De Binnen Aarde Gloeit Als in de Film Avatar Zondag, – Humans Are Free

De Binnen Aarde Gloeit Als
in de Film Avatar

Zondag, August 7, 2016

Bron: – Humans Are Free

Kan er licht zijn onder het oppervlak van de Aarde, zonder enige blootstelling aan de zon? Verrassend genoeg, is het antwoord JA. Bioluminescente organismen hebben de mogelijkheid bijna als magie te gloeien.

Veel organismen gebruiken hun natuurlijke vermogen om licht te produceren om roofdieren te misleiden, om partners aan te trekken en ook om te communiceren. Het woord voor dit schijnbaar magische vermogen heet “bioluminescentie”, dat afkomstig is van “bio”, wat Leven betekent en “lumin”,  wat Licht betekent.

De meeste van deze organismen, zoals plankton, gloeien blauw, maar enkele gloeien rood, groen of oranje. Sommige kleine dierlijke plankton (zoöplankton) zijn groot genoeg om met het blote oog te zien.

De meeste van het bioluminescente zoöplankton gloeien zelf niet in the donker, maar spuiten in plaats daarvan klodders gloeiende chemicaliën in het water.

Related Inner Earth Beings Take First Step to Openly Reveal Themselves to Humanity

Een aantal van het zoöplankton gebruiken bioluminescentie om een partner aan te trekken, of om reproductieve zwermen te vormen. De biochemie van de natuur is niet alleen fascinerend, het kan ook extreem mooi zijn, vooral gezien op de achtergrond van een donkere, mistige grot.

De gloei worm is de algemene naam voor de verschillende groepen van insectenlarven en volwassen larviform vrouwtjes die oplichten door middel van bioluminescentie.

Ze lijken soms op wormen, maar in feite zijn het insecten. De gloed die zij produceren, door middel van een chemische reactie, is enorm efficiënt; bijna 100% van de energie-input wordt omgezet naar licht (Vergelijk dit met de beste licht-emitterende diodes met slechts 24%).

Australië en Nieuw-Zeeland hebben een aantal van de meest spectaculaire grotten, waar men onder begeleiding doorheen kan gaan om van dichtbij getuige te zijn van dit natuurlijke fenomeen (zie de bijgevoegde video hieronder).

Waarom stralen sommige paddenstoelen licht uit? Het maken van het licht is niet gebruikelijk bij schimmels; wetenschappers hebben ongeveer 100.000 soorten schimmels beschreven, en slechts 75 ervan gloeien. Laboratoriumwerk heeft aangetoond dat de gloed niet willekeurig of per ongeluk gebeurd.

Wetenschappers hebben ontdekt dat deze paddenstoelen meestal ’s nachts, licht maken en dus werden er experimenten uitgevoerd om te bepalen waarom.

Volgens studies (waarnaar wordt verwezen in het boek), in donkere omgevingen, kunnen bioluminescente vrucht lichamen in het voordeel zijn door het aantrekken van insecten en andere geleedpotigen die kunnen helpen bij het verspreiden van hun sporen.

Omstandigheden die de groei van schimmels kunnen beinvloeden, zoals pH, licht en temperatuur, bleken bioluminescentie te beïnvloeden, wat een verband suggereerde tussen metabolische activiteit en fungale bioluminescentie.

Related Cosmic Disclosure Season 3 – Episode 1: Inner Earth – Summary and Analysis | Corey Goode and David Wilcock

De diversiteit van wezens met dit vermogen evenzeer verbazingwekkend, van algen en de normale vuurvlieg tot diepzee-bewoners die zelden worden gezien door de mens.

Wat ook fascinerend is, is dat veel van deze wezens niet nauw verwant zijn, en de lichtgevende eigenschappen hebben zich schijnbaar afzonderlijk en ten minste 30 keer geëvolueerd.

Met talloze goed verlicht onderaardse grotten en gloeiende spelonken, maakt dat men zich kan afvragen wat er zou kunnen wonen in grote onontgonnen gebieden onder de korst.

Het idee dat onze planeet bestaat uit een holle, of honingraat motief, interieur is niet nieuw. Enkele van de oudste culturen spreken over beschavingen binnenin de enorme grot-steden, in het binnenste van de aarde.

Volgens sommige boeddhistische en hindoeïstische tradities, verbinden geheime tunnels Tibet met een ondergronds paradijs, en ze noemen deze legendarische onderwereld Agartha.

In India, is deze ondergrondse oase vooral bekend door zijn Sanskrit naam, Shambhala, gedacht te betekenen ‘plaats van rust.’

Mythologieën over de hele wereld, van Noord-en Zuid-Amerika naar Europa en het Noordpoolgebied, beschrijven vele ingangen van deze legendarische innerlijke rijken.

Veel occulte organisaties, esoterische schrijvers en geheime genootschappen zijn het eens met deze mythen en legenden van onderaardse bewoners, welke de overblijfselen zijn van voorwereldlijke beschavingen, die hun toevlucht zochten in holle grotten in de Aarde.

Ervan uitgaande dat de mythen waar zijn, en de Aarde gedeeltelijk hol is, hoe kan het leven dan overleven onder de grond? Hoe zouden organismen de ventilatie ontvangen die nodig is om mijlen onder het oppervlak te kunnen ademen?

Bomen op het oppervlak en regenwouden zijn verantwoordelijk zijn voor minder dan een derde van de zuurstof van de Aarde, terwijl zeeplanten zoals fytoplankton, verantwoordelijk voor zo’n 70 tot 80 procent van de zuurstof in de atmosfeer. De overgrote meerderheid van onze zuurstof komt uit de in het water levende organismen.

Fytoplankton, kelp, en algen produceren zuurstof als bijproduct van fotosynthese, een proces dat kooldioxide en licht omzet naar suikers die vervolgens worden gebruikt voor energie.

Terwijl het proces van fotosynthese meestal de aanwezigheid impliceert van zonlicht, is de zon niet de enige beschikbare licht of energiebron die in staat is om de fotosynthese kracht te geven.

Vóór de ontdekking van hydrothermale bronnen, en hun ecosystemen, geloofden wetenschappers dat er alleen kleine dieren op de oceaanbodem, in de zeebodem sedimenten woonden.

Hun theorieën zeggen dat deze dieren hun voedsel ontvangen van boven, omdat het vastgestelde model van het zeevoedselketen afhankelijk is van zonlicht en fotosynthese, zoals de voedselketen op het land doet.

Mainstream academica leerden dat dit de enige manier was waarop het leven zou kunnen overleven in de duisternis van de diepe zeebodem. De ontdekking van hydrothermale bronnen heeft dat allemaal veranderd.

Het werd duidelijk dat grote gemeenschappen dieren snel en groter groeide dan de verwachte formaten in de diepten zonder de hulp van de zon.

Related A Compilation of Hollow Earth Hypotheses and Evidence (for and against)

In plaats van gebruik te maken van licht om organisch materiaal (fotosynthese) te creëren, gebruikte micro-organismen op de bodem van de voedselketen op warmwater kraters chemicaliën zoals waterstofsulfide (chemosynthese).

Op de zeebodem, zijn er bloeiende ecosystemen die energie ontvangen , niet van de zon, maar van de hitte en chemicaliën aangeleverd door de planeet zelf.

Voor vele duizenden soorten die wonen in de diepte, stroomt de energie om het leven in stand te houden niet van beneden naar boven, maar komt uit het binnenste van de Aarde.

Zelfs in het onwaarschijnlijke scenario waarin elke enkele boom werd gekapt, zouden we nog steeds in staat zijn om te ademen dankzij het aquatische planten-leven (ex. Algen).

De Aarde heeft een enorme hoeveelheid water, en deze oceanen, rivieren en meren zijn vol met talrijke soorten van biologisch actieve, zuurstof-producerende organismen.

Zijn er bekende bronnen van voedsel beschikbaar die kunnen resulteren in een grote menselijke bevolking?

Welk bewijs is er dat een duurzaam biosfeer mijlen onder de oppervlakte, totaal geïsoleerd van voeding en de gevestigde cyclus van het leven, door de zon zou kunnen bestaan?

Waar zijn de toegangen tot de innerlijke aarde, en welke races leven er binnen?

Auteur en antropoloog, Robert Sepehr, onderzoekt deze vragen en doet pogingen om hun raadsels, die alle aandacht in de reguliere academische wereld zijn ontgaan te ontsluiten.

Talrijke pogingen zijn ondernomen om toegang te krijgen tot het binnenste van de Aarde.

Poolexpedities en veldslagen, zoals Operation Highjump, blijven nog steeds grotendeels geheim gehouden, en zijn gehuld in geheimzinnigheid voor tientallen jaren, maar de wetenschappelijke openbaringen valideren de geruchten rond deze geheime gebeurtenissen, en de gevolgen daarvan, worden eindelijk blootgesteld aan daglicht.

Wat zijn de geheimen van de binnen Aarde?

Read: Gods with Amnesia: Subterranean Worlds of Inner Earth

Related David Wilcock: Inner Earth Civilizations May Soon Reveal Themselves to the World

Bron: http://sitsshow.blogspot.nl/2016/08/Inner-Earth-Glows-Like-in-the-Movie-Avatar.html#more

Vertaling: Martien