Commandant Sohin van Alfa Sterrenschip

Commandant Sohin van Alfa Sterrenschip

Cristian Won
November 10, 2011

Gegroet vanuit het Alpha Ruimteschip!

We gaan een nieuwe fase in van het proces van Ascentie van het menselijke ras op deze planeet. We kunnen zeggen: zonder te willen overdrijven is de tijd waar jullie nu in zitten van enorm belang en als zodanig een “voor en erna” markering in de geschiedenis van jullie beschaving.

We hebben sommige geschreven channelingen voor jullie gelezen maar ook sommige niet-gechannelde artikelen on line en we denken dat er niet genoeg belang is gegeven aan dit moment waarin we juist nu zitten. Ze dringen er bij jullie op aan om een verenigde meditatie te houden op 11/11/11 op diverse tijden, zoals van 11 tot 11:11 uur of van 9 tot 10, denkend dat jullie allemaal niet werken of in je huis zult zijn, vrij beschikbaar voor deze wereldwijde meditatie. Dat is heel leuk.

Deze meditatie of de wereld meditaties zijn van grote hulp en ze laten bepaalde kosmische energieën naar landen en oceanen komen op een soepele en harmonieuze manier, zonder verstoringen op de grond of voor levende wezens te krijgen die hun woonplek hebben op en in de oppervlakte van Gaia.

Maar wij willen kort een schetsje maken waar deze datum 11/11/11 aan is toegewezen en wat al een tijdje werd verwacht en uitbreiden wat er gebeurt en zal gebeuren in die tijd.

Het getal 11 is in zichzelf de kwaliteit heeft om deuren te openen. De Kosmos is vol van miljarden van deze portalen die door de hele ruimte verspreid liggen, niet zomaar, of grillig, maar omdat ieder van de portalen een ingang afschermt tot een bepaalde ruimte die anders is dan die om jullie heen ligt. Als dit portaal eenmaal wijselijk is geactiveerd en geopend, zal het toegang geven tot alle wezens die jullie verblijfplaats kennen om erdoorheen te gaan en om andere delen van de ruimte-tijd te gaan doorkruisen, en dat kan een afstand zijn van galaxy -miljoenen lichtjaren waaruit je de wezens vind, die hier doorheen komen.

In jullie pas geleden tijd werden portalen geopend op bepaalde data maar niet allen daarvan. De dag 11/11/11 is een datum die het getal 11 drie keer bevat, dus dat werd gekozen door Ons als de ideale datum om alle portalen te openen die gesloten bleven.

Wat het betekent is dat alle bestaande portalen op Aarde worden geopend en wat zal de impact ervan zijn op jullie allen?

Het betekent dat sommige energieën die vorderen/aan de gang zijn vanuit de buitenste ruimte en nog niet zijn aangekomen, dat in hun geheel zullen doen op de datum 11/11/11 en dan om elf uur in ieder plaatselijke tijdzone op de planeet. Dat is dus, of je nu in Europa, Amerika woont of op een ander continent, jullie alle kosmische energieën zullen ontvangen die door alle open portalen binnenkomen.

Het is zeer belangrijk dat jullie rustig en zeer harmonieus zijn op deze dag, specifiek net voor die tijd. Mijn aanbeveling is dat als je niet werkt, ga dan de bergen in of naar het strand en ben in meer direct contact met Moeder Aarde, en dat zal jullie heel natuurlijk helpen om deze nieuwe energieën te absorberen die naar je hart zullen stromen.

Als je werkt, verlies dan de gelegenheid niet om deze energieën van bewuste vorm te ontvangen en te omhelzen, zo snel als je jezelf kunt excuseren om even de pauzekamer te kunnen gebruiken. Ja?

Zie jullie zelf als cellen van die grote entiteit die Gaia is, omdat dat is wat je bent, haar kleine cellen, ieder van jullie. Ontvang deze energieën van bewuste vorm, visualiseer jezelf als een deeltje van het geheel van de planeet, dat alle licht en liefde geeft op die momenten, en wees daarna dankbaar om van waarde te zijn voor dit geschenk dat de Schepper van alles en iedereen je heeft toegestaan.

Op deze manier zul je bijdragen aan het proces om alle energie portalen te openen, op de best mogelijke manier en tegelijkertijd zullen jullie jezelf, als individuen een toegevoegde stoot energie genieten voor je persoonlijke evolutie.

Zie het dan zo, als een meditatie die je zal helpen je te verbinden met iedereen die in dit universele lichtnet samenkomt, om jullie zelf te helpen, als individuele vonken van God, bij het evolutionaire proces.

Vrede en Liefde,

Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Winny