Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie – 2010

Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie

Gechanneld door: Cristian Won
January 11, 2010

Groeten van het Sterrenschip Alfa!

Geliefde broeders van Planeet Aarde, met groot plezier maken wij contact met jullie via onze Channeler in Spaans, wetende dat onze berichten vertaald worden in tenminste twee andere talen, Portugees en Engels. Dit zorgt ervoor dat onze boodschappen meer mensen bereiken omdat zij het anders niet zouden kunnen lezen.

Nu dan, gedurende onze telepathische overbrengingen naar onze channeler Cristian zullen wij verschillende onderwerpen polijsten, in overeenstemming met onze criteria die afhangen van elk moment dat je ze ervaart, zodat je op de hoogte gehouden kunt worden van de gebeurtenissen die plaats zullen gaan vinden.

Wij zijn gestationeerd in een groot model ruimteschip, dat jullie een “kraamzorgschip” [*1] zouden noemen. Deze term brengt een glimlach op ons gezicht, niet omdat het lachwekkend is, maar omdat het de term is die wij erg vinden passen bij haar missie. Maar wij zouden de term “moederschip” gebruiken, omdat een kraamhulp niet de echte moeder van de baby’s is waar ze voor zorgt, terwijl een moeder dat wel is. Dit past ook beter bij de werkelijkheid, omdat wij allemaal rijkelijk de “buik” van de “moeder” delen en wij deel zijn van dezelfde Familie. Daarnaast hebben wij de Familie van Orion, de Familie van de Pleiaden, de Familie van de Siriërs, de Familie van de Zwaan, etc.. En de “moeder” draagt haar kinderen naar de plaats die de “Vader” heeft verordend, dus aan Zijn wil wordt voldaan in elke hoek van het gecreëerde Universum.

Wat doen wij in dit grote Moederschip? Wij houden jullie in de gaten, zodat wij weten waar jullie zijn en hoe jullie respectievelijke ‘missies’ of werken worden uitgevoerd in het fysieke lichaam dat jullie tijdelijk bewonen. Dat is de ene kant, aan de andere kant redden wij voorbeelden en modellen van levensvormen van jullie planeet, en wij vervoeren ze naar ons schip waar wij in sommige gevallen een goede genezing verrichten, of een transformatie naar of transmutatie in een andere vorm, afhangend van het gekozen proces. Wij transporteren ook leden van ons team naar het Aardoppervlak die dorre landschappen herstellen om te voorkomen dat zij in een woestijn veranderen. Ook helpen zij om het groen weer te herstellen door land opnieuw te bevloeien met speciale technieken door water uit de ondergrond van het oppervlak te halen. Als wij dit niet zouden doen, dan zou inmiddels een derde van jullie aardoppervlak in woestijn zijn veranderd. Natuurlijk zijn jullie je hiervan niet bewust, maar we vertellen jullie dit zodat je wat meer weet van de taken waarmee wij normaal gesproken bezig zijn op het Alfa Sterrenschip.

Een andere missie die wij hebben is die van het tegengaan van de besmetting die jullie fabrieken, jullie afval en transportvoertuigen veroorzaken in de aardse atmosfeer en in de wateren. Zowel de atmosfeer als de wateren zijn zeer gevoelig voor elke interventie van buitenaf. Vissen en vogels lijden ook onder deze vervuiling, en onze geliefde broeders trillen van geluk wanneer zij worden geassisteerd door onze technici die bezig zijn met de ontsmetting van de omgeving. Iedere levensvorm is waardevol voor ons, en onze wetenschappers laten geen mogelijkheden onbenut om ogenschijnlijk de omgeving te verbeteren waarin zij werken. Wat onbewuste mensen weggooien en ruineren, zullen jullie broeders uit de ruimte nogmaals schoonmaken en het dan retourneren tot hun onbesmette originele conditie. Wat een werk geven jullie ons, kleine broeders!

Ja, ja, wij weten dat jullie niet allemaal vervuilen en jullie atmosfeer en oceanen besmetten (God zij dank) en elke keer staan er meer mensen op om meer van jullie broeders er op te wijzen meer respect te hebben en goed te zorgen voor het milieu. We hebben ook wat te maken met deze opening naar dit bewustzijn, omdat wij jullie gedachten hebben beïnvloed zodat je je kunt realiseren wat besmetting en verslechtering is en hoe prachtig jullie wereld is! Jullie kunnen je niet voorstellen hoe prachtig jullie wereld is en hoe mooi zij eruit ziet vanuit de ruimte! Te zijner tijd zullen jullie de mogelijkheid hebben om te bedenken hoe mooi jullie planeet is vanaf een behoorlijke en gepaste afstand, omdat je het met je eigen fysieke ogen mag aanschouwen, maar ook met je niet-fysieke!

Nu, wij hebben jullie een beetje over onszelf verteld, zodat je niet zult zeggen: “Wat is in vredesnaam het Alfa Sterrenschip?” (we lachen).

Voor nu zeggen wij tot ziens, en we vertellen je dat we veel van jullie houden, en dat wij het niet moe zullen worden jullie te helpen, voor zolang als jullie ons nodig hebben.

Met Liefde en Vrede.
Sterrenschip Alfa.
Kanaal: Cristian Won

[*1 De meer Nederlandse vertaling zou “bevoorradingsschip” zijn, echter in de originele channeling in het Spaans werd gekozen voor een andere vorm die beschrijft hoe “de moeder haar kinderen voedt (met bijv. proviand)” en hoe het Alfa Sterrenschip dat blijkbaar goed bij haar missie vindt passen]