Cristian Won channelt Salomé

Cristian Won channelt Salomé

February 27, 2011

(Aantekening van Cristian Won: Ik zat voor mijn laptop om een nieuwe channeling met Commandant Sohin te beginnen, zoals wij normaal gesproken doen op zondag, maar na een tijdje gewacht te hebben en in een diepe innerlijke meditatie geraakt te zijn, kwam Salomé, een bekende van mij die mij al een aantal jaren telepathische berichten stuurde. Zij zit in een klein schip dat de Aarde omcirkelt op een missie met vier partners, twee mannen en twee vrouwen. Zij vertelde me dat Sohin op het moment druk is met een urgente zaak. Zij vertelt me dat het te maken heeft met een blokkade die zij verrichten tegen de agressieve daden van degenen in het duister. Ik vroeg haar of zij misschien wilde meewerken aan de channeling deze zondag. Wij zullen zien wat er gebeurt).

S A L O M É

Groeten aan alle mensen die dit bericht lezen. Wij groeten jullie, wij zijn jullie kosmische broeders en zusters die teruggekomen zijn bij jullie en jullie onze ondersteuning geven in de huidige momenten van planetaire overgang.

Ja, het is waar, ik ken Cristian zeer goed, hoewel hij zich onze ontmoetingen niet bewust herinnert, want dat is beter voor dit moment. Wij hebben al een aantal jaren contact met hem gezocht waarin wij hem hebben voorbereid, hem hebben gekneed en gewerkt met zijn subtiele centra, speciaal die voor telepathische ontvangst, omdat hij dit nodig zou hebben voor mentale ontvangst van ons allemaal.

Met meer van jullie wordt op dit moment op dezelfde manier gewerkt, vooral aan de functionele reactivering van de pijnappelklier, die de antenne is die jullie fysieke lichaam heeft om de mentale impulsen te ontvangen van andere geesten.

Het is essentieel dat ons werk stap voor stap wordt ontwikkeld en via opvolgende ‘interventies’ die normaal gesproken plaatsvinden als onze contacten slapen. De aanpassingen die wij doen aan jullie pijnappelklier, evenals aan andere centra in jullie lichaam (sommige zelfs in jullie etherische lichaam in de circulaire en roterende energiecentra die jullie chakra’s noemen) zouden, als zij in maar één sessie gedaan zouden worden, behoorlijke schade aanrichten. Dat is waarom het noodzakelijk is hen gespreid uit te voeren en bepaalde richtlijnen te volgen.

In een nabije toekomst zullen deze interventies aan fysieke en etherische lichamen gedaan worden bij de gehele mensheid, en hun DNA-streng zal ten voordele worden gemodificeerd, zodat jullie fysieke lichamen altijd gezond zullen zijn en niet ontvankelijk voor ziekten zoals op dit moment. Dit omdat, normaal gesproken, via een dieet dat gebrekkig is en vervuild door onze eigen chemische producten, jullie immuunsystemen niet de effectiviteit hebben die je zou kunnen verwachten.

Het menselijk ras van deze planeet zal, met onze interventie, voorwaarts geschoten worden naar het verkrijgen van een perfect fysiek lichaam, en ik bedoel niet het bereiken van fysieke schoonheid. In het bereiken hiervan worden jullie gemanipuleerd door de cosmetische en farmaceutische industrie, die jullie constant bombardeert met onderbewuste boodschappen zodat jullie een ongezonde obsessie krijgen om jullie lichamen mooi te houden, want zij willen dat jullie geloven dat jullie alleen waarde hebben via jullie uiterlijke fysieke verschijning.

Maar de waarheid is dat jullie je lichamen gezond moeten houden, zonder de noodzaak om mooi te blijven op elke leeftijd. Elke leeftijd heeft haar eigen charme en schoonheid zit puur van binnen, het is niet gebaseerd op meer of minder rimpels in de huid of het niet hebben van ook maar een onsje vet op het lichaam. Het is waar dat obesitas schadelijk is, maar jullie moeten niet een punt bereiken waar je geobsedeerd wordt als je maar een paar kilo extra weegt of je een paar rimpeltjes in je gezicht krijgt.

Zorg er eerst voor dat je gelukkig bent, adem een paar keer per dag diep in, als het mogelijk is frisse lucht van het platteland, om een vredevolle en innerlijk kalme staat te houden; dat is veel belangrijker. Als je van binnen kalm bent, zal je die vrede in je lichamen op een natuurlijke manier manifesteren zonder de noodzaak kostbare uren van je tijd te verliezen door die in sportscholen, sauna’s of schoonheidssalons door te brengen.

Bepaal als eerste een waardevol doel in je leven, loop niet blind door het leven. En als dit bepaald is, ga dan bewust naar dat doel terwijl je alle obstakels omzeilt met de zekerheid dat je die zult slechten met intelligentie, waarbij je gebruik maakt van je talenten en je vaardigheden.

En tot slot adviseer ik alle lezers om niet zoveel tijd door te brengen voor de TV. Kies welke programma’s je wilt zien en ben selectief met de tijd die je wilt spenderen aan het kijken hiernaar, omdat het mentale voedsel net zo belangrijk, of zelfs belangrijker, is als het fysieke voedsel dat jullie door je mond opnemen.

Wij, bezoekers van andere werelden en dimensies, zullen jullie efficiënt kunnen helpen als jullie jezelf ook helpen. Denk aan dit advies, en zet het niet terzijde zoals een persoon het nieuws van de dag leest en het vervolgens vergeet. Ben consequent in al je acties, weeg je beslissingen goed af en benader ze niet lichtzinnig, omdat er in het heden veel op het spel staat.

Ik groet jullie met veel liefde en broederschapgeest,

Salomé

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk