Cristian Won met commander Sohin / 5 mei 2015

Cristian Won met commander Sohin

 5 mei 2015

Commander Sohin:  De energie die mijn kanaal en ik allebei hebben is vergelijkbaar omdat we in het verleden heel veel samenwerkten. Ik ben Sohin Commander van het Alpha Spacechip.

Debora:  Hallo!

CSoh: Jij kent mij ook, door deze geschreven zaken. Ik ben ook in contact met jouw gidsen. Ze vertelden me dat je de vorige keer met een wezen hebt gesproken dat je wilde ontmoeten en er werd gezegd dat ik me spoedig met Kris-won zou verbinden.

Debora: Ja!

CSoh: Nou dat is waar. We zullen spoedig communicatie gaan beginnen omdat er dingen gezegd moeten worden om aan de mensen van jullie planeet te worden doorgezonden.

Ernstige/serieuze zaken gaan gebeuren: die gebeuren al. Degenen die verborgen aan de macht zijn en de economie, politieke en sociale macht vasthouden van de meeste landen in de wereld, die doen al het mogelijke om de rest van de bevolking te domineren. Desondanks zullen wij dit niet meer toestaan.

We zullen de Lichtwerkers niet laten doorgaan alleen te werken zonder de ondersteuning van de Galactische Federatie. We zijn hier om te voorkomen dat die situatie zo doorgaat.

Deze oneerlijke situatie heeft te lang geduurd op de planeet.

We gaan beginnen om sterker te handelen zodat hun tijd om de macht achter zich te laten dan verkort wordt.

We willen niet verdergaan om mensen die voor ons en voor het Goddelijke Plan waardevol zijn toe te staan om de handdoek (in de ring) te gooien omdat zij moe zijn van het wachten. Dit zal niet langer meer zo zijn!

Maar, alles is altijd gebeurd volgens Gods plannen, en tot zover is het niet mogelijk geweest om op een meer drastische manier tussenbeide te komen. Maar Hij heeft al bepaald dat de machten die er zijn, welke handelen achter Gods rug om en voor hun eigen egoïstisch voordeel, en dat is al gepland, om van de Aarde te verdwijnen.

Sommige wezens werden al gewaarschuwd over deze naderende verandering, wij hebben met al deze wezens contact gelegd om hen te informeren wat er op zeer korte tijd zal gaan gebeuren.

We zullen hen die hier op wachten niet teleurstellen. We gaan hen niet teleurstellen. We zullen handelen met al onze kracht.

Hun tijd is voorbij. Zij weigerden om hun posities aan de macht te verlaten en we zullen hen niet toestaan om daar langer mee door te gaan. Het is voorbij.

Wat ik bedoel of wil ontwikkelen en op vooruit lopen, tegen jullie allen, aan iedereen die luistert en die naar deze video kijkt is: wees rustig omdat de Galactische Federatie nu gaat tussenbeide komen. Right now.

Jullie gaan deze informatie niet alleen via mij ontvangen, maar … die zal aan de gehele mensheid worden gegeven via diverse verschillende kanalen, die al door iedereen van jullie vertrouwd worden.

Debora: Dank u, dank u zeer.

CSoh: Velen van jullie waren aan het wachten op deze verandering, en die verandering zal er nu zijn. Wees dus niet bezorgd omdat het wachten voorbij is.

Debora: Oh, dat is goed.

CSoh: De tijd voor onthulling is gekomen. Tot de volgende communicatie.

Debora: We zijn klaar om meer te horen. Dank u.

Bron : Source: Commander Sohin of Alpha Spaceship

Channel: Cristian Won

http://sohinalatierra.blogspot.com.es/2015/05/ya-la-espera-ha-terminado-canalizacion.html

vertaling winny