De geheimen van de holle aarde

De Geheimen van de Holle Aarde

geplaatst 11 januari 2013

In het jaar 415 werd filosofe en wiskundige Hypatia van het leven beroofd in Alexandrië, omdat zij had ontdekt dat de Aarde in een elliptische baan om de Zon draait. Pas honderden jaren later werd deze gedachte gemeengoed. Op eenzelfde manier wordt momenteel toegewerkt naar een algemene acceptatie van het feit dat de Aarde hol is en dat er beschavingen leven.

Het is verboden om over de Noord- en Zuidpool te vliegen. In april 2009 is door de Amerikaanse regering een waarschuwing uitgegaan betreffende de Zuidpool. In deze waarschuwing is aangegeven dat er nog maar een beperkt aantal toeristen op Antarctica mogen komen in verband met het smelten van de ijskap. Was dit de werkelijke reden?

Het meeste hedendaagse materiaal over de Holle Aarde wordt zoveel mogelijk vernietigd of verborgen gehouden, dus om een goed beeld te kunnen krijgen van de Holle Aarde zullen we ons moeten verdiepen in de geschriften en optekeningen uit het recente verleden.

“You have waited for thousands of years to hear our messages, and it is only now that the vibration is high enough for us to come forward and speak to you. We await the great day when we will be able to show ourselves to you” – Mikos.

Al sinds mensenheugenis gaan er diverse verhalen, saga’s, legendes en gezegden rond over een verborgen wereld waarin wezens zouden wonen die niet van Aarde komen. Diverse hiërogliefen, manuscripten en bijbehorende verhalen zijn van generatie op generatie doorgegeven.

Zo tussen het jaar 400 v.Chr. en 200 na Chr. komt de Ramayana ter sprake, een eeuwenoud epos, opgeschreven door wijze en dichter Valmiki. De Ramayana bestaat uit 24.000 versen en 500 lange gedichten, en beschrijft het verhaal van prins Rama, wiens vrouw Sita ontvoerd is door de demoon van Lanka, Ravana. 

De Ramayana is één van de meest bekende teksten ter wereld en komt uit India. De teksten beschrijven Rama als een afgezant van Agartha die arriveerde op een lucht-voertuig. Dit uit de oudheid stammende hiëroglief ziet er merkwaardig uit (onder). Zo is boven het midden een helikopter te zien. Rechts van het midden zijn andere onbekende vaartuigen te zien, wat we tegenwoordig UFO’s zouden noemen.

In 1692 komt Edmund Halley (1656-1742), de beroemde astronoom, hoogleraar, metereoloog, wiskundige, fysicus en geofysicus, met de theorie dat de Aarde bestaat uit vier ‘concentrische sferen’. Ook stelt hij dat het binnenste van de Aarde wordt bevolkt en belicht door een lumineuze atmosfeer. Edmund Halley is tevens ontdekker van komeet Halley, die elke 76 jaar terug komt in een baan rond de Aarde.

In het jaar 1818 komt John Cleves Symmes Jr. met de suggestie dat
de Aarde bestaat uit een holle ruimte waarvan de aardkorst 1.300 kilometer dik is, inclusief openingen van 2.300 kilometer breed boven de polen, die ook vier inwaartse schillen/korsten hebben.

John Cleves Symmes Jr. is dan ook de meest bekende persoon in de geschiedenis die de Holle Aarde theorie volledig steunde en hij stelde dan ook voor om een expeditie naar de opening van de Noordpool te organiseren, om te kijken of zijn theorie klopte. Dankzij de inzet van één van zijn volgers James McBride werd deze opgezet, maar de toemalige President van Amerika, Andrew Jackson, heeft hier vervolgens een einde aan gemaakt en de expeditie werd afgeblazen.

Een ander persoon, genaamd Jeremiah Reynolds, die diverse lezingen hield over de Holle Aarde theorie, stelde ook een expeditie voor, maar dit maal naar de Zuidpool, ondanks alle tegenstand en lachwekkende reacties van toen. Hij ging zelf op expeditie naar Antarctica, maar miste de Great U.S. Exploring Expedition van 1838-1842, ondanks dat het zijn idee was.Tussen 1826 en 1868 worden er verschillende boeken, manuscripten en verhalen geschreven en uitgegeven omtrent de Holle Aarde theorie, die allemaal gebaseerd waren op de uitspraken van John Cleves Symmes Jr.

De volgende personen springen eruit: McBride beschreef Symmes’ Theory of Concentric Spheres in 1826. Jeremiah Reynolds publiceerde een artikel in een apart boek in 1827, waarin weer een link naar Symmes stond. In 1868 kwam er een publicatie van Professor W.F., namelijk The Hollow Globe, die gebaseerd was op de Symmes’ Holle Aarde theorie. Later dat jaar publiceerde de zoon van Symmes, Americus, het boek The Symmes’ Theory of Concentric Spheres, om de zaken recht te zetten.

In 1864 schrijft de nu wereldberoemde Franse sciencefiction auteur Jules Verne (1828-1905) zijn legendarische boek Journey to the center of the Earth, waarin de hoofdpersoon Liedenbrock via vulkanische buizen een reis maakt naar het midden van de Aarde, waarbij hij in contact komt met prehistorische dieren. Het verhaal
gaat dat Liebenbrock vanaf zijn huis in Hamburg via enkele omwegen belandde in Reykjavik, IJsland, en bij de Snæfellsjökull bergen aankwam, waar een ingang bij één van de drie vulkaankraters aanwezig was. In het boek staat dat Liebenbrock ook een zeer grote schedel vond van een mens (reus) in een omgeving van reuzenpaddestoelen, insecten en prehistorische dieren.

In 1869 schrijft Jules Verne zijn boek Twenty Thousand Leagues Under The Sea, wat het jaar erop gepubliceerd word. Het alom bekende verhaal van Kapitein Nemo en zijn vaartuig de Nautilus, die diverse intressante reizen maken onder water en reusachtige dieren tegenkomen en zelfs belanden in een stad onder water. Jules Verne is overigens de meest vertaalde auteur (4162) aller tijden, buiten de wereldberoemde Agatha Christie.

In 1871 schrijft Sir Edward Bulwer-Lytton het boek Vril, The Power of the Coming Race, waarin wederom een verhaal beschreven word omtrent een Amerikaanse jongeman, die een reis maakt naar het binnenste der Aarde en daar diverse zaken aantreft.
Tussen 1907 en 1945 is de opkomst van de Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik ofDie Vril-Gesellschaft en hun samenwerking met Hitler, Himmler, Wiligut en anderen, dankzij hun occulte, paranormale en spirituele interesse, en ook omdat Hitler een Holle Aarde theorie had. Deze was gebaseerd op de diverse in zijn bezit zijnde (lees: geroofde) manuscripten, documenten, geheime occulte spreuken, enzovoorts.

Volgens de Hollow Earth Research Society in Ontario, Canada, blijkt dat ze op dit ogenblik nog steeds aanwezig zijn. Deze organisatie zegt dat de samenwerkende troepen er na de oorlog achter kwamen dat er meer dan 2.000 wetenschappers en één miljoen mensen uit Duitsland en Italië zijn verdwenen naar het land buiten de Zuidpool.

Het verhaal gaat dat Rear Admiral Richard Evelyn Byrd de opening bij de polen had bereikt. Desondanks dat hij een boek had geschreven omtrent zijn reis, bleek dat de Amerikaanse regering al zijn boeken verwijderd had voordat deze in circulatie konden komen. Alhoewel zijn familie tot op de dag van vandaag volhoudt dat het waar is, en dat zij nog steeds de gegevens hebben omtrent zijn reis naar de opening, wil men niet dat anderen dit te weten komen en blijft de informatie daardoor achter slot en grendel voor buitenstaanders.Hij was werkzaam bij de Amerikaanse marine en zou in 1947 een reis hebben gemaakt van 1.700 mijlen over de Noordpool, waarbij hij de Holle Aarde bereikte. Hij stuitte op een ijsvrije regio met bergen, rivieren, meren en groene vegetatie. Op 13 januari 1956 had hij succes tijdens zijn expeditie naar de Zuidpool, waarbij hij 2.300 mijlen in Antarctisch gebied binnendrong. Indertijd is hiervan verslag gemaakt door de American Press. Byrd kwam terug op 13 Maart 1956.

Byrd komt in 1957 te overlijden en zegt voor zijn dood: “Het nieuwe onbekende is ook wel An enchanted continent in the sky”. Toen hij in 1947 als eerste (de nazi’s daargelaten) in de Holle Aarde vloog kwam hij vreemde zaken tegen, waaronder reusachtige dieren, zoals mammoeten. Verder zou het klimaat er iets warmer zijn dan hier aan het oppervlak. Naar eigen zeggen heeft hij uren over bergen met bomen gevlogen.

Rond dezelfde tijd dat Byrd zijn ontdekking heeft gedaan, deed David Bunger, een Amerikaanse luitenant en piloot van een watervliegtuig, een ontdekking op de Zuidpool. Hij kwam ook in een andere wereld terecht, waarin hij diverse zaken zag en zelfs geland is op een meer. Dankzij deze ontdekking, die de Bunger Oasis heet, berichtte hij het volgende over wat hij zag. Het land wat hij binnengetreden was, was ijsvrij, er waren diverse meren, waarvan elk zeker drie kilometer lang, en de meren hadden diverse kleuren (roestig rood, groen en diepblauw). Het water was warmer dan onze oceanen, aan elk meer lag een strand en verder kwam hij grote muren van ijs tegen.

In 1969 ondernam Dr. Walter Siegmeister of Dr. Raymond Bernard een vlucht van 1.700 mijlen over de Noordpool en een expeditie van 2.300 mijlen over de Zuidpool. Hij betrad een territorium wat niet op landkaarten te vinden is en zou dankzij zijn pionierswerk de geschiedenis in gaan als de Nieuwe Columbus.

Steven Currey van Steven Currey Expeditions organiseert in 2005 een expeditie naar de Noordpool omtrent het onderzoeken van de opening naar het binnenste van de Aarde. Een partner in de expeditie, Brooks A. Agnew, neemt de leiding over nadat Currey om het leven komt in 2006 en begint met het opzetten van een expeditie met 100 wetenschappers, onderzoekers en filmmakers om naar de Arctische opening te gaan. De expeditie werd echter afgeblazen. Deze expeditie zou voor 2009 op de agenda hebben gestaan.

Andere schrijvers uit het verleden claimen dat de zogenoemde Ascended Masters met esoterische wijsheden de subterreinen van de ondergrondse grotten bevolken. Antarctica, de Noordpool, Tibet, Peru en Mount Shasta in Californië zijn allen locaties waar toegangen zijn tot de verborgen wereld van de Holle Aarde. Naar verluid zijn dit ook de thuisbases van UFO’s.

In 1957 werd de wereldberoemde Amerikaanse wetenschapper Wilhelm Reich M.D. onder valse voorwendselen in de gevangenis gezet, waar hij op mysterieze wijze om het leven kwam. Hij was iets op het spoor en had er een apparaat van gemaakt, genaamd The Orgone Energy Accumulator, wat de hele medische wereld op zijn kop zou zetten. Diverse departementen hebben er toen alles aan gedaan om al het bewijs te vernietigen.

Het poolijs bestaat uit vers water in plaats van zout water. Waar komt dit verse water vandaan? Ook worden er ver in het noorden regelmatig vlinders, bijen en zelfs muggen gevonden.

“They are not coming, they are already here. And the best part is, we live on their home.”

“There are ancient tunnel systems and buried cities beneath the surface of the planet in which many people chose to dwell, but that is not related to entire civilizations with advanced cultures. The civilizations we think of as beneath the surface – co-exist with our 3D electromagnetic energy grid program.”

“We move our conscious awareness in and out of those parallel realities, so they appear to be physical.”

“Explore at depth the lifestyle and society of another advanced civilization that already reached the ascended state of consciousness that is our human destiny” – Mikos.

Kijk voor meer Holle aarde op: Het grotere Plaatje

Vertaler onbekend