbergen van ‘controversiële ontdekkingen’ – een aantal voorwerpen ontdekte in een enorme grot met ingewikkelde passages en kamers, met tabletten die vreemde hiërogliefen droegen.

Een artikel gepubliceerd door de Arizona Gazette op 5 april 1909, zegt dat de Grand Canyon ooit de thuisbasis was van een verloren beschaving, die bestond uit wezens van gigantische proporties.

Het artikel wat meer dan 100 jaar geleden gepubliceerd werd geeft aan dat ook een enorme ondergrondse citadel werd ontdekt door een ontdekkingsreiziger genaamd G.E. Kinkaid die er over struikelde terwijl hij aan het raften was op de Colorado rivier.

Er wordt gezegd dat de ingang van de massieve citadel is gelegen aan het einde van een tunnel die zich bijna een mijl uitstrekt onder de oppervlakte.

Echter, net als de oude Hopi, spreken de Macuxi Indianen -indigenous mensen die in het Amazonegebied wonen, in landen als Brazilië, Guyana en Venezuela- ook over de Holle Aarde en hoe echt het is.

Volgens Macuxi legenden, zijn zij de afstammelingen van de kinderen van de Zon, de maker van Vuur en ziekte en de beschermers van de “Binnen Aarde.”

Pas in het jaar 1907, zouden de Macuxies een soort grot binnengegaan zijn en 13 tot 15 dagen gereisd hebben totdat ze het binnenste hadden bereikt. Het is daar, “aan de andere kant van de wereld, in het binnenste van de Aarde” is de plaats waar de reuzen leven, schepselen die ongeveer 3-4 meter hoog zijn.

Related: 15 Mainstream News Clippings Prove Giant Human Skeletons Were Found and Covered Up

Zoals u kunt zien, lijken er overtuigende indicatoren te zijn dat een plaats genaamd “de Binnen Aarde” werkelijk kan bestaan.

Werd dit in de doofpot gestopt zoals sommige mensen suggereren? En zou dit een deel van ons amnesic(?) soort kunnen zijn zoals Robert Sepehr suggereert?

Bron: http://www.ancient-code.com/ancient-hopi-claim-ancestors-came-inner-world/ 

Vertaling: Martien