Binnenste Aarde Deel 4 – Slot

Binnenste Aarde  Deel 4 –  Slot

Geplaatst 27 januari 2014

Hier volgen ten slotte nog enkele zeer belangrijke recente communicaties vanuit de Binnenste Aarde, die werden doorgegeven via Dianne Robbins.
Eerstens uit het boek “Boodschappen uit de Holle Aarde”, door Mikos in het holle Binnenste Aarde rijk aan de binnenkant van de planeet.
Ten tweede “Telos”- een onderaardse stad onder Mount Shasta”, door Adama van deze holte stad – de beschaving van Telos in de korst van de Aarde, enkele mijlen onder Mt Shasta in Californië. (zie de link naar deze boeken aan het eind van dit document)

Dan volgen er nu enkele uittreksels van bovenstaande boeken.

 


“Boodschappen uit de Holle Aarde”

door Dianne Robbins

Introductie door Dianne:

Niet alleen onze Aarde, maar alle planeten zijn hol! Planeten worden gevormd door hete gassen die uit de zon in omloop worden geworpen en de schil van planeten wordt geschapen door zwaartekracht en door centrifugale krachten en de POLEN BLIJVEN OPEN en leiden naar een hol interieur. Dit proces vormt een holle bol met een Innerlijke Zon, berookt van kleur, dat een zacht en plezierig vol spectrum zonlicht afgeeft, en die de oppervlakte aan de binnenkant zeer bevorderlijk maakt voor de groei van planten en menselijk leven, en wat alleen maar een lange-lange dag brengt en geen nachten.

De HOLLE AARDE WEZENS zijn zeer spiritueel ontwikkeld en technologisch gevorderd in hun ontwikkeling en ze wonen binnen de interne kern van onze Holle Aarde. Deze ontwikkelde beschavingen leven in vrede en broederschap in het Centrum van onze Aarde, en die bevat een Binnenste Centrale Zon, met oceanen en bergen in hun oorspronkelijke staat.

De holte van de Holle Aarde is nog in oorspronkelijke staat omdat ze niet lopen of bouwen op hun land. Er zijn geen gebouwen, winkelcentra of snelwegen. Ze reizen met elektromagnetische voertuigen die een paar centimeter boven de grond zweven. Ze wandelen langs stromen, rivieren en oceanen en beklimmen bergen – maar dat is het uiterste van hun voet-contact met de grond. Ze laten de rest van hun land aan de natuur omdat dit ook het land van de natuur is.

De regeringsstad in de Holle Aarde wordt Shamballa genoemd. Dit ligt in het centrum van de planeet en je kunt daar naar binnen door de openingen bij de Noord- of Zuidpool. De noordelijke en zuidelijke lichten die we in onze hemel zien zijn feitelijk reflecties van de Binnenste Centrale Zon van onze Holle Aarde, die stralen naar buiten vanuit haar holle kern.

Zij gebruiken vrije energie om hun steden, huizen en tunnels te verlichten. Ze gebruiken kristallen, gekoppeld aan elektromagnetisme, die een kleine zon opwekken met vol-spectrum licht dat een half miljoen jaar meegaat en hen alle power geeft die ze nodig hebben.

De korst van de Aarde is ongeveer 1200 km dik van de buitenste tot de binnenste oppervlakte. Doordat onze Aarde hol is en geen dichte bol, zit het centrum van de zwaartekracht niet in het centrum van de Aarde, maar in het centrum van de korst en dat is rond 600 km onder de oppervlakte. De zwaartekracht van de Binnenste Aarde is de helft van de buitenste oppervlakte en dat kan dus een verklaring zijn voor de grotere lengte van de mensen, planten en bomen; sommige van hun Redwoods bereiken meer dan 300 meter hoogte.

De bron van Aarde’s magnetisch veld is een mysterie geweest. De Binnenste Zon in het centrum van de Aarde is de mysterieuze krachtbron achter Aarde’s magnetisch veld.

Er zijn overal op Aarde ingangspelonken waar uitwisselingen plaats kunnen vinden. Alleen een paar zijn tegenwoordig nog open. Nikola Tesla, het genie, de uitvinder van elektrische technologie woont nu in de Holle Aarde. Die wordt Agartha genoemd, de binnenste Aarde. Hij begon informatie te ontvangen in het laatste deel van het jaar 1800 en ontdekte dat `elektrische kracht overal aanwezig is in onbeperkte mate en die kan de machinerie van de wereld aandrijven zonder de noodzaak van kolen, olie, gas of een ander algemene brandstof.`

In de dertiger jaren werden ingangen en passages afgesloten door de bewoners van de Holle Aarde omdat “corporaties” in die tijd Tesla’s technologie misbruikten om ingang te verkrijgen in de Binnenste Aarde. De twee belangrijkste Portalen van de Holle Aarde zijn de openingen bij de Polen, die gesloten werden in het jaar 2000 omdat onze regeringen ontploffingen gereed maakten bij de Polen om de ingangen naar hun wereld te openen. Zij hebben een magnetisch krachtveld rond de poolopeningen van de Aarde geïnstalleerd om de ingangen verder te camoufleren. Op die manier worden de openingen beschermd om door lucht of via land zichtbaar te zijn. In het verleden waren er op de oppervlakte ingangen naar de Bibliotheek van Porthologos. Een van die ingangen was de ingang in de Bibliotheek van Alexandria, die door vuur verwoest werd in AD 642.

Er is meer landmassa in de Aarde (3/4 land en ¼ water) en het land is meer geconcentreerd dan dat van ons. Alles in de Holle Aarde is zeer nauwgezet gehandhaafd om het ecologisch systeem van alle levensvormen die hier leven in evenwicht te houden.

Er zijn enige miljoenen Catharianen/Agarthanen die heden in de Holle Aarde wonen. Er zijn Catharianen die als mensen op de oppervlakte zijn geïncarneerd. Er zijn ook Catharianen die op de planeet Jupiter wonen. De gemiddelde Cathariaan is 15 voet = 4.50 m lang, en soms nog meer tot 23 voet = 6.90 m en dat is zeker zo met de Meesters. Er zijn ook 36.000 mensen van onze buitenste oppervlakte die nu in de Aarde wonen. In de laatste 200 jaren gingen 50 oppervlakte mensen naar binnen om daar te wonen; maar, in de laatste 20 jaren gingen er maar 8 naar binnen om er te wonen.


De Bibliotheek van Porthologos 

Ik ben Mikos, Bewaker van de registraties van de Aarde en van alle registraties van jullie Zonnestelsel en Universum. Ik ben hier in de holte van Aarde, voornamelijk om de geschiedenis van alle leven overal te bewaken. Dit is de voornaamste doelstelling van onze Bibliotheek van Porthologos.

Onze Bibliotheek is de enige van zijn soort in ons grote systeem van planeten. Onze Bibliotheek is zo groot dat hij 456 vierkante mijl omvat van terrein en heeft grote opslag gewelven met registratie die allemaal opgeslagen zijn op kristallen platen die door onze kristallen projectoren gezien/gelezen kunnen worden. Onze opslag voorzieningen zijn heel groot, ze zijn georganiseerd en gecategoriseerd, zodat je de informatie die je zoekt en die je wilt terugvinden om te bekijken, makkelijk kunt lokaliseren. Wij hebben grote verzenders die je jouw order binnen enkele minuten zal leveren en het dan weer retourneren naar de opslag locatie. Op die manier is ieder item in de Bibliotheek altijd daar waar het moet zijn en kan makkelijk worden gevonden en volmaakt bewaard. Dat komt door onze technologische vermogens. Want wij hebben dit voortgetrokken uit technologie van het Universum waar we in wonen, en we hebben de meest ontwikkelde methode van bewaring en opslag en terugvinden waarover jullie bibliotheekstelsel zich zou verbazen…

En nu hebben mijn omstanders en ik jullie opgewacht op de drempel van de Bibliotheek van Porthologos, waar de witte albasten treden twinkelen door vonken van ingelegde kristallen en diamanten, die voeren naar de grote hallen van onze Bibliotheek die in het grote interieur van de Aarde is gelokaliseerd.

Vandaag zullen we jullie op een tour meenemen door onze hallen en je laten zien hoe een echte bibliotheek in jullie toekomst eruit zal zien. Jullie toekomstige bibliotheken zullen er als die van ons uitzien omdat die van ons het model is dat alle bibliotheken zullen kopiëren. We zullen beginnen met de gronden buiten, omdat er ook binnenste gronden zijn. De buitenste gronden zijn weelderig begroeid met grassen, bloemen, struiken en bomen en er zijn ronde patio’s met zachte banken en luie stoelen, met kleine, ronde, grote tafels om je uitrustingen op te zetten. Er zijn kleine bronnen, watervallen en fonteinen in deze omsloten ruimtes want ons water is levend en in een volledige staat van bewustzijn dat zingt. Ja, ons water zingt en als jullie luieren in jullie afgezonderde patio’s wordt je door het water van het leven toegezongen terwijl het uit onze fonteinen ontspringt met melodieën van diepe liefde die alle cellen in je lichaam harmoniseren en in evenwicht brengen. In deze staat van diepe vrede en harmonie zitten we en ontspannen we ons in de pauzes van onze werkdag.

En nu gaan we de Bibliotheek van Porthologos binnen en wandelen de kristallen trappen op, waar de deur open gaat naar het Universum. Ja, de Bibliotheek is multidimensionaal ! Terwijl je binnengaat zie je de MelkWeg Galaxy om je heen zweven en kun je in de hemelen kijken die erachter liggen, die ons hele Universum omsluiten. Je ziet de Sterren en Zonnen en de andere Zonnestelsels draaien om onze Centrale Zon; en je voelt je deel van “Alles Dat Is”, en dat ben je dan ook….

Je ziet overal mensen – wandelen, praten, studeren, zitten, achterover liggen of rusten, dromen en gewoon de vibraties van vrede in zich laten doordringen. Overal zijn bloemen met grote levendigheid bezieldheid en fonteinen en waterplassen die hun koren van gezang uitstorten. Je kijkt om je heen en ziet afgesloten alkoven die gespreid liggen door grote hallen heen met de meest ergonomisch gestructureerde zetels die je toewenken om op hen te rusten. Je ontdekt een die je roept en je gaat er op zitten en beleeft een verbinding met deze zetel die je afstemt op de vibratie waarmee die verbonden is met de centrale verwerkingseenheid van de interne computer in de bibliotheek. Je bent dan zogezegd “bekabeld” met de kabelloze kabels en volledig verbonden met het werkend systeem, en daarmee werk je dan met je gedachten en gevoelens, en dat neemt je overal heen mee waar je heen “wenst” te gaan in onze Galaxy. Je stuurt met je denken, je gebruikt je gedachten als een richtingskompas voor de coördinaten van breedte en lengte. En het is zo natuurlijk dat je je verwonderd over de eenvoud en natuurlijkheid. En je reist in je bewustzijn, en onderzoekt onze Galaxy en Universum vanuit de “eerste hand” en voor de eerste keer in je volledig bewuste Menselijke staat.

Dit is weer een ander aspect van wat onze bibliotheek zijn bezoekers biedt, samen met de kristallen platen van alle geregistreerde geschiedenis van ons gehele Universum. En je bent hier door de trillingsfrequentie van onze woorden, als je ze leest en je de plaatjes voorstelt in je “verbeelding”. We verwelkomen jullie en nodigen je uit om op elke tijd binnen te gaan. Roep ons op om binnen te komen, omdat onze aandacht altijd naar jullie uitgaat. Ik ben Mikos en ik ben hier om jullie persoonlijk te begeleiden door onze Bibliotheek wanneer je ook maar wilt. Jullie hebben geen “Bibliotheek Kaart” nodig omdat jullie identificatie in het DNA van je cellen is ingeschreven. We wachten op jullie bezoek.

Onze Oceanen en Stranden – Ons Water is Levend met Bewustzijn 

Goede morgen. Dit is Mikos die je roept vanaf de oceaankust in de Holle Aarde, waar ik langs het strand loop en naar de golven kijk die het zand overspoelen. Onze oceanen zijn groot, wat meer is, enorm, in vergelijking met die van jullie, met golven groter en sterker in kracht. De oceanen stromen snel rond onze innerlijke globe, en eb en vloed in de getijden worden beïnvloed door Aarde’s buitenste Maan, net zoals jullie getijden dat zijn. Want het magnetische trekken van de Maan wordt in de Aarde ook gevoeld.

We brengen allemaal veel tijd door op de stranden, lopen op het zand langs de kust en zwemmen in het schone en heldere water van de oceaan. Het water in onze oceanen en rivieren is samengesteld uit levend bewustzijn, en het is het bewustzijn van ons water dat ons voor altijd jong houdt.

Onze kustlijnen volgepakt met het zuiverste zand, wit gekleurd en zachte en kristalheldere spikkeltjes van de zachtste deeltjes waar je ooit op gestapt hebt. Het wandelen op onze zandige stranden is verwant aan de mogelijke voetmassage. En we lopen juist hierom op onze stranden, want de massage kalmeert onze voeten en ons denken tegelijkertijd. Onze oceanen overlappen onze kustlijnen met het zuiverste en schoonste water dat je ooit gezien of geproefd hebt. En de temperatuur is altijd volmaakt voor ons lichaam. Niet te warm, en niet te koud. We wandelen in onze oceaan waar het ondiep is en zwemmen verder grote afstanden zonder ooit vermoeid of koud te worden. Niemand hier verdrinkt er ooit. Dit is ongehoord en onvoorstelbaar. We zijn allemaal grote zwemmers en onze oceanen en meren dragen ons zodat we altijd bovenop het water blijven.

Ons water heeft bewustzijn en praat met ons terwijl we er in ondergedompeld zijn. Ja, ons water spreekt. Terwijl we zwemmen wordt ons water deel van ons lichaam en dan zijn we een lichaam, een oceaan, terwijl we met stromingen zwemmen en door de golven heengaan. We smelten compleet samen met het bewustzijn van het water en onze zwemtocht is een tochtje in het bewustzijn zelf. Het is zoveel meer dan wat jullie beleven op je oppervlakte meren en oceanen, waar het bewustzijn van jullie water zo verdicht en vervuild is geworden dat het zijn stem, zijn vitaliteit en zijn levenskracht heeft verloren. Het roept zwakjes tegen jullie maar jullie horen het niet. Het roept om hulp naar jullie. Het roept naar jullie om te stoppen het te vervuilen, te stoppen met E.L.F. geluidsgolven, te stoppen met walvisvaren en onderwater te experimenteren, en met olie te knoeien en met duikboten en cruiseschepen te varen waarmee ze haar levenskracht verwoesten en vergiftigen. Maar helaas, het komt bij dove oren terecht.

De Binnen Aarde Oceanen bevatten al het leven dat ook in de bovenste oceanen zit, en meer. Onze oceanen krioelen van leven en alle levensvormen uit de zee leven met elkaar in harmonie.

Ze hebben allemaal een vegetarisch dieet en geen een jaagt er op anderen. Ze leven in harmonie. Al het zeeleven is zeer geëvolueerd vergeleken met het leven in de oppervlakte oceanen. Ze zijn allemaal gewend aan de vrede en veiligheid van onze wateren en ze zijn allemaal toegankelijk voor ons. We communiceren allen direct met walvissen, dolfijnen en vissen en we leven gezamenlijk in vrede met elkaar.

Omdat we allemaal vegetarisch zijn, jagen we niet op walvissen, gaan ook niet vissen of garnalen kweken. En daarom is Moeder Aarde vrij om te evolueren in onze oceanen en onze oceanen zijn heiligdommen of wijkplaatsen voor al het oceaanleven. We roepen gewoon op met wie we willen praten en dan zwemmen ze naar onze kust en spreken met ons. Dit zal echt magisch voor jullie zijn maar voor ons is dit normaal. Denk er aan, dat wij allemaal in de Holle Aarde weten dat we EEN zijn…

Op onze landerijen, sprankelen en tieren onze velden met graan en worden perfect aangeraakt door “Zon” en regen om de meest weelderige gewassen te produceren die zo heerlijk zijn voor ons gehemelte en zo versterkend zijn voor ons lichaam. Ons voedsel pulseert met levenskracht en als dit door ons gegeten wordt, gaat levenskracht in onze cellen over, en dat resulteert in een volmaakte gezondheid en een lange levensduur.

Dit is het geheim van het leven; dit is de verborgen fontein van de jeugd waar jullie altijd naar gezocht hebben op je oppervlakte. Die wordt in de Aarde zelf gevonden, er gewoon op wachtend om jullie haar levenskracht te geven als jullie de wetten van de Natuur volgen om gewassen te planten en te oogsten en alleen de Natuur zelf aanwenden om het proces te besturen en groei te overzien. Met die grote krachten van de Natuur die met jullie samen werken, heb je niets nodig om toe te voegen aan de grond, en de oogsten zijn altijd schitterend van grootte, van voedingsstoffen en van smaak.

Adama van Telos praat over zijn ervaring om Oceanen en Bergen te bezoeken in de holte van de Binnenste Aarde

Het Interieur van de Aarde is een weerspiegeling van de oppervlakte fundering. Alles is een omgekeerde orde van de binnenkant van de Aarde. De bergketenen staan in een directe verhouding met de dimensies van de holte van de Aarde en torenen boven het landschap uit. De oceanen zijn groter dan leven(?), en stromen kalm en snel rond de binnenkant van de globe. De lucht is knisperend helder en het zand is wit. De Centrale Zon in de Aarde is vager dan de zon aan de buitenkant en weerspiegelt het Licht van de Hemelen.

De steden zijn allemaal genesteld in weelderige boslanden, overstroomd met bloemen en enorme bomen. Er is vegetatie dat groeit om alle door mensen gemaakte bouwsels. Alles is eeuwig in bloei. Het is een land van pracht en wonderlijke schoonheid.

Alles is in volmaakte verhoudingen met de grootte van de omtrek van het interieur. Alles is groter dan ‘t leven – zelfs de grote Wezens die aan de binnenkant wonen zijn groter dan de Stervelingen aan de buitenkant. Alles is mooi en alles is in hemelse staat van verrukking.

Maak een plaatje(in je hoofd)van de binnenfundering die de buitenfundering weerspiegelt; met bergketens die hoger zijn, en oceaanstromingen die sneller zijn, en groenland dat ongelooflijk weelderig groeit. Je hoeft geen foto te maken van de contouren van het land Het is nog in haar oorspronkelijke schoonheid en laat zien hoe het leven op de oppervlakte eens was. De exacte plek van de bergreeksen en oceanen hoef je nu even niet te weten. Wat wel nodig te weten is dat deze Binnenste Aarde bestaat en hoe deze tegelijkertijd bestaat met de oppervlakte, met vredige en met tegengestelde condities.

De Holle Aarde is een paradijs, met grote, gracieuze bergen die omhoog steken in de ‘lucht’; en grote, helder, schone meren en oceanen die tieren van leven. Het eten in de Holle Aarde is strikt vegetarisch en de mensen zijn gezond, robuust en sterk. Ook zij hebben zichzelf geïsoleerd van de mensen aan de oppervlakte, alhoewel ze de Aarde vrijelijk in en uit gaan, terwijl ze de ruimtetoestellen gebruiken die hier staan op de Ruimtehaven (Spaceport), binnen in de Aarde. Dus alhoewel ze binnen de Aarde zijn hebben ze vrijheid en gezondheid en overvloed en vrede – alle noodzakelijke componenten waar jullie op de oppervlakte om hebben geschreeuwd.

Er is vrij reizen tussen de onderaardse steden en door de Holle Aarde, door de tunnels die onze elektromagnetische treinen gebruiken die ons kunnen meenemen van het ene deel van de Aarde naar het andere in een fractie van tijd die het kost als je op de oppervlakte reist. Ons transport is snel en efficiënt en gebruikt geen brandstof. En daarom is er geen vervuiling onder de grond.

Wij leven in Holte Huizen van waaruit we kunnen uitkijken naar onze groene wereld buiten.

Mikos: Nu je wat bekend bent met de Holle Aarde, kunnen we verder “graven” met wat je kunt geloven en nog een factor introduceren van onze levens omstandigheden ondergronds.

Onder de grond wonen we niet in de open ruimtes zoals jullie dat doen op de oppervlakte. Onze Holle Aarde is oorspronkelijk omdat we niet lopen op de grond van de binnenste oppervlakte noch bouwen we op haar. Wij hebben geen winkelcentra en brede snelwegen noch hebben we torenende bouwsels. We wonen in grotten, met openingen die naar buiten kijken naar de open ruimtes van de Holte grotten in de Aarde. Zeker, we reizen in de rotsen met onze elektromagnetische voertuigen die zich een paar centimeter boven de grond verheffen en die nooit de grond aanraken. We lopen zacht op aarden paden en rennen langs de stromen, rivieren en oceanen en we beklimmen omhoog stekende bergen. Maar dat is wel het meeste dat onze voeten aanraken van het terrein. De rest laten we aan de Deva’s en Elementalen van de Natuur, omdat dit ook hun land is.

Al onze levende activiteiten spelen zich af in onze innerlijke grotten, die groot, wijd en hoog zijn en zijn samengesteld uit kristallen rotsen en juwelen. Kristallen bogen stralen vol spectraal gekleurde regenbogen uit van sprankelend licht in onze rotsen atmosfeer. Onze muren zijn afgezet met natuurlijke regenboog tinten door watervallen, die de lucht bevochtigen met een levendigheid en met het lied van het water dat naar beneden valt. Ja, ons water “zingt” – en haar koor brengt onze lichaamscellen in harmonie, zodat onze lichamen altijd vibreren met onze water- en kristallijnen omgeving die ons veel energie verschaffen en de hele dag levendig houden. We hebben weinig slaap nodig omdat onze cellen altijd afgestemd en in harmonie zijn met het natuurlijk ritme van Moeder Aarde zelf. Als je bent afgestemd als een stemvork dan draag je de volle levenskracht van onze Moeder en loopt je batterij nooit leeg. En dus, ja is er weinig behoefte voor lange uren slaap zoals jullie dat kennen. Jullie worden leeg getrokken en zijn afgewerkt na een dag op je “werkplek” maar wij zijn altijd net zo levendig aan het eind van onze dag als aan het begin. Wij leven “in” en “met” de Aarde, terwijl jullie “buiten” en “afgescheiden”van haar zijn. Dat is het grote verschil.

Jullie Spirituele Hiërarchie heeft behuizing voor jullie voorbereid in deze grote, onbewoonde grotten in Aarde’s interieur en als de buitenste “Aarde Veranderingen” gaan komen, zullen velen van jullie en massa daar naartoe worden gebracht om door te gaan met je huidige incarnatie binnen de Aarde, niet “op” haar. Jullie zullen een “hele” nieuwe manier van leven ontmoeten die “heel” is en rijk en volmaakt op elke wijze. Dat zal jullie bewustzijn uitbreiden en je horizon verbreden en jullie horizon zal dan een innerlijke horizon zijn groter dan als je buiten loopt op de oppervlakte. Een hele nieuwe horizon wacht op jullie om te beleven.

Er zullen nu snel gebeurtenissen gaan plaats vinden omdat de tijd zich versnelt, nog sneller dan het wereldkarma zichzelf uitspeelt. ‘Rij met het getij’ en weet dat je veilig bent, waar je ook bent. Jullie worden allemaal van binnenuit geleid en voor jullie allemaal wordt gezorgd. Waar jullie getuige van zijn via jullie media is alleen maar een “spel”, een drama waarvan zij willen dat jullie geloven dat het echt is, maar alleen de acteurs zijn echt. De acteurs spelen gewoon hun “eigen spel uit” in het wereldse drama en dit is de grootste “hit”van het nieuwe Millennium, die op je tv speelt en op filmschermen overal. Zet gewoon de knop af, ga in jezelf en voel en focus je op de Wereld Vrede. Vrede is de werkelijke film, en de enige “rol”die je moet zien.

Spoedig zullen jullie ons zien, en spoedig ook, zullen jullie volmaakt geschikt wonen met jullie nieuwe manier van leven.


“Messages from the Hollow Earth” – Channeled, published and distributed by: Dianne Robbins – Box 825, Weed, CA 96094 USA – to contact Dianne directly phone: 585-802-4530 – e-mail: TelosMtShasta@gmail.com

“Boodschappen uit de Holle Aarde”- gechanneld, gepubliceerd en gedistribueerd door : Dianne Robbins, gegevens hierboven.

“TELOS- een ondergrondse stad onder Mt. Shasta “ via Dianne Robbins 

Groeten uit Telos! IK BEN ADAMA, Opgestegen Meester en Hoge Priester van Telos, een Ondergrondse Stad onder Mt. Shasta in Californië. Ik dicteer deze boodschap aan jullie vanuit mijn huis onder de Aarde, waar meer dan een miljoen van ons wonen in eeuwige vrede en welzijn.. Wij zijn Mensen en stoffelijk net zoals jullie zijn, behalve dan het feit dat ons massa bewustzijn alleen gedachten heeft van Onsterfelijkheid en Volmaakte Gezondheid. Daarom kunnen we honderden en zelfs duizenden jaren leven in hetzelfde lichaam. Ik zelf ben nu meer dan 600 jaren in hetzelfde lichaam.

Wij kwamen hier ongeveer 12.000 jaren geleden voordat de thermale nucleaire oorlog plaats vond die Aarde’s oppervlakte verwoestte. Wij moesten zúlke problemen en calamiteiten onder ogen zien boven de grond dat we besloten om ondergronds onze evolutie voort te zetten. Wij gingen in beroep bij de Spirituele Hiërarchie van de Planeet om permissie te verkrijgen om de reeds bestaande grot in Mt. Shasta te renoveren en om die voor te bereiden voor de tijd dat we onze huizen boven de grond zouden moeten evacueren.

Toen de oorlog zou beginnen werden we door de Spirituele Hiërarchie gewaarschuwd om onze evacuatie te beginnen naar deze ondergrondse grot en het grote tunnelstelsel in te gaan die door de hele planeet gaat. We hadden gehoopt om onze hele Lemurische bevolking te kunnen redden maar er was maar tijd om 25 duizend zielen te redden. Het resterende deel van ons Ras kwam om in de blast.(krachtige luchtstroom)

De laatste 12.000 jaren zijn we in staat geweest om snel te evolueren in bewustzijn door onze isolatie tegen de plunderende bendes van buitenaardsen en andere vijandige rassen die aasden op de bevolking van de oppervlakte. De oppervlakte bevolking heeft grote sprongen in bewustzijn ervaren als voorbereiding op het door de Fotonengordel gaan van de Mensheid. Om deze reden zijn we begonnen met oppervlakte bewoners contact te leggen om ons bestaan bekend te maken. Opdat Aarde en de Mensheid door kunnen gaan op te stijgen in bewustzijn, moet de hele planeet worden verenigd en samensmelten tot EEN Licht van beneden en EEN Licht van boven.

Om deze reden maken we contact met jullie om je bewust te maken van het ondergronds bestaan, zodat jullie het feit van ons bestaan onder de aandacht kunnen brengen van je naasten, je broeders en zusters boven de grond.

Ons boek van gechannelde boodschappen is voor de Mensheid geschreven in de hoop dat ze ons zullen erkennen en ons zullen ontvangen als we opduiken vanuit onze woningen onder de grond en in een niet te verre toekomst samengaan met degenen op de oppervlakte. We zullen dankbaar zijn voor jullie bijdrage ons te helpen de werkelijkheid van ons bestaan uit te zenden. We danken jullie, in de naam van de Ene Schepper van ALLES, 

IK BEN ADAMA. 

—————————————————————————-

Vraag: Hoe zien jullie dagen eruit? 

Antw: Wij zitten hier, onder een boom, in de weelderigheid van onze omgeving. Ik, Adama ben hier. Mikos is in de natuur in de Holle Aarde. Dus, je wilt dat ik begin?

Vandaag zullen we praten over onszelf, en hoe gezegend wij zijn om in de Aarde te zijn gebleven. Alhoewel je denkt dat onze levens makkelijk zijn, wat zeker ook zo is, we hebben iedere dag veel verantwoordelijkheden en veel plichten uit te voeren. En het meeste daarvan is om ons te verbinden met ons Hoger Zelf voor leiding voor de dag. We plannen onze dagen serieus, zodat we onze taken kunnen voltooien en nog tijd over hebben voor ontspanning en plezier.

Onze dagen zijn gevuld met gelach, het maakt niet uit wat we doen, en we zijn altijd omgeven met onze familie en vrienden. Want zoals we zeiden, er zijn hier geen vreemden. We begrijpen het concept van eenheid en we beoefenen dat in alles wat we doen. Bijvoorbeeld, als we ons werk doen in welk gebied dat ook is, vertrouwen we op elkaar en helpen elkaar door in vereniging te werken om de taak te voltooien, en om het dan ook volmaakt te voltooien. We slaan geen details over om sneller klaar te zijn, zoals sommige mensen op de oppervlakte doen, omdat we ons leven hebben geïnvesteerd in het resultaat. We kennen het belang van alles goed te doen, want we zijn allemaal afhankelijk van de kwaliteit van wat we produceren.

Niets hier gaat kapot of wordt verouderd zoals het dat boven de grond doet, dus we hoeven geen dingen de vervangen. Daarom hebben we hier zoveel vrije tijd, omdat we niet steeds dingen moeten reproduceren of repareren omdat niets kapot gaat. Bijna alles blijft bestaan, honderden, misschien zelfs duizenden jaren. Dit heeft ook tot gevolg dat het land in Telos niet vol wordt omdat er geen afval is dat geproduceerd wordt. Al onze bij-producten worden gerecycled en her-gebruikt en als er ingrediënten over zijn die we niet kunnen gebruiken, dan dé-materialiseren we ze gewoon. Voilà, en weg zijn ze! Dus dit maakt al ons land vrij voor leefruimte, voor parken en rivieren.

En natuurlijk hebben we geen wegen of snelwegen, alleen paden om op te lopen en voertuigen die zich verheffen en ons overal brengen waarheen we willen dat ze ons brengen We vliegen met ons denken, gebruiken onze gedachten als ons stuurkompas. Onze voertuigen zijn klein voor het binnenstad verkeer, en we praten tegen ze en zeggen waar onze bestemming is, dan houden we die gedachte en dat beeld vast totdat we er zijn.

Dit is allemaal heel eenvoudig zoals jullie dat op een dag gaan zien. Onze stad is een plezierige stad met veel activiteiten die er voortdurend zijn. Er zijn spelen, musicals en alles wat je maar kunt bedenken, behalve competitieve sporten. Wij wedijveren of concurreren hier niet; we werken wel samen in onze atletiek en hebben er plezier in. Niets wordt gedaan om te “winnen”, alleen om er het meeste genoegen van te hebben.

Ons bos is rijk aan zuurstof, en we houden dagelijks wandelingen in de bossen om onszelf te verjongen, net als jullie dat doen op de oppervlakte. Onze levensstijlen zijn niet zo anders, behalve dan dat die van ons vrij zijn van stress en zorgen, en boordevol zijn met vreugde. Dit heeft ook ons lange leven tot gevolg. Want stress veroorzaakt dat cellen in verval raken en depressie versnelt dat proces. Zelfs heden praten ze in jullie ‘genees’ boeken over het belang van lachen en vrolijk zijn om ziekten te bestrijden en langer te leven. Dus onze levens zijn niet zo heel anders dan die van jullie; we leerden alleen om ze meer volledig te leven, zonder belemmeringen.

En nu is Mikos hier.


De groeten van de stad Catharia, waar mijn tehuis ligt. Ik woon in een kleine alkoof die in een heuveltje is genesteld en wordt omgeven met weelderige planten, bloemen, struiken en grote bomen. Eigenlijk is hier alles groot, inclusief onze lichamen die in het algemeen de 15 feet bereiken(4.50 m)voor de meesten van de bevolking. Het gemiddelde van de Telosianen is 7 feet, en Adama is 7 feet 2 inches lang. (2.15 m) . Ik ben zelf een beetje meer dan 15 feet (4.50 m) en dat is ongeveer de halve hoogte van jullie oppervlakte bomen.

Het is allemaal bedoeld om zo groot te zijn, zelfs het volk van de oppervlakte was eens gemiddeld 15 feet lang, toen de oppervlakte beschermd werd tegen de straling van de Zon door het firmament. Jullie Zon is nu aan het veranderen en wordt magnetisch. Dit zal het kleiner worden van jullie lengtes stoppen en na een tijdje zullen jullie opnieuw aan lengte winnen. Jullie zullen merken hoe velen van jullie jeugdigen groter zijn dan jullie eigen generatie. We willen jullie alleen wat helderheid geven over dit onderwerp.

Voedsel Productie en Consumptie

In Telos heeft voedsel productie een prioriteit. We zijn allemaal getraind om voedsel te telen en te produceren. We hebben een zeer gevarieerd dieet en eten alleen voedsel dat de Levenskracht in zich heeft. En dus eten we alleen groente, granen, fruit en noten. Alle vlees is verbannen. Jullie op de oppervlakte eten nog steeds dood voedsel – voedsel dat niet langer meer de Levenskracht draagt.

Iedereen in Telos werkt in de hydroponische (of hydrofonische) tuinen om ons voedsel te telen. We hebben allemaal een beurt om onze gewassen te ontwikkelen en ermee te experimenteren. Als voedsel eenmaal is volgroeid, dan wordt dit naar onze distributie centra gebracht waar iedereen komt om op te halen wat nodig is.

Wij vriezen geen voedsel in zoals jullie dat op de oppervlakte doen. Al ons voedsel wordt vers gegeten, want dit is de manier waarop de voedselstoffen worden geconsumeerd. Iedere dag halen de mensen hun voedsel voor een dag. Het is makkelijker voor ons om iedere dag te “winkelen” voor ons voedsel. Daar onze werkdag maar vier uren lang is, hebben we veel meer tijd beschikbaar om bij te dragen aan onze voeding en gezondheid.

We hebben tijd om voedzaam voedsel te koken, tijd om te oefenen, en tijd om aan onze creativiteit toe te geven. Dat langzamer tempo heeft veel voordelen. We hebben niet de druk en stress die jullie hebben op de oppervlakte. Wat wij doen is geheel in harmonie en in vrede. Ons leven is rustig en afgestemd op de Schepper.

Alles wat we gebruiken bij de productie van voedselconsumptie wordt opnieuw gebruikt. We hebben geen volle landen zoals jullie dat hebben op de oppervlakte, omdat wat we gebruiken steeds weer wordt gerecycled. Het is dus een voordeel om ontwikkelde technologieën te hebben. Alles dat we gebruiken, her-gebruiken we weer. Want niets wordt verspild of over -geproduceerd. Alles is in harmonie met de natuur en alles wat wij doen is de natuur ondersteunen.

De natuur in haar glorie en overvloed, draagt een grote hoeveelheid voedsel. Natuur die alleen wordt gelaten, produceert overvloed. Dus leven wij dicht bij de natuur en volgen haar ritmes en cycli van de voedselketen.

Allereerst zijn wij betrouwbare en verantwoordelijke werkers. We hebben de Aarde lief en onze hele voedselproductie word gedragen door eer en respect voor de bronnen van de Aarde. We gebruiken geen papier of plastics, noch wikkelen we ons voedsel ergens in. Ons voedsel wordt geproduceerd en dan direct afgeleverd bij onze distributie centra. Op die manier kan alles dat we gebruiken onmiddellijk worden vervangen. Het wordt allemaal gecomputeriseerd door een meestervoeding computer die al onze ‘dieet’ benodigdheden heeft opgeslagen. Natuurlijk wordt het allemaal begeleid en bestuurd door onze mensen die beurten hebben in verschillende gebieden van ons “huishoudelijke” werk.

Al ons voedsel wordt geteeld en geproduceerd door onszelf. Het is zuiver en vrij van chemicaliën en verontreinigingen. We werken met organisch tuinieren omdat dit de enige manier is om te overleven en om ons volledige bewustzijn te bewaren. Wij gebruiken containers om ons voedsel in te bewaren, en die containers worden steeds weer gebruikt. We gooien nooit iets weg noch begraven we ooit iets in onze grond, want de Aarde is ook levend, en wij respecteren en beschermen haar.

Dus, is onze manier van produceren en distribueren enorm anders dan die van jullie omdat we een technologie hebben die ver voorbij die van jullie gaat. Wij gedijen op onze manier van leven en we nodigen jullie uit om bij ons aan tafel te komen als je ons hier bezoekt. Want we zullen ons feest van leven met jullie delen en jullie zullen genieten van de eenvoud en de smaak ervan. We verwelkomen jullie allemaal in Telos waar we ons met elkaar zullen onderhouden en jullie de wonderen van leven laten zien in een hogere staat van bewustzijn.

Vraag: 
Eten jullie alleen levend voedsel met de Levenskracht, of gebruiken jullie ook hitte om te koken? 

Antw:
 Ons voedsel is heel delicaat toebereid en het is allemaal ‘levend” en vers geplukt. We eten meestal fruit, groentes en granen en onze soya producten en deze fermenteren we (gisten) we in de open lucht. We ‘koken’ soms voedsel, maar ons soort ‘koken’ is heel anders dan dat van jullie omdat we geen elektriciteit, microwaves, koekenpannen of ovens of vuur gebruiken. We gebruiken technologie die hitte funnelt(met pijpen erin brengt) en dat is alleen om het op te warmen zonder op enige wijze de moleculaire structuur te veranderen. We hebben technologie die warmt zonder de Levenskracht te beschadigen. Maar de meeste voeding eten we op kamertemperatuur en we zijn gewoon om voedsel op die temperatuur te eten.

Daar het altijd warm is hier in Telos en in de Holle Aarde, begeren we geen warm voedsel.. We prefereren koel voedsel wat net is geplukt en voorbereid in salade variaties. We bakken hier niets, tenminste niet van zoals jullie doen op de oppervlakte. Ja, we hebben hier “gebakken” spullen maar ze zijn op een andere manier ‘gebakken” meer zoals jullie voedsel drogers die je gebruikt om bananenchips te drogen. We kunnen op die manier heerlijke cakes maken die nog steeds hun Levenskracht hebben en hun enzymen in tact.

We begrijpen dat in de koudere gebieden van de Aarde mensen verwarmend voedsel nodig hebben, niet alleen voor de temperatuur van hun lichaam maar ook voor het bemoedigend effect. En ja, de Levenskracht wordt vernietigd door elektrische kracht. Dit is weer een andere reden waarom jullie levenslengte zo kort is en jullie energieniveaus zo laag zijn vergeleken met die van ons. Dat komt door de manier waarop jullie je voedsel voorbereiden, je berooft het dan van zijn Levenskracht, de gever van leven. Het is een kracht die jullie leven geeft, die jullie leven de energie geeft om jullie in elk soort stoffelijk klimaat en situatie te onderhouden.

Maar door alle millennia heen terwijl het klimaat op veel plaatsen op de oppervlakte veranderde naar een koude temperatuur, zijn de gewoontes van eten van mensen en levensstijlen veranderd om zich aan die koudere klimaten aan te passen en dus nam de levensduur van mensen van honderden jaren af naar ongeveer 70-80 jaren nu.

Er is een absolute verbinding tussen de hoeveelheid Levenskracht in iemands voedsel, het uithoudingsvermogen van het lichaam en de jaren lengteduur waarin een lichaam leven kan. Het is de Levenskracht die ons in leven houdt en hoe meer Levenskracht we hebben, hoe meer ‘levend’ we zijn en hoe levendiger we ons voelen. We danken je voor deze vraag. Ik ben Adama.

Vraag:Wat is het verschil tussen jullie bomen en planten?

Antw: Ik ben Mikos. We danken je voor je vraag. Hier in de Holle Aarde maken we geen onderscheid tussen onze bomen, planten en gewassen, omdat het allemaal levende entiteiten zijn, en ieder draagt met hun eigen bewustzijn de Levenskracht. Maar, de planten en gewassen geven zichzelf vrijelijk aan ons voor onze consumptie, zolang als we de plant in tact laten en alleen zijn vruchten eten, zodat het zich jaar na jaar kan verveelvoudigen en reproduceren.

We trekken de plant niet uit nadat we zijn vruchten hebben geoogst, zoals jullie dat doen op de oppervlakte. Zie je, we hebben een lang voortdurend groei seizoen, die er voor altijd is – niet zoals op de oppervlakte met jullie seizoenen. In die seizoenen, nadat de planten en groenten hun gewassen hebben geproduceerd, worden ze weggegooid en hun zaden worden herplant in het volgende groeiseizoen. Wij doen dat niet in de Holle Aarde. We laten de planten zichzelf besturen en zich reproduceren, zovaak als zij dit willen, zonder onze tussenkomst. Moeder Aarde zelf is de bestuurder en regeert haar eigen groei cyclus.

Onze planten geven zichzelf vrijelijk aan ons, en laten ons de vruchten eten van hun oogsten omdat we nooit planten verwijderen of doden waaraan de vruchten of gewassen groeien. Omdat zij levend zijn met bewustzijn en hun Levenskracht intact houden, eten wij de Levenskracht van de plant en zij gaat verder met haar bestaan in ons. Eigenlijk dus, leeft ze verder.

Het zelfde is zo met bomen. We eten hun vruchten, maar hakken nooit een boom om. Onze bomen zijn enorm en prachtig en reproduceren cyclus na cyclus, ze geven ons de meest overvloedige, sappige vruchten. Dus leven onze bomen verder en wij leven verder door de vruchten en gewassen van hen te eten, zonder hen in het minst te verstoren. We gebruiken wel gewas rotatie waardoor de mineralen, vitaminen en enzymen gehandhaafd worden die in de planten trekken, dus onze aarde is altijd rijk aan mineralen en is volmaakt om gewassen te telen. Wij doen het minst aan de aarde en de aarde geeft het meest van haar. Op die manier zijn wij zo gezond en krachtig en sterk.

Dus is er echt geen verschil tussen onze bomen en planten – we behandelen hen ieder met heiligheid en eren hun wezen. We praten tegen hen, we danken hen voor hun milddadigheid en dan eten we hun vruchten en gewassen. Onze bomen zijn gewoon grote planten, die meer fruit opbrengen dan kleinere planten en gewassen.

Onze bomen dienen weer een ander doel, het produceren van de rijke, schone zuurstof die we inademen en ons landschap beschutten, terwijl ze tegelijkertijd de kooldioxide opnemen die wij uitademen. Het zijn schildwachten, ze staan op wacht, en bewaken onze omgeving. Onze bomen zijn grote lichtwezens en onze planten en gewassen zijn als hun kinderen, die omhoog reiken naar de hemel, hopend om op een dag in een boom te evolueren. Want al het leven evolueert van lage staten naar hogere staten van bewustzijn, net als wij Mensen altijd evolueren in bewustzijn. 
Weet gewoon dat als je vruchten of gewassen van bomen of planten eet, dat het hun Levenskracht is die je nodig hebt voor je gezondheid. Het is de Levenskracht die je wilt en dat houdt je verbonden aan de Schepper. Als je dood, giftige voeding eet, wordt je dat ook – dood en giftig – en je leven verkort dan en het wordt moeilijk om je lichaam te onderhouden. Dan komt ziekte binnen.

Al ons voedsel is organisch geteeld, duidelijk, en dat is weer een andere reden waarom we zo gezond en sterk zijn en honderden, duizenden jaren kunnen wonen in hetzelfde lichaam. Hoe minder je knoeit met Moeder Natuur, hoe meer voedingsstoffen je krijgt door het voedsel wat je eet. Mensen beginnen zich dat net pas te realiseren en daarom groeit de organische voedsel industrie zo snel.

Het is moeilijk om onderscheid te maken tussen planten en bomen, maar de onderscheiding zit in de hoeveelheid bewustzijn die ieder kan vasthouden. De bomen kunnen grote hoeveelheden bewustzijn vasthouden vergeleken met planten en bomen hebben een ondergronds netwerk dat hen allemaal telepathisch verbindt met elkaar op de planeet. Ze hebben hun eigen nieuwsdienst, en ze weten wat er gebeurt op de Aarde voordat wij dat weten. Ze communiceren snel met elkaar over gebeurtenissen die op het punt staan te gebeuren op de Planeet. Zij hebben informatie uit de eerste hand.

Wij tappen vaak in hun communicatiesysteem zodat we weten wat er gaat gebeuren op diverse locaties op de oppervlakte. Ook jullie kunnen uit dit systeem tappen. Zet je voeten vast op de grond bij een boom, leg je hand op zijn stam en smelt samen met zijn essentie. Stel je vraag, wacht dan en luister. Je zult hem horen spreken tegen je. De bomen hebben eonen gewacht om weer te beginnen te communiceren met jullie. Dit is hun grootste wens.

Dus, zegen de bomen, zegen de planten en zegen de Aarde – want het zijn de vruchten en gewassen van onze oogsten die we consumeren en wat materiaal is om onze lichamen te bouwen en te handhaven. Want we zijn letterlijk van Aarde gemaakt en zijn werkelijk Een, en dat is waarom we met hen kunnen communiceren.

Vraag: Bestaat Telos en andere steden stoffelijk in de Binnenste Aarde?

Antw: We zullen je vraag beantwoorden. Ja en nee. Ja, Telos bestaat in jullie Derde Dimensie, en het bestaat ook in de Vijfde Dimensie. Zij bestaat feitelijk stoffelijk in 3 D in de berg Mt. Shasta. Er zijn geen vulkaan activiteiten in Mt. Shasta. Aan de lavatunnels in Mt. Shasta werd door ons 12.000 jaren geleden een nieuwe route gegeven toen de Lemuriërs ondergronds gingen en door de tunnels reisden om in Mt. Shasta te gaan wonen als resultaat van de Atlantische en Lemurische oorlog die de oppervlakte verwoestte.

Dus, we bestaan in onze Drie Dimensionale lichaamsvormen waar we nu wel in en uit kunnen gaan als we dat willen. We zijn geëvolueerd tot aan het punt dat we ons lager energieveld laten omhooggaan en in en uit het lichaam gaan. Dus als je in Telos bent in je Drie Dimensionale vorm, dan zie je ons. Maar, als wij omhoog gaan naar de buitenkant van de Berg, dan veranderen we ons energieveld en gaan naar de Vijfde Dimensie en worden dan “afgeschermd” van jullie stoffelijke ogen, behalve als je in de Vijfde Dimensie kunt zien. Als je de Vijf Dimensionale energie kunt waarnemen dan zie je ons. En ja, we zien er net zo uit als jullie.

Er zijn geen verschillen in onze stoffelijke lichamen, behalve het feit dat we nu meer DNA strengen bezitten als resultaat van onze lange levens waarin we in staat waren om in vrede en harmonie en in broederschap te evolueren. Want het heeft een vredige omgeving nodig om te evolueren en dit is wat we voor onszelf hebben geschapen toen we de oppervlakte verlieten en Mt. Shasta ingingen.

Als we zelf gezien willen worden door degenen aan de buitenkant van de Berg, dan kunnen we ons makkelijk zichtbaar maken voor jullie. Maar de meeste tijd geven we de voorkeur aan het onzichtbaar blijven, voor onze eigen bescherming. De tijd zal komen waarop we zullen verschijnen voor jullie oppervlakte volk en die tijd is heel dichtbij. We hopen dat je vraag is beantwoord. Ik ben Mikos.

Vraag:
 Wat is het verschil tussen Binnenste Aarde en Holle Aarde?

Antw: De Binnenste Aarde (Inner Earth) bestaat uit Telos en meer dan 120 andere Agartha Ondergrondse Steden van Licht maar enkele km onder Aarde’s oppervlakte, ligt onder andere de stad Catharia die direct in de centrale kern zit van de Aarde (onder de Aegische Zee) en daar is de Bibliotheek Porthologos en daar komt Mikos vandaan. De Binnenste Aarde bestaat uit alle gebieden die onder Aarde’s oppervlakte zitten door de hele wereldbol heen, inclusief grotten en een groot tunnelsysteem. Dit houdt 800 mijlen (1200 km) in vanaf de top van Aarde’s oppervlakte tot de binnenste holle opening in het centrum

De Holle Aarde is alleen het gebied dat bestaat in de echte centrumkern van de Aarde, die Hol is en begint bij 800 mijlen naar beneden. Als je eenmaal in de holle leegte bent van de Aarde is de diameter van de open ruimte 6400 mijlen (9600 km) De diameter van de hele Aarde is 12.000 km)

Vraag: Waarom slaan we de Vierde Dimensie over als we in de Vijfde Dimensie gaan? 

Antw: We zullen proberen om die vraag te beantwoorden omdat dit een complexe is. Wij zijn de Binnenste Aarde Raad waar Mikos voorzitter van is. We zeggen tegen je om niet te gaan vastzitten in dimensies, maar je liever te concentreren op het omhoog brengen van je energie naar hogere niveaus van bewustzijn, omdat dit is waar de hogere dimensies zijn. Ze bestaan in hogere staten van besef. Dus kun je tot hogere dimensies toegang krijgen door een hogere staat van bewustzijn in te gaan.

Jullie gaan direct de Vijfde Dimensie in omdat de Vierde Dimensie niet langer meer bestaat. Dit komt door het proces van ontmanteling en verwijdering door de Spirituele Hiërarchie als deel van het versnelde Ascentie Plan dat jullie direct in de Vijfde Dimensie zal katapulteren. De Vierde Dimensie werd gebruikt in het verleden door zielen die stierven en die niet direct naar het Licht gingen maar die lange tijd treuzelden. Deze vertrek passsage is nu veranderd, of werd “omgelegd” zoals je kunt zeggen, zodat de vertrekkende zielen niet langer gevangen raken in verouderde dimensies en honderden of duizenden jaren wachten om door te gaan naar het Licht. Dat is nu helemaal voorbij. Daarom, zullen jullie dus allemaal direct naar de Vijfde gaan, zonder een dimensie ertussenin.

De volgende stap is waar je ook je voeten wilt neerzetten. Nadat jullie het Vijf Dimensionale bewustzijn hebben bereikt en veilig in de Vijfde Dimensie zijn, dan pas zullen jullie op dat moment je toekomstige bestemming kiezen. Sommigen van jullie kunnen kiezen om terug te keren naar een Drie Dimensionale wereld om andere zielen te helpen hun volledige bewustzijn terug te krijgen en sommigen van jullie kunnen kiezen om terug te gaan naar jullie Thuis Planeten.

Jullie Thuis Planeten bestaan in veel verschillende dimensies door het hele Universum heen, en is afhankelijk van hoe geëvolueerd je Ziel is. De frequentie van jullie Ziel past bij de frequentie van je planeet. Dus ja, sommigen van jullie kunnen kiezen om naar huis te gaan naar je Zes Dimensionale Planeet en sommigen kunnen kiezen om naar huis te gaan naar je Zevende Dimensionale Planeet en zo verder. Begrijp je dit? Veel Zielen zullen willen blijven in de Vijfde Dimensie en daar de vrede en overvloed en rijkdom willen beleven en een tijdje verder willen gaan met hun zielen ontwikkeling daar, voordat ze verder gaan.

Er zullen myriaden keuzes zijn als je eenmaal de Vijfde Dimensie bereikt, dus is er geen noodzaak om je daar nu zorgen over te maken of om te proberen besluiten te maken over waar je naar toe wilt. Er is geen haast. De enige haast is om het Vijfde Dimensionale Niveau van bestaan te bereiken waar je opnieuw pijnvrij, ziektevrij, vrij van gebreken, en totaal vrij zult zijn op allerlei manieren. Jullie zullen worden voorzien van alles dat je ooit zou wensen en dan nog meer. Dus blijf afgestemd op je bewustzijn, wees alert op alles dat om je heen is, maak positieve en liefdevolle keuzes en stuur liefde naar iedereen. Dit is de snelste weg om je besef te vergroten en je bewustzijn te laten evolueren.

Denk er altijd aan dat we in de Binnenste Aarde allemaal naast jullie staan, je zachtjes leidend op je pad naar de Sterren.

——————————————————————————–

De bovenstaande boeken kunnen worden verkregen (in het Engels) als e-boek of als een gedrukte versie via de volgende link:

www.DianneRobbins.com 

——————————————————————————–

Steve Beckow: Een nieuw bericht van 3 september 2011 

Binnenste Aarde, Interactieve Tele-oproepen. 

5 September 2011 door: Steve Beckow

Het volgende commentaar werd bij een van de artikelen gevoegd
die hier gepost waren en ik 
wil er meer aandacht aan besteden. 

Anne DeHart 

HollowEarthNetwork.com
anne@HollowEarthNetwork.com

Afgegeven op 2011/09/03 at 2:02 pm

Wat betreft Disclosure, degenen van de Holle Aarde en de Binnenste Aarde de Agarthaanse ondergrondse steden, zoals Telos, zullen ook opduiken… waarschijnlijk voor het einde van 2011 om de bevolking van de oppervlakte te helpen zich voor te bereiden.

Wij hebben elke zaterdag live, interactieve telefoongesprekken met Zorra van de Holla Aarde. Onze volgend gesprek zal zijn op 10 september. Registraties van deze telefoongesprekken zijn beschikbaar op onze website:

http://www.HollowEarthNetwork.com

Zorra’s zoon, Kolonel Billie Faye Woodard, gepensioneerd, maakt deze communicatie mogelijk.

De hoog ontwikkelde Holle Aarde en de bevolking van de Binnenste Aarde hebben er naar verlangd om zich met de oppervlakte bevolking opnieuw te verenigen. Ze zullen ons door deze overgang heen helpen.

Moge harmonie, vrede en vreugde altijd met jullie zijn.

Anne n, bestaan z

vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl