Commandant Sohin van Alfa Sterrenschip

Commandant Sohin van Alfa Sterrenschip

October 31, 2011


Groeten van Alfa Sterrenschip,

Velen van jullie hebben vragen (en dat beseffen wij ons heel goed) over onze fysieke vorm, en hoe en van welk materiaal onze schepen gemaakt zijn. En wij staan altijd klaar om al jullie vragen te beantwoorden; want dat is, onder anderen, waarom wij jullie op dit moment geïnformeerd houden over onze stappen, en ook om alle vragen te beantwoorden die jullie daar beneden hebben.

De ideeën stromen gemakkelijk en licht van mijn gedachten naar de gedachten van mijn channeler, en dit is hoe het zou moeten zijn. Binnenkort zullen jullie allemaal weten hoe jullie onze telepathische berichten moeten ontvangen, zonder de noodzaak om veel energie te spenderen als je door het continuüm van ruimte-tijd moet reizen.

Op die manier communiceren alle leden van de Galactische Federatie, op voorwaarde dat het niet noodzakelijk is om heel uitgebreid over zaken te spreken. En wij zullen dat ook samen met jullie doen als jullie onderdeel worden van de Galactische Federatie, als jullie eenmaal voorbereid zijn daar deel van uit te maken.

Nu, om de vraag te beantwoorden die velen van jullie hebben over jullie fysieke gestel, moet ik eerst uitleggen dat wij, komend van verschillende delen van de Melkweg en andere sterrenstelsels zelfs nog verder weg, heel verschillende lichamen hebben, anders van elkaar en van anderen.

Sommigen hebben een lichaam gelijk aan dat van ons, zoals wij zijn in het Alfa Sterrenschip en in andere schepen. Andere Broeders hebben een meer “elastische” stofwisseling, afhankelijk van hoe zij zich ontwikkelden vanwege hun atmosfeer en de behoeften van hun omgeving, en hun lichaam kan meer gelatine-achtig of kneedbaar zijn.

Sommige anderen kunnen leven in een wereld met de aanwezigheid van atmosferische middelen waar gassen gemixt worden met waterstof en zuurstof, en hebben daarom een noodzaak voor een geschubde huid die hen beschermd.

Weer anderen leven in werelden waar hun natuurlijke omgeving bestaat uit water of een ander soort gelijkwaardige vloeistof, dus zij hebben iets wat lijkt op de kieuwen van jullie vissen om hun te laten ademen onder water; hun ledematen eindigen in handen en voeten met zwemvliezen, met kraakbeen tussen hun vingers, zodat zij zich op hoge snelheid onder water kunnen bewegen als hadden ze roeiriemen.

En, om af te sluiten en mijn presentatie niet te lang te maken, zijn er ook Broeders die leven in gasachtige lichamen; wij zouden kunnen zeggen dat zij een link zijn tussen degenen die fysieke lichamen hebben en wezens zonder lichaam. Het lijkt alsof zij half etherisch en half menselijk zijn, begrijpen jullie wat ik bedoel? Zij worden geregeerd door natuurlijke wetten die anders zijn dan die van jullie.

Het is beslist noodzakelijk dat jullie gewend raken aan dat idee, zodat als wij ons eerste contact maken, jullie niet beledigt of gealarmeerd raken als jullie Grote Broers van jullie zien met een verschijning die licht afwijkt van jullie ras.

In andere verklaringen hebben wij uitgelegd dat de films die jullie filmmakers maken, zouden kunnen veroorzaken dat jullie denken dat wij jullie niet komen helpen, maar dat wij komen om te ‘veroveren’; maar in dit geval, zouden sommige van jullie films wel kunnen helpen om jullie voor te bereiden zodat jullie hersenen een grote variëteit aan rassen zullen accepteren, heel veel verschillen tussen alle Broeders die jullie bezoeken. Ik refereer dan aan de films waarin het menselijk ras reist in interplanetaire schepen, en contact maakt met beschavingen in andere delen van het Universum. Dit is geen science fiction, het zal zeer snel werkelijkheid zijn, geliefde broeders en zusters van de Aarde!

Jullie worden niet alleen nu bezocht, maar altijd al; soms rekenden jullie op de hulp van andere beschavingen die jullie bezochten, alleen nooit met een zo grote toevloed van wezens als in deze tijden, omdat jullie ons nu meer nodig hebben dan ooit, zowel omdat wij jullie kunnen beschermen, als om jullie te helpen jullie natuurlijke omgeving schoon te maken en om jullie met ons advies te begeleiden door jullie ascentieproces.

Met betrekking tot ons uiterlijk aan boord, op het Alfa Sterrenschip, is onze menselijke verschijning zoals die op de aardse planeten, omdat wij komen van planeten met weercondities die gelijkwaardig zijn aan die op Aarde.

En tot slot de fysieke structuur van onze schepen. Die is heel anders dan die van jullie vliegtuigen. Toen jullie piloten gingen vliegen in jullie eerste vliegtuigen, moesten zij continu naar de instrumenten kijken, zonder daar ook maar een moment van af te wijken. Later kregen jullie vliegtuigen en piloten de automatische piloot, zodat het vliegtuig haar koers kon behouden, waardoor de piloot zich kon ontspannen en niet constant op de navigatie instructies moest letten.

Onze schepen hebben een veel groter autonoom bereik. Het is alleen noodzakelijk om de route op punt van vertrek in te programmeren en dan, omdat de schepen ontworpen met een zeer geavanceerde technologie, kunnen zij voor zichzelf zorgen tijdens de reis. Zij zijn zo verfijnd dat wij zouden kunnen zeggen dat zij gemaakt zijn van “zelfdenkend” materiaal, dat in staat is om zelf alle problemen op te lossen tijdens de reis.

Zij zijn een soort kunstmatige intelligentie waaraan jullie niet gewend zijn, dierbare broeders en zusters, en dat jullie niet kunnen bevatten, zelfs niet via jullie meer vooruitstrevende science fiction films. Maar haar constructie, manier van opereren en onderhoud zal aan jullie worden doorgegeven door onze ingenieurs, als het Eerste Contact eenmaal heeft plaatsgevonden.

Warme groeten van het Alfa Sterrenschip.

Met Vrede en Liefde,
Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won
Vertaling: Pu