Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie – 2010

Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie

Gechanneld door: Cristian Won
January 8, 2010

Groeten van het Sterrenschip Alfa!

Mensen over de hele wereld die eerder geen interesse in spirituele thema’s toonden raken nu geïnteresseerd. Zij worden gemotiveerd door een “bombardement” dat wij uitvoeren en dat nu over het gehele oppervlak van de planeet een energie uitstraalt die subtiel de pijnappelklier en de hypofyse stimuleert. Deze corresponderen met een ander trillingsniveau in de voorhoofdschakra en de hartchakra. Dit provoceert, samen met andere symptomen, een bewustheidstaat die zich van de materiële doelen en wereldlijke zaken afwend naar een staat van niet-oppervlakkige fysiek van antimaterie, namelijk Pure Energie. Pure Energie manifesteert zich in wezen in verschillende vormen van subenergie. Sommige van deze vormen zijn niet bekend bij de mensheid op deze planeet, maar het is ook niet onze intentie deze bekend te maken voordat het de juiste tijd is. Je moet geduldig zijn; wanneer het tijd is zullen deze en andere dingen naar alle mensen worden gezonden die het oppervlak van de Aarde bevolken in de nieuwe tijden die zich nu beginnen te tonen en die hun oorspronkelijke gouden stralen over de geografie en alle levende wezens op deze prachtige blauwe planeet uitstralen.

Er is zoveel informatie, zoveel leringen die wij naar jullie willen uitzenden! Het is onze droom dat de tijd komt dat we zoveel dingen met jullie kunnen delen waarover jullie nu niets weten en die jullie zal helpen te leren zodat jullie vooruit kunnen gaan in jullie leven op een veel hoger niveau dan dat jullie nu kennen. We spreken dan over de verbetering van jullie gezondheid, het implementeren van genezende technieken die veel geavanceerder zijn dan die jullie nu leveren; we hebben het over de vormen van transport die onschadelijk voor het milieu zijn en van de mogelijkheid voor jullie om gebruik te maken van de bronnen die beschikbaar zijn in de natuur zelf en die GRATIS zijn; we hebben het over zelf-ontspanningstechnieken en het vergroten van je persoonlijke energie, die je zal helpen om je gelukkig te voelen en vol plezier; en we hebben het absoluut over het jullie helpen om je aandacht te richten op anderen zodat je geen egocentrische levens zult lijden, maar in tegenstelling, een leven vol liefde en harmonie te midden van alle mensen en levende wezens die je omringen.

De fantastische wezens waarover je in boeken gelezen hebt bestaan echt, het is alleen zo dat zij leven op meer subtiele (etherische) vlakken dan het fysieke vlak waarop jullie leven, dat is de reden dat zij onzichtbaar zijn voor jullie fysieke ogen. Wij zullen jullie dit absoluut en eindelijk leren wanneer wij het eerste contact gemaakt hebben, maar eerst moeten jullie ze kunnen zien en hen leren kennen en dan een broederlijke en harmonieuze onderlinge relatie met hen onderhouden. Veel van hen wensen dat, zoals zij zich ook voorstellen dat de vreedzame en harmonieuze ontmoeting dichtbij is, terwijl andere de mensen nog steeds wantrouwen, omdat zij gezien hebben dat jullie wreedheden begaan tegenover wezens van andere rijken gedurende vele jaren, en dan speciaal tegen wezens van het dierenrijk met wie zij een hele diepe verbondenheid ervaren.
Er zijn sommige rassen van wezens in de natuur die een meer intieme en hechte relatie met het dierenrijk onderhouden dan met de menselijke wezens, en het is niet zeldzaam dat mensen soms dieren vermoorden voor de sport of als gril tegenover hun broeders, terwijl andere rassen dat alleen doen om voedsel te krijgen. De mens is het meest vrede wezen op het oppervlak van de Aarde omdat hij onnodig andere levende wezens doodmaakt. Maar dit alles zal veranderen, en de fotonische energie die wij nu naar de Aarde sturen zal jullie helpen erkennen dat jullie basis voedsel van het plantenrijk komt, en dat het dierenrijk niet afgeslacht hoeft te worden zoals het gedaan werd door mensenhanden alleen om voedsel voor de mens te worden. Menselijke wezens zouden moeten stijgen naar een hoger energetisch niveau en zij zullen dat alleen bereiken als zij de manier veranderen waarop zij zichzelf voeden. Hoe meer de subtiele energie waar zij hun voeding van krijgen, hoe lichter hun lichamen zullen worden en hoe meer energie en magnetische vloeistoffen hun aura zullen omringen. Dit zal een van de meest beruchte karakteristieken worden van de “Nieuwe Mens” die op aarde zal lopen in dit Nieuwe Tijdperk.

Wij wachten in hoop en verlangen dat dit moment zal komen.

Met Liefde en Vrede.
Sterrenschip Alfa.

Kanaal: Cristian Won