Cristian Won channelt Anonima

ANONIMA

Cristian Won
June 4, 2011
Bron: Meester Kuthumi

“Blijf alleen maar alert, alleen maar alert en weet hoe je de tekenen in de lucht moet lezen, het bewijs blijft achter op de aarde, de boodschap van Licht blijft achter in het denken van enkele boodschappers waar we mee in contact zijn…”

Mei heeft de grond voorbereid voor juni om vruchtbaar te zijn. De dood is afgeworpen. Jullie gaan over de prachtige gebeurtenissen mediteren die in deze maand en in de volgende gaan gebeuren en zelfs in augustus zullen die aanwezig zijn, een uniek en niet te vergeten zomer. De zomer zal een “bezaaid pad” achterlaten voor de herfst om zijn vruchten te oogsten en voor het gloren van een spectaculaire en geheel vernieuwde winter.

Ja, lieve mensen, wees alert, want dit jaar zal zeer speciaal zijn. Als jullie me toestaan, zal ik mezelf niet identificeren omdat het niet uitmaakt wie de boodschapper is, wat belangrijk is, is de boodschap. De tijd zal tonen dat mijn woorden waar zijn, binnen korte tijd, in een al onmiddellijke toekomst….

Blijf alleen maar alert, blijf alert, weet hoe je de tekenen moet lezen aan de hemelen, het bewijs blijft achter op de aarde, de boodschappen van Licht blijven achter in het denken van enkele boodschappers waar we mee in contact zijn… en wees bevoorrecht om deel te nemen aan dit Grote Werk als leden van het team die van dit prachtige verhaal voorvechters zullen zijn met een prachtig einde (einde?).

Ik zegen jullie namens mijn Vader, Die jullie nooit aan je lot zal overlaten, en namens mijn Moeder, Die jullie zonder ophouden omhult en Haar onbevlekte en Goddelijke Moederlijke Liefde uitstort over jullie bewustzijn dat nog steeds in slaap is.

Wees altijd blij, wat er ook gebeurt, en kijk niet met vrees of onzekerheid naar de toekomst maar met compleet vertrouwen in de Schepper van het Universum Die de zaden brengt van de Nieuwe Aarde om ze in jullie harten te zaaien. Vul ze met Liefde en gevoelens van broederschap! En zend ze door naar anderen waar je ook gaat, doordring alle Zielen die je tegenkomt met deze Liefde.

Amen, amen, amen, liefde, liefde, liefde, zegen, zegen, zegen zonder ophouden.

In de Naam van de God van allen.

Bron: Meester Kuthumi

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Winny