Cristian Won: Gegroet vanuit Alpha Spaceship!

Cristian Won:  Gegroet vanuit Alpha Spaceship!

29 januari, 2014

Talloze afstanden delen werelden uit elkaar, sterren uit elkaar, sommige galaxies vaneen… Afstanden die onoverkomelijk zijn voor een vliegtuig dat geschapen werd door de mens van deze planeet. En, desondanks, zijn wij hier, tussen jullie, samen bestaand met jullie, zonder dat zelfs het grootste deel van jullie onze aanwezigheid kent bij jullie gemeenschappen, in jullie steden, jullie plattelands gebieden, of jullie bossen, je bergen of zelfs in jullie oceanen.

Zelfs heden, en ondanks de talloze gelegenheden die gebeuren waarin wij onszelf zichtbaar hebben gemaakt aan jullie krijgsmacht, jullie nationale en internationale luchtvaart piloten, aan jullie verkeerscontroleurs, jullie beroepsmatige astronomen en ook amateur astronomen en aan de vele burgers die ons gezien hebben die aan de gang zijn over steden vliegend, over dalen, bergen, steen woestijnen, meren, zeeën en allerlei soorten oceanen… ondanks dit, hebben we gezien dat het grootste deel van de aardse menselijke wezen steeds NOG NIET GELOVEN IN ONS BESTAAN.

Nou, dat is demoraliserend. Hoe zouden jullie je voelen als dit omgedraaid zo was? Zou je niet je handen boven je hoofd hebben geheven en jezelf ongelovig hebben afgevraagd: “hoe is het mogelijk dat ondanks alle signalen aan de hemelen, het bewijs waar jullie radars je van voorzien, de foto’s en films waarvan we toestonden dat jullie die van ons namen, dat jullie nog steeds niet geloven dat jullie niet de enige bewoners zijn van dit grote en bijna onbekende buitenste Universum?

Maar goed, zelfs het gebrek aan interesse in het algemeen het teleurstellend, van de burgers van de Aarde die zich exclusief alleen zorgen maken over de economie van hun eigen zakken en over hun in de grond persoonlijke welzijn, ondanks dit blijven we nog steeds hier, we gaan verder door te werken naar jullie Ascentie proces. Moge degenen die wel in ons geloven en die bereid zijn om een deel van hun welzijn op te offeren voor verbetering van de planeet, zodat dit voor hen een betere woonplaats worden voor de prachtige diversiteit van levende wezens die deze planeet bewonen, maak je geen zorgen over de apathie en het gebrek aan interesse van het grootste deel van jullie naasten.

Als Meester Jezus terug zou komen in de hedendaagse wereld, dan zou er geen twijfel in onze geest zijn dat hij opnieuw zou worden bespot, belasterd en gemarteld door een gemeenschap van gevallen wapenen, die kennelijk gebrek aan interesse heeft om de wereld te veranderen. Want om de wereld te veranderen moeten jullie eerst jezelf beginnen te transformeren en dan de verandering en transformatie van duizenden mensen, en dan dat van miljoenen mensen, en dat zou een ketting reactie proces produceren dat jullie bewustzijn zou omhoog brengen naar onverwachte spirituele hoogtes voor jullie

Maar, hoe kunnen jullie je wereld veranderen als je nog niet de allerminste poging doet om jezelf te transformeren, als jullie niet leren om je samen te voegen, samen, en met die kracht gegenereerd door de vereniging van veel mensen, verenigd door een altruïstisch verlangen naar een betere wereld, het zorgt dat de corrupte politici en leiders niet op gaan staan uit hun zetels, degenen die nog steeds vele machtige maar ook bescheiden naties, uit de zogenaamde “eerste wereld” maar ook uit de “derde wereld” leiden?

Wij hebben jullie geholpen al degenen te ontmaskeren die hun posities van macht hebben misbruikt, om de waarheid aan het licht te brengen van al hun verduisteringen en kapitaal vluchten waar zij verantwoordelijk voor zijn geweest, met geld dat behoorde aan hun volkeren, niet aan hen. Aldus hebben wij jullie beloofd in je dag, als je je dit nog herinnert, en wij hebben dat vervuld.

Maar toen, waar zijn de reacties van de burgers van jullie landen en je kreten om rechtvaardigheid en vrijheid, de eerlijke werkers, die verlangen naar regering stelsels die duidelijk en transparant zijn, en niet corrupt en vervalst?

Wij helpen jullie, met intense teleurstelling, maar geen wanhoop, jullie milde verontwaardiging toen wij elke “Watergate” blootlegden, zo subtiel als een oceaangolf die de rots van een rif likt, zoals een hamer die op een aambeeld slaat, of een straal die verloren raakt en zichzelf dooft in de immense oceaan.

We zullen jullie blijven ondersteunen en jullie bijstaan waar we kunnen, maar wij, jullie Sterrenbroeders, kunnen niet al het werk doen; we zijn hier om jullie te ondersteunen in jullie Ascentie proces maar jullie moeten het zijn die het besluit moeten nemen om de wereld te veranderen. Hang niet af van jullie Oudere Broeders, die jullie kunnen helpen de weg vrij te maken, en wacht ook niet op ons om al het werk te doen want waar jullie op gokken is, niet meer of minder dan de mogelijkheid om vast te blijven zitten in een karmisch teruggaande wereld zoals dat wat Aarde tot nu toe is geweest, of om de kwantum sprong te maken naar voren en om in een planeet te transformeren met alle rechten om te behoren bij een Geëvolueerd Wereld Verbond!

Ja, we zullen hier tussen jullie in blijven, jullie zelfs meer helpen dan je je kunt voorstellen. Maar wij willen ook zien dat jullie je meer bezighouden met je positieve verlangen om naar een wereld te ascenderen die tot nu toe alleen leefde terwijl hij naar zijn eigen navel staart.

Jullie hebben onze zegen.

Vrede en Liefde

Bron: Commander Sohín

Kanaal: Cristian Won

vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl