Cristian Won channelt Iris

Cristian Won channelt Iris

December 4, 2011

Ik ben Iris. Ik ben een zeemeermin. Mijn woorden komen tot jullie door een kanaal dat door mij is gekozen om met onze broeders en zusters van de oppervlakte te communiceren.

Ik houd lange wandelingen langs sommige kusten van jullie om de lucht te voelen die in en uit mijn longen gaat, net zoals jullie normaal ademen. Wij kunnen lucht ademen, maar jullie kunnen niet onder water ademen.

Zeemeerminnen zijn in staat om langdurige tijd uit de veiligheid te gaan die verschaft wordt door onze zeeën, maar als de zon onze huid te veel uitdroogt, kunnen we lijden aan een gevaarlijke uitdroging als we niet snel onze huid nat maken. Daarom wandelen we normaal ‘s nachts op de rotsen en klippen van het vasteland, als de zon niet schijnt en onze lichamen uitdroogt. Het helpt ons ook om meer onopgemerkt voor jullie te zijn, want op die tijd slaapt iedereen.

We weten dat velen bij jullie, nou, het grootste deel van jullie, ons goed zou behandelen maar er zijn nog enkelen op jullie oppervlakte die ons willen gevangen nemen om onze stoffelijke lichamen te bestuderen of om ons tentoon te stellen in aquariums, zoals ze doen met veel zee en oceaansoorten. We zouden vreemde schepselen worden waarvoor mensen zouden betalen om ons te zien. Het zou hen niet uitmaken of we onze vrijheid kwijt werden of onze gevangenneming de nieuwsgierigheid van jullie wetenschappers zou tevredenstellen of zou zorgen voor inkomsten voor jullie aquariums.

Het onbegrip en de egoïstische belangstelling bij jullie is wat ons tegenhoudt om elkaar openlijk te leren kennen en om vrienden te worden voor de twee rassen (het onderzeese en aardse) Dat is precies dezelfde reden waarom onze broeders van de Sterren noch met niemand van de oppervlakte contact hebben gelegd.

Maar dat hebben ze wel met ons gedaan; en in feite bezoeken wij hen vaak in hun trans-oceanische bases, telkens als we naar hun “wetenschappelijke” plaatsen gaan. Het zijn zeer liefdevolle wezens die ons ontvangen en voor ons zorgen met veel liefde, diep respect en met veel blijdschap. Zij openen voor ons hun enorme koepels zodat we kunnen binnenkomen en met hen praten. Het zijn reizigers uit andere werelden en zelfs uit andere dimensies, en zij zijn gewend om met wezens van allerlei soorten contact te leggen.

Op de dag waarop jullie wereld verandert en jullie de communicatie openen met wezens die anders zijn dan jullie, zullen jullie in staat zijn om met onze broeders uit de Ruimte contact te maken en ook met ons.

Tot dan, wachten wij op dat moment. Ondertussen zullen we tevreden moeten zijn om met jullie te communiceren via hen die een dergelijk talent al hebben, die met een missie zijn geboren om intermediair te worden, zelfs in een vijandige en wantrouwende wereld voor hen die er niet uit zien zoals zij.

Iris

Channeler: Cristian Won
Vertaling: Winny