Solaris van de Confederatie van Planeten.

Solaris van de Confederatie van Planeten.

door Cristian Won
8 juni 2010

Gegroet!

Ik ben Solaris, en ik behoor tot de Confederatie van Planeten van ons Zonnestelsel (de planeten die rond onze Zon draaien), en ik wilde jullie vandaag graag wat uitleggen over de reden waarom jullie geliefde Kris-Won niet beschikbaar was om te channelen de afgelopen maand. Hij kan jullie zelf de verklaring niet geven waarom hij van binnen de noodzaak voelt om enige tijd door te brengen zonder te channelen, dus ik bood mijzelf aan om jullie een aantal dingen uit te leggen die gebeuren.

Sommigen van jullie spelen een zeer relevante rol in het begin van het Nieuwe Gouden Tijdperk, en ik refereer dan niet alleen aan diegenen die channelen, maar aan jullie allemaal die betrokken zijn bij het informeren van alle mensen die geïnteresseerd zijn in de komende verandering, informatie die van het hoogste belang is in deze overgangstijd. Daarom zijn vele grote spiritueel verfijnde zielen geïncarneerd (velen van hen zijn tussen de 30 en 50 jaar oud) en zij ondersteunen deze kwantumsprong naar de Nieuwe Realiteit. Nu, het is een “nieuwe realiteit” voor jullie, de grote meerderheid van diegenen die niet van het bestaan ervan wist, natuurlijk met uitzondering van de weinige geïnitieerde Meesters van Wijsheid; desondanks is het een realiteit die altijd bestaan heeft omdat de Waarheid nooit verandert; er is maar één onveranderlijke waarheid.

Zoals wij jullie al vertelden, zijn wij leden van de Confederatie van Planeten die sommige zielen, die een voorbestemd doel hebben voor de mensheid, zullen beschermen, leiden en aan wie wij kennis zullen onderwijzen en onthullen. Later, als deze zielen eenmaal voorbereid zijn, zullen zij zelf een aantal of vele van jullie groepen begeleiden om zo’n staat van inzicht te bereiken over en te leven met deze kennis die wij aan jullie toesturen, samen met onze broeders uit de ruimte en een aantal verlichte of zelf geëvolueerde zielen van deze planeet.

“Door hun daden zullen zij gekend worden”- zei de onuitsprekelijke Meester Jezus rond tweeduizend van jullie jaren geleden tot zijn apostelen. En het is zo, en zal zo zijn in alle tijdsperioden omdat de leringen van de Grote Meesters opgaan niet alleen voor maar één onderdeel van tijd, maar Zij (de Meesters) zelf onthulden en spiegelden aspecten van de Enige Waarheid in hun eigen leven, uitgedrukt in een bepaalde tijdsperiode, die volkomen gelden voor elke tijd in de geschiedenis van de mensheid.

Dus door hun daden en door de woorden die zij tot jullie richten, zullen jullie weten of deze boodschappers bronnen zijn van de ware wijsheid die de De Eeuwigheid hen in de mond legt, of, in tegenstelling daartoe, zij de mensen zijn met wat spirituele kennis die een verborgen persoonlijke agenda hebben en daarmee dragers van de waarheden zijn die gemixt zijn met leugens of mentale projecties die producten van hun fantasie zijn of imitaties van andere vertrouwde bronnen. Ik heb het dan over wat andere inspirerende bronnen van spirituele wijsheid jullie vertelden; de intuïtie, in tegenstelling tot de logica, alhoewel je die ook niet zomaar aan de kant moet schuiven, is wat je zal leiden naar die boodschappen (of ze nu van jezelf zijn of gechanneld) die je de noodzakelijke kennis zal geven die je op iedere stap van de weg nodig hebt voor de veranderingen waar jullie nu in zitten. Laat je intuïtie je gids zijn, en laat het je goed dienen mijn dierbare broeders en zusters van de planeet Aarde, deze prachtige planeet vol van leven, vol van de wens om schoonheid te ervaren, harmonie en vrede.

In een niet al te verre toekomst, alhoewel wij het niet precies kunnen voorspellen, zal jullie broeder Kris-Won deze verklaringen direct kunnen doorsturen; hij zal niemand van zijn Grotere Broers nodig hebben om hem te assisteren die hem telepathisch hun boodschappen dicteren, maar hij zal zelf verbinding maken met de innerlijke bron om alle informatie door te sturen die jullie nodig hebben direct vanuit zijn eigen bewustzijn, zonder intermediairs.

Wij hebben hem voorbereid zodat hij dit kan doen en, in feite, niet alleen hij maar andere zonen van deze Aarde die ook op dat niveau zijn en die zeker een onschatbare hulp zullen zijn voor ons, jullie broeders die van andere planeten en sterren komen.

Hij (Kris-Won) heeft zich vrijwillig aangeboden om deze boodschap uit te sturen, zelfs alhoewel hij wist dat hij enige tijd vrij moest nemen van het channelen van boodschappen, omdat hij zich realiseerde dat wij dit aan jullie wilden uitleggen. Nu vragen wij jullie om de tijd te respecteren die hij nodig heeft om alle energieën uit te balanceren in al zijn verschillende energielichamen, en wanneer de tijd daar is, zal hij jullie weer informeren over alles dat goed is en belangrijk voor jullie om te weten.

Het enige verschil zal zijn de manier waarop hij deze channelingen doet, zoals jullie zullen zien. Er komen vele veranderingen aan in deze huidige tijd, en sommige zullen geweldig zijn. De Goddelijke Schepper verschuift Zijn stukken op het Schaakbord (dat de wereld is) op een magische manier, en het resultaat kan alleen maar perfect zijn, net zoals Hij is.

Solaris sprak met jullie, van de Confederatie van Planeten.

Vertaling: Puk