Commandant Sohin van het Alfa Ruimteschip

Commandant Sohin van het Alfa Ruimteschip

Channeler: Cristian Won
21 maart 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Wij hebben jullie gedurende onze vorige boodschappen al enige tips gegeven. Nu gaan we een nieuwe oefening aanbevelen die elke dag om 12.30 uur uitgevoerd moet worden. Ga staan met je voeten een beetje uit elkaar, ongeveer op schouderwijdte, de armen naar beide kanten uitgespreid, alsof zij uitgelijnd zijn met het lichaam en een vijfpuntige ster vormen, een pentagram. Het beste is om je ogen te sluiten en je te concentreren op wat je voelt. Adem langzaam en diep, alsof je slaapt of mediteert. Dan ga je visualiseren hoe de energie van de Kosmos door je heen stroomt, binnenkomend via je kruinchakra, dat het etherisch hartvormige “wiel” is dat iedereen net boven zijn hoofd heeft en dat hen verbind met de kosmische energieën.

Je zou uiteindelijk een energiegolf kunnen voelen die je laat trillen van je hoofd tot aan je tenen. Laat dit je niet angstig maken; je lichaam wordt op dit moment een antenne en je zult de kosmische energie door je heen voelen komen als een energie ontlading, die in sommige gevallen vaag of niet gevoeld wordt, terwijl ze wel sterk en heftig gevoeld worden door anderen. Dit hangt af van het type energie dat wordt ontvangen op die bepaalde tijd.

Doe dit altijd om 12.30 uur in je eigen tijdzone. Het is niet noodzakelijk dat het door iedereen in alle landen op hetzelfde moment gedaan wordt. Het belangrijkste is om je te verbinden met het Universum op dit tijdstip, omdat het een tijd is die juist is in het midden van een zeer krachtige energieband en ideaal voor het aantrekken van de energieën die vanuit de ruimte komen. Deze oefening zal je helpen je fysieke en subtiele lichamen aan te passen aan de stralen die van jullie Centrale Zon komen en om er het meeste uit te halen, het hen mogelijk te maken om elke dag met jullie aura te werken, in overeenstemming en in samenhang met de Energieën die wij jullie zullen sturen van onze Schepen. Deze Energieën zullen jullie cellen en DNA geleidelijk veranderen, hen meer subtiel en licht maken. Als er velen zijn die deze oefening doen, dan zullen jullie allemaal als een grote satellietschotel worden die het energiepatroon van de mensheid in haar geheel helpt te veranderen, niet alleen het energiesysteem van de mensen die het uitvoeren.

Als je om wat voor reden de oefening niet kunt doen op die dag om 12.30 uur, doe de oefening dan wanneer je dat wel kunt, omdat het altijd beter is om het op een ander tijdstip van de dag te doen dan helemaal niet. Probeer je dan alleen wel mentaal met dit momentum te verbinden en stel jezelf in op deze frequentie van ruimte tijd.

Deze oefening is simpel maar zeer effectief. Zij is recent onderwezen door Kris-Won, die het al enige tijd kende, aan een van onze meest nabije partners, en gadegeslagen door ons. Wij besloten dat het een goed idee zou zijn voor een aantal van jullie dit te leren, omdat het ons helpt in onze taak om jullie voor te bereiden voor het Nieuwe Tijdperk en voor mensen van de Nieuwe Aarde waar jullie heen gaan als het Ascentie proces wordt onthuld.

Het lijkt alsof een genie die vroeger leefde, Leonardo da Vinci, de effectiviteit van de fysieke positie van de vijfpuntige ster al begreep, nietwaar? Het doet ons deugd dat zelfs sommige Europese valuta zijn gedrukt met juist die afbeelding van da Vinci. Hij was een ingewijde die het Universum en de wereld observeerde, welke hem omringde met ideeën die veruit superieur waren aan die van de mensen uit dat tijdperk. In feite is hij een geweldige leraar van Wijsheid en nu van Ascentie, die doorgaat met zijn werk voor de spirituele evolutie van de mensen op deze planeet.

Het moment van Ascentie voor jullie als leden van de mensheid op planeet Aarde komt snel dichterbij, en wij hebben vertrouwen dat dit moment realiteit zal worden, altijd geleidelijk aan en niet abrupt, in een kort tijdsbestek van jullie lineaire tijd. Wij hebben dit absolute vertrouwen omdat wij weten dat dat de plannen zijn van de Vader-Moeder God.

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin van het Alfa Ruimteschip

Channeler: Kris-Won