Cristian -Won met Commandant Sohin van Alfa Schip

Cristian Won met Commandant Sohin van Alfa Schip

26 februari 2010


Groeten van Sterrenschip Alfa!

Wij zouden graag met jullie het prachtige nieuws delen dat er weer nieuwe ontwikkelingen zijn bevestigd in onze strijd met de troepen van de tegenstanders. Hun reeds verlengde tijdperk van controle en manipulatie van de waarheid komt tot een einde. Jullie kunnen niet zien wat er aan het licht komt tussen hun vergeefse pogingen om hun macht over de massa en onze gecombineerde inspanningen op drie fronten, die onze Geallieerde Strijdkrachten van het Licht bevatten. Dit, dierbaren, is een authentiek gevecht tussen de machten van het goed en de machten van het kwaad, zoals beschreven in jullie boeken van de oude mythologie en legendes over vroegere verdwenen beschavingen op jullie planeet Aarde, of onze Moeder Gaia.

Het is een bitter gevecht omdat beide zijden weten wat er op het spel staat. Zij beginnen te erkennen dat zij aan het verliezen zijn, dat zet hen aan het denken en maakt dat ze wanhopig handelen. Dat plaatst ons, degenen die aan de zijde van het Licht, de Waarheid en de Liefde staan, in een duidelijk gunstige positie, waarvan ik je kan verzekeren dat wij die niet zullen loslaten.

Diegenen van ons aan de zijde die uiteindelijk zal overwinnen zijn samengesteld uit:

1) Talrijke gastheren van ons allemaal die uit de ruimte komen, en die de bemanning zijn van de ruimteschepen die rond de Aarde navigeren in deze beslissende momenten;

2) Hoog spirituele en zeer liefhebbende mensen die in de steden verblijven, op geïsoleerde plaatsen en in planetaire centra die zich bevinden op strategische plaatsen van kracht onder het Aardoppervlak;

3) En alle mensen, Devas en Elementalen op het oppervlak van de planeet die hun inspanningen samenvoegen om de ascentie van alle levensvormen die deze planeet bewonen te bereiken.

Wij allen die vanaf “hier boven” zien wat er gebeurt met de mensheid en die jullie van “daar beneden” niet kunnen zien – zijn triomfantelijk, gelukkig en vol vreugde te zien hoe wij meer en meer terrein vergaren op de duistere machten, en hoe het einde van de wedstrijd er met grote stappen aankomt.

Als jullie konden zien wat wij zien, zouden jullie net zo gelukkig zijn als wij en zouden ons enthousiasme delen.

Dat is waarom wij jullie dit willen vertellen, om jullie te bezielen met moed en hoop, dat wij zullen overwinnen en de afzwakkende machten voor altijd van jullie prachtige planeet zullen verdrijven.

Heb geen angst, en wanhoop ook niet; heb alleen nog wat geduld, dat is alles dat wij van jullie vragen omdat de tijden niet komen, zij ZIJN al hier. Ik wilde dit aan jullie vertellen zodat jullie in onze vreugde kunnen delen, die wij niet alleen voor onszelf willen houden.

Ga door zoals je dat tot op heden hebt gedaan, jullie doen het extreem goed. Ieder van jullie draagt zijn eigen zandkorreltje bij, zodat de hele machine volgens plan werkt en zelfs nog beter dan dat, dankzij het recente succes van sommige zielen die van de ster Sirius komen en wiens magistrale actie heeft geresulteerd in een grote klap voor de duistere machten.

Ben gelukkig en vreugdevol voor deze grote stap die wij bereikt hebben en die wij op dit moment aan jullie onthullen.

Op een later tijdstip zullen wij jullie op de hoogte houden van onze vooruitgang. In de tussentijd, ontvang onze Liefde en onze permanente wens om jullie te helpen deze misleidende wereld te ontstijgen en haar te transmuteren in een nieuwe dimensionale ruimte waar alleen vrede en vaderlijke liefde regeren, zoals wij kennen in onze respectievelijke oorspronkelijke werelden.

Dit is degene die via Kris-Won spreekt,

Commandant Sohin van het Alfa Sterrenschip

Channeler: Cristian Won