Cristian Won / Het wezen Yasuk

Het wezen Yasuk

Cristian Won, February 19, 2011


Ik zie ontelbare Wezens evoluerend via een spiraal in de tijd. Hun bestemmingen zijn verweven en vormen het pad terug naar de Oorsprong: God.

Ik ben zeer blij met jullie te kunnen spreken; het zal de eerste keer zijn dat ik dit doe. Toen ik keek door het kwantumraam dat mij toestaat jullie in jullie tijd en jullie wereld te bezoeken, heb ik een geoefend channeler gevonden via wie ik met jullie kan communiceren. Ik ben onderdeel van een grotere groep wezens die een verre wereld bewonen, één zo oud als jullie hemelse koning, jullie gele ster… de… Zon, zoals deze hier genoemd wordt.

Het moment van overgang waar jullie je in bevinden heeft de aandacht getrokken van vele wezens in het Universum, en is de reden waarom wij, zoveel beschavingen uit de ruimte, jullie bezoeken. Sommigen komen hier om jullie te helpen, terwijl anderen niet betrokken zijn bij jullie proces; zij blijven alleen als toeschouwers, als nieuwsgierige bezoekers, zouden wij kunnen zeggen.

Mijn naam – mijn channeler vraagt me dit – is Yasuk. Op dit moment is er niemand van mijn ras op jullie planeet. Ik ben de enige vertegenwoordiger van waar ik vandaan kom, maar om jullie de waarheid te vertellen, jullie worden bezocht als nooit tevoren! Ik kan in gedachten een grote variëteit zien aan inwoners van andere werelden, en zelfs een aantal die jullie hebben nagebootst en zich onder jullie begeven hebben, die jullie menselijke vorm hebben aangenomen. Jullie hebben vele levens gehad, honderden, om te leren lief te hebben, en als jullie niet geleerd hebben wat liefde is, ben ik bang dat jullie tijd om dit op deze planeet en in deze dimensie te leren, tot een einde gekomen is.

Dat deel van de Mensheid dat een bepaald evolutieniveau bereikt heeft, boven het noodzakelijke minimum, zal deze wereld bevolken als het transformatieproces gestart zal zijn. Diegenen die het gevraagde niveau van Liefde en Wijsheid niet bereikt hebben, zullen door kunnen gaan met hun evolutieproces op planeten die van gelijkwaardige vibratie zijn, en die affiniteit hebben met hun eigen energie, zelfs in een periode van meer basis- en elementale ontwikkeling.

Misschien kunnen we de volgende keer wat langer praten. In de tussentijd, tot die dag aanbreekt, verlaat ik jullie, om meer te leren op het oppervlak van jullie planeet en om beter het proces te begrijpen dat jullie nu doormaken. En ik zal helpen waar ik kan.

Ik ben Yasuk, en ik feliciteer jullie allemaal met jullie pogingen om het spirituele niveau te verhogen, want jullie poging zal gekroond worden met glorie omdat jullie rekenen op de enorme invloed die naar jullie komt vanuit het Kern Stellaire Systeem van jullie Melkweg.

Moge jullie pogingen om te ascenderen op de evolutionaire ladder succesvol zijn!

Bron: Cristian Won

Vertaling: Puk