Sasha van het ruimteschip “Tulya”

 Sasha van het ruimteschip “Tulya”

Cristian Won
3 maart 202

De groeten aan al onze broeders en zusters van Moeder Aarde.

Wij komen van een andere, meer of minder verre planeet; voor sommigen kan het heel ver weg zijn, voor anderen zouden we praktisch buren zijn. Hoe veranderen die variabelen? Dat is afhankelijk van het punt van kijken door de waarnemer! In feite is niets star in het Universum; jullie visie hangt af van de waarneming van de kijker, volgens zijn/haar ervaring, levens, en levenscondities, enz.

Op dit moment zijn wij zeven menselijke wezens die jullie bezoeken, en die eenzelfde plaats van oorsprong hebben. En ik zeg ‘menselijke wezens’ omdat onze verschijning humanoïde is, zoals die van jullie ( je denkt toch niet dat de bewoners van deze planeet alleen menselijke wezens zijn in de hele Kosmos, nietwaar?)

De zeven van ons stellen de bemanning samen van het kleine ruimteschip waarmee we reizen. Ons toestel is relatief klein maar het is comfortabel – men zou er zijn hele leven in kunnen leven zonder verveeld te raken omdat we veelvoudige middelen hebben van vermaak of entertainment, zelfs een ruimte waar we door holografische geluiden en beelden elke habitat(bewoonde plek) kunnen recreëren waarin/op we willen zijn. Zoals je kunt zien is het gewoon niet mogelijk om je te vervelen als je zulke mogelijkheden hebt. We kunnen ook momenten opnieuw creëren uit ons verleden waar we gelukkig waren en wat ons geluk en vreugde brengt door die in detail weer te beleven, alsof ze opnieuw gebeuren.

Ik ben een van de drie vrouwen in de groep. Mijn naam is Sasha en de commandant van ons ruimteschip wordt Umbro genoemd. Al mijn reisgenoten zijn buitengewone wezens, zo liefdevol en behulpzaam dat jullie het fijn zouden vinden om hen te kunnen ontmoeten, weet ik zeker.

Misschien wil iemand van jullie met ons in aanraking komen; om dat te doen hoef je alleen maar naar een afgezonderde en afgelegen plek te gaan, alleen of in een groep en je verbinden met ons ruimteschip. Hierna zal ik jullie de naam onthullen van ons ruimteschip, wat de zelfde naam heeft als onze groep en onze missie hier op Aarde: TULYA.

Begin door langzaam en diep te ademhalen, en herhaal dan op lage of middeltoon of stem het woord TULYA een paar keer, met de bedoeling om contact met ons te maken. Het is ook belangrijk om ons ruimteschip te visualiseren, vliegend over jullie oppervlakte of op de grond. En als je eenmaal voelt contact met ons te maken, dan zullen de gebeurtenissen voor zichzelf spreken. We vertellen je niet alles van te voren. Probeer het maar en beleef het voor jezelf.

Ik weet niet of deze uitnodiging eerder aan jullie is gedaan, omdat er veelvoudige ruimteschepen zijn zoals die van ons die over jullie prachtige planeet vliegen, en ze zijn al beroemd in het hele Universum, (ruimteschepen) van wie de bemanningen wezens zijn van veel verschillende planeten of sterren, en ik weet niet of een van hen al met jullie direct contact heeft gelegd.

In ieder geval is hier onze uitnodiging. Als je dit nooit eerder beleefd hebt, misschien zal deze inleiding dan een nieuwe vorm zijn om met ons in contact te komen die niet eerder uitgeprobeerd werd. En als je dit al gedaan hebt met andere broeders en zusters uit de ruimte, dan zal de ervaring meetellen als je dit eerder gedaan hebt en zal het eenvoudiger zijn want het zal minder nieuw voor je zijn.

Wat zeg je ervan? Zullen we het proberen?

Vooruit dan! Wie zegt er nu “angst”?

Sasha

Channeler: Cristian Won
Vertaling: Winny