Cristian Won channelt Iris

Cristian Won channelt Iris

8 augustus 2011

Hallo! Hoe gaat het met jullie allemaal, beste broeders en zusters van de oppervlakte?

Hier brengen wij, de waterwezens, zeer actieve dagen door, vanwege alle vulkanische uitbarstingen die er geweest zijn in de laatste dagen en die maar doorgaan, vanaf de Etna vulkaan op Sicilië, tot aan de vulkaan op een van de grootste eilanden in de archipel van de Stille Oceaan, dichtbij de Verenigde Staten…

Die explosies en de rivieren van lava die uit de mond stromen van die uitbarstende vulkanen, lokken grote bewegingen onder het zeeniveau uit, die misschien niet zo krachtig zijn als aardbevingen of tsunami’s, die toch niettemin een van onze onderzeese steden kan verwoesten.

Wij maken ons ook zorgen over het radioactieve materiaal die jullie medemensen uit Japan dagelijks in de dode wateren gooien van de Japanse Zee, en dat besmet in hoge graad ze woonplaats. Miljoenen vis soorten zijn gestorven of werden besmet met tonnen radioactief materiaal dat de Japanners in de zee gegooid hebben, op een niet bewuste ongerijmde manier.

Gelukkig kunnen we rekenen op de bijstand van onze Broeders van de Sterren, die ons helpen vanuit hun ruimteschepen om de vreselijke radioactiviteit te ontsmetten die jullie ras broeders opwekken. En doordat dit zich snel uitbreidt door de getijden en de stroming die in die seismische zone overheerst, en was het niet door de hulp van onze Galactische Broeders, zou de radioactiviteit zijn verspreid naar zones ver weg van de Japanse Zee.

Zij gebruiken een buitengewone techniek om de verspreiding van die radioactiviteit te neutraliseren die naar andere zones in de Stille oceaan gaat, ze gebruiken een transmuterende energie die door hen gemanipuleerd wordt, ze krijgen het klaar om de stralingsniveaus naar een enigszins verdraagbare te verlagen voor alle wezens die wonen onder de zee. Gezegend zijn zij!

Nou, ik wens jullie veel geluk, en we zullen spoedig weer contact hebben. Bedankt dat je naar me luistert.

Bron: Iris

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Winny