Alfa Schip – Galactische Federatie van Licht.

Alfa Schip – Galactische Federatie van Licht.

Gechanneld door: Cristian Won
8 februari 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Na samen met onze vertegenwoordigers op Aarde onderzoek verricht te hebben, hebben wij geverifieerd dat wij grote stappen tegen de onderdrukkende duistere machten hebben gezet! Zij hebben grote fouten gemaakt in de laatste paar dagen, en elke keer krijgen ze minder ondersteuning van de mensen op deze planeet, omdat velen ontwaken uit hun slaap, beter gezegd vanuit hun “door de duistere vertegenwoordigers opgedrongen onverschilligheid”. De wroeging die zij voelen als zij de werkelijke realiteit ontdekken en weten hoe zij voor de gek gehouden zijn door deze echte ‘meesters’ van illusie en misleiding, zorgt ervoor dat zij proberen het kwaad dat zij de lijdende en onschuldige mensheid hebben aangedaan recht te zetten; zij zijn op dit moment zeer waardevolle instrumenten voor ons allemaal die proberen het bewustzijn van de planeet te verhogen en de huidige mensheid te leiden naar de heilige drempel van de 5e dimensie, direct van de 3e naar de 5e dimensie gaande zonder de 4e door te gaan, een dimensioneel vlak dat je al overstijgt zonder het je zelfs maar te realiseren vanwege het feit dat je met ons samenwerkt in het verbeteren van Gaia’s evolutionaire conditie. Als er meer lichtwerkers onder de Aardse inwoners zouden zijn, en zij zouden bereiken dat 50% van de wereldbevolking niet egoïstisch zou leven maar in plaats daarvan hun behoeftige broeders op een onzelfzuchtige manier zou helpen, dan zou een evolutionaire sprong voorwaarts naar de Eeuwige Vader van Licht verwezenlijkt kunnen worden die zo groot is dat het je direct naar de 6e dimensie schiet!

Wij geven jullie deze informatie alleen maar omdat het direct naar de 5e dimensie gaan zonder eerst door de 4e dimensie te gaan al een fenomenale verwezenlijking is en een van grote relevantie.

Er zijn vele planeten in het Universum die bestuurd worden door gelijkwaardige of dezelfde wetten als die van jullie. Tegenwoordig is de mensheid op jullie planeet de enige die de kwantumsprong maken waar jullie nu in leven. Als we de juiste tijdlijn van het fysieke vlak volgen (de dichtste van Gods Schepping), zijn er andere planeten geweest gelijkwaardig aan de Aarde die ook naar de 5e dimensie gestegen zijn, net zoals jullie dat nu doen. Op andere planeten zijn er minder inwoners met een voldoende graad van ontwaken, dus zij stegen niet direct naar de 5e dimensie, maar gingen uitsluitend van de 3e naar de 4e. En sommige anderen – dit zijn de meest zeldzame onder de planeten die naar de hogere niveaus gestegen zijn – hebben hun stijging van de 3e dimensie direct naar de 6e dimensie gemaakt! Maar ik zou willen zeggen dat dit uitzonderlijk is. In deze zeldzame gevallen telden deze planetaire beschavingen vele lichtwerkers die zichzelf hebben opgeofferd, soms zelfs hun eigen leven aanbiedend (net zoals dat Verheven Wezen dat bij jullie bekend is als Jezus van Nazareth), voor het collectieve gezamenlijke goed. Toen de kosmische termijn waarin zij zouden ascenderen tot het volgende niveau van bestaan eindigde, bezorgde hun opoffering/toewijding voor hun hele beschaving zo’n enorme sprong waarin ze van de 3e dimensie direct de 6e bereikten.

Maar het feit dat jullie stoppen met leven in een 3e graad dimensioneel niveau om in de 5e dimensie te leven is een grote prestatie en je zult getuige zijn van het achterlaten van een leven vol lijden en ontberingen, waarin je zeer druk bezig bent met het krijgen van waardig werk om jullie families te onderhouden, een bestaan waarin hard, bewerkelijk, fysiek werk een totaal andere manier van leven is, naar een meer aangenaam en plezierig leven waar economie, minimaliteit en zelfs overlevingsproblemen veranderen in andere soorten activiteiten, meer gefocust op genieten van muziek, schilderen of poëzie, en op het uitvoeren van simpelere taken waarvoor minder fysieke inspanning nodig is.

Wanneer het collectieve niveau van bewustzijn ascendeert, heb je niet langer een leger nodig om een land te verdedigen, geen politietroepen om de orde te bewaren en de bewoners voor dieven en criminelen te beschermen, omdat zij zullen worden verdreven naar planeten of pseudo planeten die bewoond worden door wezens verwant aan hun evolutionaire niveau. Zij zullen niet langer een probleem voor jullie gemeenschap zijn, die in vrede en rust zal leven op een superieure planeet, geregeerd door de waarheid, schoonheid, harmonie en verheven liefde.

Mogen jullie, degenen die deze verklaringen lezen en die mede deelnemers zijn van dit ware Paradijs op Aarde, starten met het visualiseren van deze nieuwe wereld, deze nieuwe Aarde en deze nieuwe gelukkige glorieuze mensheid.

En wees welkom in Eden!

Met vrede en Liefde.

Channeler: Cristian