Commandant Sohin en zijn gehele bemanning van Alfa Sterrenschip!

Commandant Sohin en zijn gehele bemanning van Alfa Sterrenschip!

 October 22, 2011

Groeten van Alfa Sterrenschip!

Wij hebben enkele verbeteringen doorgevoerd in de mentale connectie met onze channelers, zodat ieder van jullie onze berichten kan ontvangen met grotere accuratesse en puurheid en met zo min mogelijke inmenging van de personen die onze communicatie ontvangen.

Niet dat we veel problemen hadden op dit gebied in de laatste maanden, maar sommigen van jullie zijn nu voorbereid als channeler, en wij merken op dat er ongemerkte storing van hun kant kan komen omdat de overtuigingen en informatie die deze nieuwe channelers ontvangen enigszins kan beïnvloeden wat zij ontvangen. En dat moeten wij, natuurlijk, vermijden naar ons beste vermogen.

Het is altijd zo met alle dingen: alles wat vernieuwd en uitgebreid wordt vanaf de oorsprong moet gepaard gaan met nieuwe richtlijnen om het in eerste instantie gestelde doel op een goede manier te bereiken. Samen met de nieuwe veranderingen en updates, moeten bepaalde aanpassingen gedaan worden om het algemene werk niet te verstoren, noch jullie af te houden van jullie geplande doelen.

Nieuwe energieën, van kosmische oorsprong en met een zeer hoge spanning, komen naar de planeet om het ascentieproces van de mensheid en andere levende wezens van Gaia te begeleiden.

Wij hebben een aantal plaatsen voorbereid die nog verborgen zijn, omdat het niet in ons belang is dat hun locatie bekend is bij de duistere machten die nog steeds streven om de politieke, economische en sociale controle over de mensheid te bewaren. Deze verborgen plaatsen worden voorbereid om die energieën te ontvangen, op te slaan en te onderhouden zodat hun enorme kracht niet lukraak door de atmosfeer, het oppervlak, de aardkorst en de oceanen en zeeën stroomt.

Zonder deze punten van focus als het gaat om de kosmische energieën die op Gaia neerdalen, zou het hele fysieke, etherische, astrale en mentale oppervlak zo door elkaar geschud worden dat het, zonder twijfel, aardbevingen, tsunami’s, aardverschuivingen en verschuiving van de tektonische platen zou veroorzaken en massale uitbarstingen van lava uit de vulkanen die tot op heden inactief waren.

Het zou zelfs mogelijk zijn dat de fysieke structuur van de planeet een dergelijke druk niet kan verdragen en zou exploderen in miljoenen stukken, daarmee de totale vernietiging van de planeet veroorzakend en de prachtige regenboog van leven die zij voorziet op haar oppervlak.

Maar om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurd, hebben wij zeven ankerpunten gebouwd voor deze monumentale energie die naar jullie wereld komt als was het een uitbarsting van een machinegeweer. Zeven punten in totaal werden geïmplementeerd op verschillende plaatsen op de planeet, en er zijn al wezens van ons die leven op elk van deze punten om te zorgen voor de optimale werking ervan.

Wanneer het Eerste Contact tussen ons plaatsvindt, zullen wij een aantal van jullie trainen om met onze technologie te werken, zodat jullie zelf de zeven ankerpunten kunnen onderhouden van de sterrenenergieën van de kosmos.

Groeten uit het Alfa Sterrenschip,
Commandant Sohin en zijn gehele bemanning

Channeler: Cristian Won
Vertaling: Puk