Cristian Won channelt commandant Espallán

 Cristian Won channelt commandant Espallán

19 maart 2012

Dit is Espallán die spreekt,

In het kort, ik ben commandant van een klein schip dat door vijf mensen wordt bemand. Bij een gelegenheid hebben jullie met een van mijn bemanningsleden, Salomé, contact gemaakt en dat is de connectie die ik nu heb met het kanaal dat ik nu gebruik.

Ernstige gebeurtenissen laten me besluiten om jullie deze verklaring te geven, daar er een buitengewoon belang is [met respect voor deze situatie], omdat het raadzaam is dat jullie op de hoogte blijven van de huidige gebeurtenissen op Aarde.

De Illuminati hebben een plan uitgebroed om de derde Wereldoorlog te triggeren met nog bestaande nucleaire wapens die verwoestende resultaten en ondenkbare verwoesting kunnen aanrichten.

Door de beschroomde zegening/toestemming van de Verenigde Staten van Amerika en hun voordeel doend met het vóór klimaat van de oorlog die heden bestaat in de regering en bij het militaire leiderschap van Israël, plannen zij een gewapende invasie van Iran.

Zonder twijfel zullen wij alles doen wat in onze macht ligt om deze oorlog te voorkomen, waarin duizenden onschuldige mensen zouden sterven, en dit alles om de enorme profijten van de duistere lords van de oorlog vet te spekken.

We herhalen dat we alles dat mogelijk is om dit bewapend conflict te vermijden met de beperkingen die we hebben bewerkstelligd via de Intergalactische Confederatie betreffende actie die genomen wordt in Confederale werelden met respect voor de interne werkingen van de mensheden op planeten met de vrije wil.

Wij vragen alle mannen en vrouwen met een open geest en een ontwikkelde intuïtie die deze boodschap geloofwaardig kan maken, en die op een of andere manier een poging kunnen doen om zonder angst openlijk te protesteren of te demonstreren, zodat alle landen die bij deze invasie zouden worden betrokken, geen steun geven, niet militair of logistiek, voor deze tot algemeenheid gemaakte aanval.

We vragen specifiek aan de burgers van de Verenigde Staten die demonstreren, stoffelijk en via hun sociale netwerk, om bij de VS regering aan te dringen om geen bewapende invasie te lanceren, die implicaties kan hebben die zij niet eens kunnen overzien.

Ook zou de macht van groepsgebeden van grote hulp zijn, bidden voor vrede, voor harmonie en broederschap van alle naties op de planeet.

Laten we zo handelen in overeenstemming, in diepe eenheid, om deze nutteloze en onmenselijke slachting te voorkomen, door middel van de oppositie van allen van jullie die bekommerd zijn voor een start van een vreselijk conflict, dat in feite niet wordt gewild door man noch vrouw welke nou juist een “menselijk wezen” kan genoemd worden, met de betekenis die dit inhoudt.

Yours in consciousness,

Espallán

Channeler: Criatian Won
Vertaling: Winny