Cristian Won channelt Salomé

Cristian Won channelt Salomé

February 13, 2012

Gegroet aan ieder van jullie !

Het is nu de tweede keer dat ik met jullie communiceer door dit kanaal, dat goed bekend is en door enigen van ons geliefd wordt. Er is een relatie tussen ons beiden van diverse duizenden van jullie Aarde jaren, alleen op deze planeet, maar we kennen elkaar van nog veel verder terug als je gaat tellen en stopt ergens in de Siderische Kosmos. We praten dan over een wederzijds kennismaking van vele Tijden geleden.

Maar het is nu niet geschikt of niet belangrijk ten minste, om over het verleden te praten, dus laten we onszelf in het huidige moment plaatsen, en dat is de feitelijke tijd van het Universum, het HIER en NU.

We leven tegenwoordig in een opwindende tijd, oh ja! Wij allen, Broeders en Zusters, die jullie vanuit andere reikwijdtes uit de ruimte bezochten, we leven met grote vreugde en grote verwachting in deze tijd, waarin jullie als planetaire wezens naar de volgende stap van de evolutie zullen ascenderen (opstijgen)en met jullie ook de jongere broeders en zusters van de dieren-, de planten- en zelfs de minerale rijken.

Wat een heerlijke evolutionaire sprong en hoe aantrekkelijk is het voor de Hogere Intelligenties van de hele Kosmos! Sommigen van hen die jullie bezoeken, ook al weten jullie dit nog niet, zijn zeer hoog geëvolueerde Wezens, wezens van puur Licht en Liefde die Hun bemoediging en hulp aan jullie komen aanbieden in deze belangrijke tijd waarin jullie leven.

We weten dat velen van jullie ongeduldig worden als je de wereld bekijkt die niet ten beste verandert, maar zelfs nog iedere dag erger wordt, met de economische crisis die jullie beleven, de extreme weersveranderingen en de stijgende misdaad en onveiligheid in veel plaatsen en hoofdsteden van jullie naties.

Maar altijd voordat de zon ondergaat, zal het ergste van de storm gezien worden, net als een patiënt die ziek geweest is en door een belangrijke crisis is gekomen, als hij zich opgelucht voelt en zijn kracht en gezondheid terugkrijgt in zijn lichaam. Na de genezing zal hij zich als nooit te voren sterk voelen of misschien zelfs als zijn lichaam geheeld is zal hij zich beter voelen dan ooit, omdat zijn cellen zijn verjongd en het oude is weggegaan voor het nieuwe.

Dat is Gaia precies nu aan het doen in dit belangrijke jaar voor jullie, Zij is aan het regenereren, maar voordat zij dit bereikt, zal ze door een tijdelijke crisis gaan, en die wordt nu beleefd.

Om die reden vragen we jullie om de hoop niet te verliezen, om je niet te laten afzakken en om altijd die glimlach op je gezicht te houden, ook al denk je dat de wereld uiteen valt of dat de gemeenschap slechter is geworden.

We weten dat het niet makkelijk is om optimistisch te blijven als alles dat je om je heen ziet zo somber, zo grimmig en zo grauw is; maar wij vragen jullie inspanning om hoop in jullie harten te bewaren omdat alles heel spoedig gaat veranderen. Met onze hulp natuurlijk; daar kunnen jullie op rekenen.

Houdt vertrouwen door deze informatie en van meer informatie die jullie via verschillende kanalen krijgen, vanuit verschillende landen.

Vergelijk hoe gelijkluidend de boodschappen zijn die we door verschillende kanalen sturen in verschillende landen; dit moet jullie laten denken dat de boodschappen die we verzenden werkelijk zijn en dat we hier zijn om te helpen op elke manier we kunnen (en dat we dat ook doen.)

Een beetje meer geduld, mijn broeders en zusters, onze broeders en zusters, en jullie zullen zien hoe de Nieuwe Aarde die op jullie wacht een droomplek zal zijn en van blijvend geluk, die jullie naar de Schepper toe met vreugde en dank zal vullen.

Ik zegen jullie en dring bij jullie aan om gelukkig en tevreden te zijn op elk moment van de dag, avond en nacht. Verbind je mentaal met ons en weet op een of andere wijze dat wij.. dat wij daar zijn.

Wees gelukkig en glimlach, en help ook anderen te glimlachen.

Salomé

Channeler: Cristian Won
Vertaling: Winny