Cristian Won met commander Sohin

Cristian Won met commander Sohin

 April 10, 2011


Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Het is te lang geleden sinds onze laatste communicatie via onze geliefde channeler, Kris-Won. De ontwikkeling van ons strategische plan tegen de duistere machten, evenals de daaropvolgende ECHTE manifestatie (niet verzonnen zoals sommigen zouden geloven; ik ben geen product van Kris-Won’s geest of van welke andere channeler dan ook) vroeg mijn voortdurende speciale aandacht en toewijding.

Zoals ik al meldde in een eerdere verklaring, zijn onze troepen versterkt door de komst van meer wezens uit de ruimte, broeders zoals wij. Deze wezens hebben liefdevol aanboden de hele menselijke en niet-menselijke bevolking bij te staan tijdens de beroering waar zij doorheen gaan in deze kritische momenten waarin wij alles op het spel zetten.

Het was het noodzakelijk om deze nieuwe aantallen troepen op te nemen in het kader van onze tactische operaties, wat, natuurlijk, een aanpassing van al onze hierboven beschreven plannen betekende. Dit heeft geleid tot een zekere vertraging in de realisatie van onze plannen, maar dat wordt beloond met een veel grotere effectiviteit in acties van de hemelse gastheren van het Licht.

De broeders die kwamen om te helpen hebben dat vrolijk en met plezier gedaan, en laten ons weten dat hun superieuren hen niet gedwongen hebben hier te komen maar dat zij zich er zelf op verheugden om samen met ons te werken aan deze taak om de duistere schaduwregering op de planeet te vervangen door een nieuwe groep leiders. Nieuwe leiders van wie de intentie en het doel het welzijn van de bevolking en hun respectievelijke landen is, en die niet zelfzuchtig zijn zoals helaas tot op dit moment het geval is.

Zij zullen ons helpen bij het oprichten van een nieuwe wereldorde, die gaat regeren met eerlijke wetten en bestaat uit politieke leiders die van de mensheid op deze planeet, Gaia, afkomstig zijn. Jullie zullen de landen van de Aarde zelf leiden, en jullie leiders zullen gekozen worden vanwege hun wezenlijke spirituele edelheid in combinatie met hun aangeboren leiderscapaciteiten. Daarnaast zal geen enkele corrupte actie door enig politiek leider worden toegestaan.

Dat, geliefde broeders, zal slechts een deel zijn van jullie verleden. En wij weten dat dit de harten zal verblijden van zo velen van jullie, die de hoop begonnen te verliezen dat zij getuige zouden zijn van de installatie van een nieuwe orde op Gaia, de realisatie van dat waarvoor wij geroepen zijn, De Nieuwe Aarde.

Daarmee wil ik vandaag eindigen, want voor dit moment is er niet veel meer te vermelden.

Wij herinneren jullie eraan dat wij trouw zijn aan onze belofte om jullie allemaal te helpen bij deze stap op weg naar Ascentie, als de Koningen van de Schepping op jullie planeet. Dus wij hopen dat jullie, zoals jullie hebben toegezegd, doorgaan om ons te helpen onze boodschap te verspreiden aan alle mensen en families waarvan jullie geloven dat zij deze informatie kunnen ontvangen zonder bang te worden, vervreemd te raken of haar te bespotten.

En alsjeblieft, help ook jullie eigen Ascentieproces door te starten met visualiseren hoe jullie willen dat de Nieuwe Wereld wordt, een wereld waarvan jullie weten dat die eraan komt, een wereld zo verschillend van de wereld die jullie achter je laten, en zo vol van prachtige kansen voor jullie allemaal om eervolle leden van de Galactische Federatie te worden.

En inderdaad, zo zal het zijn, met toestemming van de Superieure Schepper en Maker, die alles bestuurt vanaf Zijn hemelse troon, tot aan het kleinste en meest onbeduidende tandwieltje in het complexe en geavanceerde fysieke universum…. en daarbuiten.

Dat zijn liefdevolle en krachtige Hand ons mag beschermen en begeleiden in dit belangrijke proces, en de processen die daarna zullen komen.

Houd moed en werk hard voor dat waar wij allemaal zo naar hunkeren!

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk