Alfa Schip – Galactische Federatie van Licht.

Alfa Schip – Galactische Federatie van Licht.

Gechanneld door: Cristian Won
11 februari 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Ten overstaan van onze superieuren hebben wij beloofd onze missie succesvol uit te voeren waarin we jullie beschermen voor de meest woedende aanvallen van de duistere machten, zij die uit de ruimte komen (in de vorm van beschavingen met onduidelijke of twijfelachtige intenties), en zij die uit de kern van de Aarde komen.

Wij zijn uitgenodigd door sommige regeringen van jullie planeet om ons openlijk bekend te maken aan jullie, omdat sommige invloedrijke mensen binnen de regeringen van die landen denken dat de mensheid grote stappen kan maken als jullie allemaal op de hulp van onze kennis en technologie kunnen rekenen.

Maar, oh! Er zijn vele andere regeringen, waarvan het grootste deel de meest machtige landen vormt en voor wie het economisch het beste is dat jullie wereld blijft functioneren zoals het tot nu toe gedaan heeft (omdat dat hen grotere macht geeft over de rest van de landen), die terughoudend zijn in het laten plaatsvinden van een eerste ontmoeting, een die voor eens en altijd het ongeloof zal wegnemen dat jullie de enige intelligente levensvorm zijn in dit grote universum. En het is vanwege de economische belangen dat de wens om de macht over de rest te behouden die de eerste ontmoeting tussen aardlingen en andere beschavingen zoals die van Sirius, De Pleiaden of Orion tegenhoudt.

Wij kunnen ons niet mengen in de vrije wil van de bewoners van deze, en van elke andere planeet, en dat is waarom wij ons niet openlijk kunnen laten zien aan de inwoners van een wereld zonder de toestemming van de regerende elite of regerende kaste, omdat wij dan de vrije wil zouden schenden van de regerende klasse in deze wereld. Dat is een Kosmische Wet die gerespecteerd moet worden.

Daarom moeten wij met de grootst mogelijke voorzichtigheid werken totdat we een overeenkomst kunnen bereiken met de heersende regeringen en zij een open contact met ons goedkeuren, ons vertrouwen in hen bezieling te geven (zonder enige mentale controle over hun intelligentie uit te oefenen, omdat dat inmenging zonder hun toestemming zou zijn) om ze te laten geloven dat al wij willen is jullie wereld te helpen om op een goede manier haar Ascentieproces te bereiken. Maar om de machtsoverheersing die zij tot op heden hadden niet te verliezen, weten de duistere, niet-tastbare machten, hoe zij angst moeten inboezemen in de fragiele en makkelijk te beïnvloeden geesten van die persoonlijkheden zodat zij ons en onze intenties niet vertrouwen. Het is heel moeilijk om iemand van iets te overtuigen wanneer die persoon angst heeft, en dat gebeurt in alle terreinen van het leven.

Misschien hebben we een aantal gevechten verloren, maar het wereldwijde resultaat van de “oorlog” tussen de machten van goed en kwaad op deze prachtige planeet is alles behalve verloren door de Zonen van het Licht. Een Mier is een kleine beestje, maar grote aantallen van hen kunnen een tunnel openen die grote diepten kan bereiken. De golven van de oceaan zijn niet perse zeer krachtig, maar nadat ze tegen en over de rotsen heen slaan eroderen zij stukje bij beetje de kust totdat deze zich openen om het water zich een weg inland te laten banen en een baai of zelfs een kloof te vormen.

Als jullie allemaal jullie streven zouden bundelen, zelfs als één iemand hier is en een andere daar, bijvoorbeeld, om te helpen deze boodschappen door te geven aan het grootst mogelijke aantal mensen, dan zou dit enorm bijdragen aan het bereiken van het moment waarop wij onszelf kunnen tonen aan de gehele mensheid. Dan zal de wens van sommigen van jullie om ons op een dag persoonlijk te ontmoeten en te omhelzen bekroond worden met succes.

Ga door, ga altijd door, laat je niet ontmoedigen, geloof niet alles wat je hoort in het nieuws van je televisienetwerken en kranten en gedrukte media, omdat zij proberen je angst in te boezemen en je wanhopig te maken. Geloof niet dat de economische crisis waarin jullie leven een verschrikkelijke en onoverkomelijke conditie is, omdat dat je energie zou verminderen en de geloofwaardigheid in onze missie om jullie te beschermen en helpen te ascenderen naar de 5e dimensie, zoals wij in onze vorige verklaring uitlegden. De wereld krisis waarin jullie nu leven is een noodzakelijk “kwaad”, zonder welk de wereld niet zou veranderen en jullie ondergedompeld zouden blijven in misleiding en de waarheid voor jullie verborgen zou blijven.

Wij vertellen jullie nogmaals om door te gaan met moed, zonder angst voor de toekomst, en toegewijd aan de zaak om andere te helpen kalm te blijven en vertrouwen te houden. En door anderen te helpen zou je jezelf helpen, omdat wij allen Een zijn. Diegenen van ons die van verschillende sterrenstelsels en verder komen, weten dat wij allemaal één lichaam zijn en dat wij in hetzelfde Wezen leven. Dat is waarom wij niet zullen verslappen noch ontspannen in ons streven totdat ook jullie je allemaal bewust zijn van deze waarheid. Omdat het een feit is dat, alleen wanneer je de waarheid kent, je voor altijd vrij zult zijn.

Ontvang een omhelzing, die een dag echt gegeven zal worden, van de bemanning van het Alfa Sterrenschip, en van degene die tot jullie spreekt, Commandant Sohin. Wij waken over jullie.

En wij houden van jullie.

Channeler: Cristian