Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie – 2010

Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie

Gechanneld door: Cristian Won
Januari 16, 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa

Wij vinden deze manier van communiceren met jullie een heel waardevol hulpmiddel om jullie onze boodschappen te brengen. Het is een schone, veilige en betrouwbare manier voor ons om jullie te bereiken, waar je ook bent. En het zal zo moeten gaan totdat wij op een dag openlijk en vrij contact met jullie kunnen hebben. In de tussentijd zullen wij van sommige mensen gebruik maken die wij hebben uitgekozen, en die jullie al kennen omdat zij bepaalde karakteristieken hebben die bruikbaar zijn voor telepatische communicatie. Sommige van deze channelaars zijn zeer bekend en geliefd door ons omdat we al eeuwenlang samenwerken. Want, er zijn zeer oude zielen die kwamen om alle interessante mensen op de planeet de woorden te brengen die wij jullie vertellen, met minimale persoonlijke onderbrekingen. De meest waardevolle individuen voor ons zijn zij die nederig openstaan voor onze woorden, zonder te proberen die te vervangen door die van hen zelf; zij zijn kostbaar voor ons, meer kostbaar dan goud. Aan hen, onze geliefde channelaars, willen wij de communicatie van vandaag opdragen.

De channelaars die wij gebruiken om contact met jullie te maken zijn als de top van een piramide. Net onder deze top staan diegenen die vanuit huis werken, en die het mogelijk maken dat onze woorden de rest van de gemeenschap bereiken, zij zijn de vertalers en degenen die onze boodschappen op webpagina’s plaatsen op het internet. Onder hen, ook heel belangrijk, staan diegenen die de informatie weer verder sturen naar hun bekenden, of die informatie verstrekken over het bestaan van deze websites aan andere mensen. Zij allen zijn een grote hulp voor ons en wij willen hier en nu onze diepste dankbaarheid uitspreken. Dit is de manier waarop alle informatie die wij willen geven aan de bevolking van de planeet verspreid kan worden over het internet, en elk huis bereiken waar mensen van goede wil en met een open geest leven, compleet vrij van het geconditioneerde in hokjes-denken.

Dit [in hokjes denken] type starre en verouderde gedachten zijn de gedachten die normaal gesproken door de religies op jullie planeet worden uitgezonden en die met elkaar wedijveren om hun authenticiteit en de unieke waarde van hun congregatie te demonstreren. Sjofele poging, in een tijd dat de hele planeet samen aan het komen is, zoals Europa bijvoorbeeld! Al de plaatsen op de planeet waar regering – of politieke partijen zich willen afscheiden van de rest, zijn een demonstratie dat de duistere machten actief opereren op hen, zonder dat zij het door hebben. Landen, gemeenschappen en steden waar de tendentie bestaat om samen te gaan met die in omringende geografische zones, zijn een symbool dat de Meesters van Wijsheid, de Broeders van andere plaatsen in de Melkweg en de Buitenaardse Wezens mensen uit die plaatsen aanmoedigen om samen te gaan in liefde, begrip en broederschap. Het is als een beroemde regel die al eeuwen als een wimpel is voor de Fransen: “Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap”.

Waar eenheid is, zal liefde zijn; waar verwijdering is, zal er raciale en etnische haat zijn. Werk samen met een organisatie waarin je de mogelijkheid hebt om je minder geavanceerde broeders te helpen; er zijn een er een aantal die zeer bekend en betrouwbaar zijn. Je hoeft niet achterdochtig over hen te zijn. Veel mensen verschuilen zich alleen maar achter de facade van achterdocht voor deze organisaties om te genieten van hun inhaligheid en lak aan menselijke solidariteit. Ben solidair. Verplaats een deel van je inkomen, zelfs als het niet veel is, binnen jouw mogelijkheden, om deze organisaties te helpen die al reeds bestaan zodat de wereld de banden kan aantrekken en kleiner kan worden; om verwijderingen te voorkomen wanneer er behoefte is aan ondersteuning en samenwerking onder alle mensen.

Nu heb je de mogelijkheid om het te doen, door je broeders en zusters van het eiland Haïti te helpen die getroffen zijn door een enorme aardbeving die duizenden doden, daklozen en nabestaanden achterlaat. Monetaire hulp is net zo nodig als menselijke aanwezigheid, net zo onbetaalbaar als de hulp die GEBEDEN ook brengen. Bidden is onbetaalbaar, omdat het mogelijk is om te bidden op elke plaats op de wereld, en het geen monetaire uitgaven behoeft van diegenen die hun broeders in nood willen helpen. Wij vertelden jullie dat er delen van de planeet zouden zijn die geraakt zouden worden door de enorme krachten van de vrijgekomen elementen daar. En in de nu volgende maanden, zul je meer verschrikkelijke voorbeelden zoals die in Haïti zien, omdat dit reacties van de Aarde zijn om mentale, astrale en fysieke agressies van de mensen die haar ‘lichaam’ bewonen en die als cellen van een klein organisme zijn, af te schudden.

Wij, jullie broeders en zusters van andere plaatsen in de Ruimte, soms van zeer verre sterrenstelsels, zijn toegewijd jullie ook te helpen in tijden zoals waarin Haïti nu leeft, evenals wanneer orkanen kustzones in Noord en Centraal Amerika treffen, of wanneer de tsunami’s verschillende landen in Azië en zelfs de Afrikaanse kust treffen. In die momenten zijn we er, onze taken vervullend die onzichtbaar zijn voor jullie maar die zeer nodig zijn om het leven in de wildernis, de flora en de externe en interne aardkorst op stevig land of het continentale platform in het geval van de oceanen, te herstellen. De reddingsoperatie die wordt uitgevoerd door onze ruimteschepen is de reden geweest voor het herstel van deze woongebieden in zee en op aarde.

Wij vragen daarom jullie samenwerking op elke manier waarvan je van binnen voelt dat die goed, omdat je altijd wordt geleid door het licht van je innerlijke ziel. Ons zeer dankbaar voelend voor jullie hulp en samenwerking, groeten wij jullie in Vrede, Broederschap en Goddelijke Liefde.

Met Liefde en Vrede.
Sterrenschip Alfa.

Kanaal: Cristian Won