Cristian Won channelt Meester El Morya

Cristian Won channelt Meester El Morya

 November 2, 2011

Meester El Morya:

“Zachtjes, rustig, zonder show om zich te tonen en zonder te zoeken naar glorie, doet de adept(= ingewijde) zijn werk en houdt steeds in gedachten om zijn minder geëvolueerde broeders en zusters helpen verder te gaan. hij weet dat hij zijn werk d naar Wijsheid deelt met andere ingewijde Meesters en in samenwerking met veel leerlingen en aspiranten; maar desondanks is hij het enige wezen in het Universum dat gekozen werd door de Schepper om die missie uit te dragen. Dus draagt hij die uit met zorg, met overgave en met totale toewijding.

Hij die spreekt, weet niet en hij die weet, spreekt niet. Hij handelt altijd vanuit de stilte van zijn Innerlijke Aanwezigheid, die zichzelf in het stoffelijke plan manifesteert door zijn toegewijde actie. Hij kwetst niemand, tenminste niet vrijwillig, en hij bekommert zich niet over zichzelf, behalve om zijn stoffelijke voertuig in goede gezondheid te handhaven, of hij nu in een tijdelijk lichaam woont of in een waarin hij incarneerde sedert zijn geboorte.

Hij kan dagen zonder voedsel of hele nachten zonder slaap zijn, als iets dat van hem eist, maar hij doet het zonder te klagen, en is buitengewoon gelukkig voor de gelegenheid die hem gegeven werd door God om Hem te dienen bij Zijn Goddelijke Plan.

Inderdaad is de grond gezegend waarop zijn voeten lopen, omdat het waarlijk de Adem van de Heer is die door een stoffelijke vorm wordt omgeven!

Channeler: Cristian Won
Vertaling: Winny