Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie – 2010

Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie

Gechanneld door: Cristian Won
January 21, 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Sommige van jullie zullen ons misschien nooit fysiek ontmoeten. Wij weten dat er grote verwachting bij jullie leeft om te weten hoe wij eruit zien, aan boord te gaan van onze ruimteschepen en een ritje te maken rond het Aardoppervlak, en sommigen wensen zelfs aan boord van onze ruimteschepen naar een verre planeet of verre ster te reizen. Wij begrijpen dit, want wij zouden hetzelfde willen als we in jullie schoenen zouden staan.

Niettemin moeten wij jullie vertellen dat je een poging moet doen om de sensatiezoekende wens te laten gaan om iets te beleven dat je een adrenaline kick zou geven. Wij willen dat jouw intentie er een is van grotere spirituele volwassenheid en dat je de wens voor het verkrijgen van opwindende impressies achter je laat, je in plaats daarvan concentrerend op de pertinente hulp die jullie wereld in deze tijd nodig heeft. Wij zouden graag willen dat wij op jullie kunnen rekenen zodat het voor ons mogelijk is om ons project uit te blijven voeren, maar om dat te kunnen doen moeten jullie eerst het zoeken naar puur opwindende ervaringen vergeten.

Wij komen naar jullie redding omdat wij van jullie houden, en wij zouden graag weten dat wij deze prachtige blauwe planeet nooit zouden verlaten totdat we alles hebben gedaan dat we kunnen om jullie te helpen alles dat onjuist en verkeerd is te elimineren en alles wat waar en juist is te versterken. “Wanneer zal deze verandering komen?” vraagt één van de lezers van onze internetboodschappen. En wij zeggen, “Wanneer wil je dat deze verandering plaatsvindt?” Omdat het niet zo zeer van ons afhangt, maar meer van jullie wens, de wens van alle inwoners van planeet Aarde om deze verandering nu te laten gebeuren, niet in een verre toekomst. De verandering zal plaatsvinden wanneer en als jullie klaar voor de verandering zijn omdat het niet alleen afhangt van de broeders uit de ruimte die jullie verzoeken, noch van diegenen die de innerlijke Aardkorst bewonen. Deze verandering zal komen wanneer een voldoende aantal aardlingen met een wens voor een andere wereld dan die ze nu kennen een kritische massa bereikt, en dat is wanneer er een minimaal aantal mensen is die klaar zijn om op een of andere manier actief te zijn (en niet passief te zijn) om te transformeren wat niet goed is in hun wereld naar een andere realiteit, waar iedereen elkaar als broeders ziet en als cellen met dezelfde rechten op Moeder Aarde.

Wij houden erg veel van jullie, je weet niet half hoeveel, en in plaats van jullie te zien uiteenvallen in een nucleair conflict of ten prooi te vallen aan een ras in een stervende planeet als gevolg van de vervuiling die jullie zelf vrijgeven aan de atmosfeer, het aardoppervlak en de oceaanbodems, zijn wij klaar om onze levens op te offeren voor jullie. Dat, mijn geliefde kleine broeders, is wat een wezen zou doen voor iemand die echt geliefd wordt. Er is geen groter offer dan iemands eigen leven om een ander te redden; en dit offer is niet mogelijk tenzij de wezens leven in de meest nobele liefde.

Dan zal de verandering, waar alle lezers die de communicaties lezen die wij jullie zenden via onze uitzendkanalen op wachten, plaatsvinden wanneer een minimaal aantal inwoners van deze planeet actief werken om de verandering te bewerkstelligen. Als wij zeggen “actief werken”, bedoelen wij niet dat zij een soldatenuniform moeten aantrekken en naar het slagveld moeten gaan, noch dat zij activisten moeten worden in een aantal gevechten tegen het systeem dat traag gemaakt is door de tegenstrijdige duisteren, noch een boek schrijven, nonnen of monniken worden en geïsoleerd leven buiten de rest van gemeenschap als dat niet is wat zij innerlijk voelen dat zij moeten doen.

Wat wij proberen te doen is je uitnodigen om je ogen te sluiten en visualiseren, zien hoe gemakkelijk het is, alles wat je hoeft te doen is de wereld te visualiseren die je wilt hebben. Er is bij lange na niet genoeg gezegd over de kracht van de geest en over wat je kunt bewegen en veranderen door de kracht van je intentie. Je moet verlangen, geliefden, deze verandering waar je op wacht moet je sterk verlangen, met al je innerlijke kracht, verlang een betere wereld die bloeit en wordt gemanifesteerd op het aardoppervlak, stel je voor dat het vol schoonheid, harmonie, rechtschapenheid, edelheid en rechtvaardigheid is. Als we een minimaal aantal personen zouden hebben die een nieuwe wereld verlangen en een meer goddelijke manier van leven, dan konden wij jullie helpen die wereld vorm te geven in het realiteitsvlak van het bestaan. En het zou een authentieke wereld zijn, waarneembaar en echt, niet een Utopia van een leven in fantasie en verbeelding.

Dit is de Commandant van het Alfa Sterrenschip, die elk wezen op jullie wereld onvoorwaardelijk dient.

Met Liefde en Vrede.
Sterrenschip Alfa.

Kanaal: Cristian Won