Cristian Won channelt Iris

Cristian Won channelt Iris

31 maart 2021

Hallo, vrienden van de oppervlakte!

Wederom neem ik contact met jullie op vanuit het netwerk van directe contacten tussen de onderwaterwereld en de oppervlaktewereld.

Ons ras loopt over van geluk en onbeschrijfelijke vreugde over de manier waarop de nieuwe oceaan- en zeewatersituatie zich heeft ontwikkeld. En we danken dit allemaal aan onze geliefde buitenaardse familie die, met behulp van hun amfibieschepen en indrukwekkende technologie, heel hard gewerkt heeft – bijna zonder te rusten, zou ik zeggen – om alle bewoners van onze lieve blauwe planeet te helpen, vooral diegene van ons die de zee als woongebied hebben.

Onze geliefde broeders en zusters van de Sterren, die hun liefde, medeleven en hun onvergelijkelijke behoefte om ons te helpen tonen, hebben zo succesvol een grote schoonmaak en een zuivering van de zeeën van onze aarde gerealiseerd dat zij (de zeeën) in niets meer te vergelijken zijn met slechts een jaar geleden.

Hoe fantastisch! Als jullie konden zien hoe schoon en kristalhelder de zeeën zijn na hun positieve inmenging dan zouden jullie ook in vervoering zijn van vreugde en geluk, net als wij.

Ik neem aan dat het ook te maken heeft met het feit dat jullie, het oppervlakteras, tussenbeide gekomen zijn en dat jullie bewustzijn is toegenomen gedurende de laatste paar jaar zodat jullie de zeeën niet meer vervuilen omdat de balans van Moeder Aarde op het spel staat.

Jullie begrijpen – zelfs hen die het meest onverschillig waren over de schadelijkheid van de vervuiling van de zeeën van onze planeet die alle flora en fauna op de bodem van de zeeën beínvloedde, inclusief ons, zeemeerminnen en -mannen, natuurlijk! – dat we onze inzet moeten tonen om zorg te dragen voor de leefomgeving van alle levende wezens op Gaia.

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe gelukkig we zijn dat we nu in veel schoner en kristalhelder water kunnen rondzwemmen, zonder de verschrikking van chemische producten die sommige harteloze mensen in de zeeën en ontelbare rivieren gooien omdat ze het nergens anders kwijt kunnen. We kunnen nu dichtbij de havens zwemmen waar honderden schepen, cruiseschepen en boten hun stookolie- en smeerolieresten in de zee loosden, waarbij ze een ware poel van kleverige viezigheid achterlieten, en we zijn eindelijk bevrijd van het vreselijke gevaar te sterven door radio-actieve straling door de grote hoeveelheid radio-actief materiaal dat sommigen in de oceaan gooien, als onheilspellende boodschappers van de dood.

We maken graag van de gelegenheid gebruik om een jullie een paar regels te schrijven die publiekelijk onze grote dankbaarheid tonen voor onze broeders en zusters van de Sterren.

Terwijl ik deze woorden doorgeef aan mijn medium Kris Won, kan ik de liefhebbende gezichten zien van onze broeders en zusters die glimlachen omdat ze de dankbaarheid in onze harten voelen. Ha, ha, ha, niets ontgaat hen!

Lieve vrienden, onze broeders en zusters in bewustzijn, heel hartelijk dank voor alle moeite en toewijding die jullie tonen om ons te helpen de wateren te zuiveren en ook de oppervlakte van onze Aarde, onze arme gewonde planeet!

Onze oneindige dank en erkentelijkheid voor hun buitengewone prestatie

Wij zijn één in Geest en Bewustzijn.

Bron: Iris

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Alja