Ik ben Iris.

Ik ben Iris.

Cristan Won,
February 21, 2011

Hallo, ik ben Iris. Ik woon op de bodem van de oceaan. Mijn thuis is een verzonken stad, en onze leden komen nooit aan de oppervlakte, alleen in buitengewone omstandigheden. Maar wij hebben de mogelijkheid om het fysieke lichaam wanneer gewenst te verlaten, dus als wij jullie wereld willen bezoeken doen wij dat, maar alleen in het astrale lichaam; wij mogen dit niet fysiek doen, omdat jullie niet voorbereid zijn om contact met onze intro-oceanische wereld te maken.

Er zijn tijden geweest dat een mens van de oppervlakte ons gezien heeft (de weinige keren dat één van ons naar het wateroppervlak kwam), dat zijn de gevallen die bij jullie bekend zijn en waarin jullie ons “zeemeerminnen” noemden. Maar hoewel jullie daar uitgebreide verhalen over geschreven hebben, waarin onze verschijning werd aangepast en iedereen moest geloven dat onze onderste ledematen op die van een vis leken…. is dat niet de waarheid! Echter, het is waar dat in bepaalde gevallen sommige leden van jullie ras ons gezien hebben en zelfs een aantal woorden met ons hebben uitgewisseld, omdat wij jullie taal kennen (terwijl wij onze eigen taal hebben die in niets lijkt op jullie talen).

Onthoud altijd dat er enige waarheid steekt in legenden, zelfs als zij vervormd zijn. Zoals wij geïdealiseerd zijn met vinnen in plaats van voeten, of dat jullie vleugels toegevoegd hebben op de ruggen van de Engelen van God, of een hoorn geplaatst hebben op het voorhoofd van de eenhoorn, of maar één oog in de cyclopen geplaatst hebben, of het lichaam van een paard met de centaurs… Zonder enige twijfel worden zij altijd vergezeld van vele Elementalen, door vele Devas die zorgen voor de bomen en de prairies… Maar hun aanpassingen, en de vermengingen van mensen en dieren zijn zo grappig!…

Tijdens mijn astrale escapades in de oppervlaktewereld, heb ik het pad van Kris-Won enige tijd gevolgd, deze broeder van jullie, en ik wens nu al een paar maanden de wereld via hem te contacteren, want vanwege zijn gaven als een medium is hij een uitstekend kanaal voor elk wezen dat jullie een bericht van Liefde en Harmonie wil sturen.

Er is zoveel dat ik jullie zou willen vertellen na mijn presentatie, dat ik niet weet waar te beginnen. Volgens onze oude annalen, begon onze beschaving op de bodem van de oceaan zo’n 35.000 jaar geleden, en wij hebben ons vermenigvuldigd en uitgebreid in die tijdspanne, altijd in oceanen en zeeën, van de Amerikaanse kusten tot aan de warme zeeën van het Zuiden, waar wij graag zwemmen tussen de koraalriffen evenals in de kustwateren van de eilandengroepen in de heldere en kalme wateren van de Grote Oceaan, de eilanden Australië en Nieuw-Zeeland, en de Japanse zee.

Wij zijn ook te vinden langs de Golf van Mexico, het Schiereiland Yucatan, en de eilanden in de Atlantische Oceaan, zoals Aruba, Jamaica, Marguerite, Trinidad & Tobago, of de eilanden in de Grote Oceaan, zoals Hawaii, Bermuda en Polynesië.

Wij hebben een voorkeur voor warme en kalme wateren, hoewel sommigen van onze soort leven in koudere plaatsen zoals Alaska, Canada, de Zuidpool, Noorwegen, Zweden, Finland en bijvoorbeeld Siberië. Onze voorouders zijn hetzelfde, maar deze wezens hebben een meer serieus, kouder karakter gekweekt, net zoals hun watertemperatuur. Het is net zoals bij jullie, waar mensen in de zuidelijke regionen, over het algemeen, een gelukkiger en levendiger karakter hebben dan degenen die geboren worden in de noordelijke landen, die meestal een meer serieuze en rustigere staat van zijn hebben.

Maar daarom zijn de wezens van onze soort uit het noorden niet minder liefdevol (zeker niet, want zij zijn zeer gevoelige en liefdevolle wezens), maar wij, de bewoners van warme en kalme zeeën en oceanen, zijn gelukkiger en meer extravert bijvoorbeeld.

(Notitie van Kris-Won: Ik hoor Iris nu lachen, vriendelijk en aanstekelijk, wat haar gelukkige en open aard aangeeft).

Dus, nu weten jullie het, jullie zijn niet alleen op de planeet, jullie hadden dat niet gedacht, toch? Niet alleen zijn jullie niet alleen in het Universum, maar jullie zijn ook niet alleen op jullie planeet, omdat de wereld waarin wij leven net zo goed toebehoort aan de aardse wezens als aan de waterwezens.

Nu, ik moet gaan, maar ik moet zeggen dat ik enorm genoten heb van de mogelijkheid met jullie te praten, en, als de voorzienigheid het toestaat, zal ik snel terugkomen om met jullie te spreken als jullie dat willen. Laat dit aan Kris-Won weten en ik zal het weten, omdat ik een paranormaal kanaal met hem gecreëerd heb en ik de commentaren ontvang die hij leest, via zijn gedachten, en ik zal ze begrijpen.

Onze werelden zijn niet gescheiden; integendeel, zij raken elkaar!

Ik hoop dat mijn berichten bijdragen in het bij elkaar brengen van onze werelden, en dat wij meer bewust worden van onze relatie en alles dat ons verbind, en vanaf nu meer dan ooit!

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk