Cristian Won channelt met Sai Baba

Cristian Won channelt met Sai Baba

 February 14, 2011

Omdat Sohin normaal gesproken op zondagen met mij communiceert om zijn boodschap door te geven, heb ik heb gisteren, zondagochtend, een telepathisch bericht gestuurd om te vragen of hij contact met mij zou opnemen. Hij zei dat hij dat die dag niet zou doen en dat hij volgende week contact met mij zou opnemen.

Vandaag, maandag, wilde ik channelen, ik weet niet waarom; dus ik zit achter mijn scherm en maak mijn hoofd leeg, waarbij ik mezelf beschikbaar stel voor een Ziel die iets wil doorgeven aan de lezers die naar het Licht zoeken. Ik ontspan mijn geest en lichaam, en laat mezelf dragen door een gevoel van leegheid en vredevol innerlijk welzijn…

En wie verschijnt? Niemand minder dan Sathya Sai Baba! Voor mij is het altijd een eer en een groot plezier om de aanwezigheid van mijn Meester te erkennen!

Baba: Sai Ram

Cris: Hallo Swami. Sai Ram? Het is de eerste keer dat ik u de Sai Ram mantra hoor zeggen om mij te begroeten.

Baba: Is dit niet de begroeting die jullie, de mij toegewijde, gebruiken als jullie elkaar ontmoeten?

Cris: Ja, in essentie wel ja.

Baba: Zou je me iets willen vragen?

Cris: Ja, ik zou u willen vragen de lezer en mijzelf wat meer te vertellen over de tijden waar wij nu in zitten, omdat er zoveel gezegd wordt op het internet….

Baba: Natuurlijk, maar het is niet op het internet waar je moet zoeken, maar op het ‘inner’net. Op het internet schrijven vele mensen, duizenden, en ieder voegt delen van hun eigen ‘mentale fabriek’ toe aan de channelings die zij doen. Aan de andere kant, in het ‘inner’net bestaat er maar één Ziel, en daarom maar één Waarheid. Er zijn niet vele theorieën, die alleen puur mentaal zijn, er is er maar één authentiek.

Cris: U hebt gelijk, Baba. Toch, soms is het gemakkelijker om een computer aan te zetten en te lezen wat anderen zeggen voordat je luistert naar je eigen innerlijke stem.

Baba: Dat lijkt het meest comfortabele om te doen, omdat jullie, in de Westerse Wereld, niet gewend zijn te mediteren; jullie lezen in plaats daarvan duizenden en duizenden kranten, tijdschriften en boeken, of spenderen uren voor de tv, waardoor je geest is afgesloten van de realiteit. Als jullie jezelf zouden kunnen zien als je tv kijkt! Jullie lijken op planten, alleen maar kijken, zonder te onderscheiden! En wat verdrietiger is, is dat jullie niet mediteren op God, die jullie originele bron is. Het is een betreurenswaardige tijdverspilling. En tijd is goud; de tijd die jullie verspillen is onherroepbaar; er is geen weg terug; wat kwijt is is kwijt en verspild, het kan niet teruggehaald worden.

Cris: Ja, dat is wat u altijd zegt, maar wij besteden niet veel aandacht aan u. Dat wil zeggen, mensen lezen uw berichten, maar als het erop aankomt om ze in praktijk te brengen…. dat is iets heel anders. Ik vraag uw vergiffenis, Heer.

Baba: Ik heb het over het algemeen, niet over jou specifiek, hoewel het waar is dat jij meer zou kunnen doen dan je nu doet.

Cris: Nog meer? Swami, ik heb amper tijd voor mijn eigen dingen!

Baba: Ja, dat zou je wel kunnen. Het is een kwestie van goed omgaan met je tijd. Soms spendeer je een hoop tijd aan hetzelfde ding, en je zou deze tijd kunnen verkorten. Op deze manier zou je nieuwe dingen kunnen doen, of oppakken wat je nog niet afgemaakt hebt….

Cris: Touché. Ik zal proberen meer beknopt te zijn in mijn werk en me niet ergens anders te verliezen (“no perderme por los cerros de Úbeda”; letterlijk vertaald, niet verdwaald te raken in de heuvels van Ubeda), zoals ze in Spanje zeggen.

Baba: Mmmm, probeer het niet, doe het!

Cris: Ja, Swami, ik beloof het. En, voordat u gaat, kunt u ons iets vertellen over de overgangstijden waar wij in verkeren?

Baba: Ja, ja. De Aarde zoals jullie haar kennen bevind zich in een embryostadium, waarbij zij bijna geboorte zal geven aan de Nieuwe Aarde, en in deze Nieuwe Aarde zal een Nieuwe Mensheid bloeien. Om dit te kunnen doen, kun je rekenen op de hulp van Wezens die in aantal groeien en die worden toegevoegd aan dit grote Leger van Licht dat de duisternis confronteert die de mensheid in de schaduwen heeft gehouden, die haar al millennia in slavernij hield.

Cris: En wanneer kan deze verandering echt verwacht worden, Swami?

Baba: Jullie moeten kalm en geduldig blijven. Als jullie al millennia onder het juk van de duisteren gehouden zijn, kunnen jullie nog wel wat langer wachten, nietwaar?

Cris: Natuurlijk. Wat kunnen wij anders doen? In ieder geval, alle Lichtwerkers, zoals wij nu genoemd worden, wensen dat de verandering zo snel mogelijk komt; dat is begrijpelijk, nietwaar Swami?

Baba: Ha, ha, ha! Ja, dat is het. Geduld is niet de kracht van de mensheid op deze planeet.

Cris: Baba, waarom zijn er zoveel mensen afkerig van het geloof in een bestaan buiten ons, de geïncarneerde zielen, en onze broeders uit de ruimte?

Baba: Het is moeilijk voor hen dit te accepteren omdat zij vele levens gespendeerd hebben in alledaagse omstandigheden zonder zelfs maar na te denken over de mogelijkheid dat er leven bestaat in de Geest, en niet alleen in lichamen. Je bent en denkt volgens dat wat je gedaan hebt en wat je in je geest en persoonlijkheid gedurende je vorige levens hebt gecreëerd. Daar moeten wij aan toevoegen dat het resultaat van jullie ervaringen in dit huidige leven, aangevuld met jullie familieomstandigheden, het type vrienden dat je had, en de kwaliteit van de leringen die jullie ontvingen van je leraren meetelt. Dat is allemaal belangrijk.

Cris: Ik begrijp het. Nu, Baba, mijn geliefde Heer, ik houd zoveel van u. Het is al een tijdje geleden dat u mij één van die prachtige en onvergetelijke dromen heeft gegeven die u mij eerst altijd als cadeau gaf… ik mis ze.

Baba: Ik geef altijd wat mijn zoon nodig heeft, mijn toegewijde zoon. Misschien is het omdat je ze niet meer nodig hebt. Je doet het goed, zoon, ga zo door en weet dat ik altijd bij je ben, je leid en je omhels wanneer je verdrietig bent of zorgen hebt. Ik laat jou nooit onbeschermd, zoals je goed weet.

Cris: Dank u, mijn Baba. Ik omhels u. U weet dat u altijd in mijn gedachten en mijn hart bent; ik ben er zeker van dat u dat weet.

Baba: Ha, ha, ha! Maar natuurlijk; anders zou ik geen Avatar van God zijn.

Cris: Sai Ram, Heer, en dank u hartelijk voor het komen vanavond. Ik hoop dat mijn lezers net zo blij zijn als ik ben.

Baba: Ik ben ook bij hen. Als je deze regels leest, en mij ooit nodig hebt, dan is alles wat je hoeft te doen je op Mij concentreren en mij te roepen, en ik zal er onmiddellijk zijn! Ik kom altijd bij wie mij ook aanroept. Vergeet dat nooit!

Cris: Dank u Swami!

(Channeling beëindigd op 01.16 uur, 15 februari 2011)

Vertaling: Puk