Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie – 2010

Alfa Sterrenschip – Galactische Federatie

Gechanneld door: Cristian Won
30 Januari – 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Onze missie om enerzijds jullie allemaal voorwaarts te leiden naar de kennis van ons bestaan, en anderzijds jullie te vertellen over onze acties op en ons doel van de aanwezigheid op deze planeet, komt dichtbij een zeer cruciaal punt in tijd. Het Alfa Sterrenschip heeft een zeer relevante missie te volbrengen binnen het Goddelijke Plan, en nu wij in de volgende en latere stadia terecht komen, kunnen wij jullie blijven informeren via het Internet, gebruikmakend van dit zeer bruikbare hulpmiddel voor ons doel, om ieder van jullie te vertellen over onze acties zodat jullie je hiervan bewust zijn. Wij willen het op deze manier doen omdat wij voor jullie allemaal wensen, zowel voor hen die al ontwaakt zijn en hen die zullen gaan ontwaken in deze veranderende tijden, te begrijpen dat deze verandering voor de mensheid op planetair niveau iets is dat ons allemaal aan gaat, zij die hun oorsprong op deze planeet hebben en zij die van diverse astrale afstanden hierheen komen, allemaal verenigd in één lichaam om de dimensionale verandering die gepland is door God voor jullie in de huidige tijd te bewerkstelligen.

Er zijn vele en verschillende individuen op deze planeet, op dit moment geïncarneerd in fysieke lichamen, die voor de mensheid en de planeet werken en weten van ons bestaan, zelfs als zij hiervan geen waarneembaar bewijs hebben, omdat zij innerlijk weten dat zij geassisteerd worden door planetaire beschavingen van buiten deze wereld. En waarom hebben zovelen, zovelen van jullie die mysterieuze innerlijke zekerheid dat wij hier zijn, ondanks het feit dat wij onszelf nog niet formeel hebben geïntroduceerd? Je weet wel, “Hallo, ik ban Kryon, ik ben SaLuSa, ik ben Ashrar Sheran, ik ben Silisius van dit of dat planetaire systeem” – “Hallo, ik ben Alex, Mauricio, Maria of Jennifer, en wij zijn geboren op deze planeet.” Zoiets, toch?

Nu, is de gedachte waarom je absoluut zeker bent van onze aanwezigheid en assistentie als wij ons niet hebben geïntroduceerd op een fysiek vlak, niet in je opgekomen? Mediteer hierover. Denk hierover na. En waarom hebben andere mensen, begiftigd met een grote intelligentie en zelfs in het bezit van een zekere algemene spirituele kennis, simpel geen geloof in ons, of maken denigrerende opmerkingen zoals, “Oh, vertel me niet over Marsmannetjes, ik heb al genoeg problemen hier op Aarde die ik op moet lossen!”(Alsof wij hier zijn om problemen voor jullie te veroorzaken, mijn hemel!). Wij kennen al deze conversaties en zijn ons van hen bewust omdat wij ze monitoren vanaf onze ruimteschepen, en dat is waarom wij ieder van jullie zeer goed kennen, beter dan je denkt! Daarom is het waar dat wij heel dichtbij zijn, heel dicht bij jullie, net zo dichtbij als je eigen hart!

En daarom nodig ik jullie uit om over iets anders na te denken: waarom hebben de meesten van jullie, jullie die onze boodschappen lezen omdat je voelt dat ze waarheidsgetrouw zijn, zich altijd gevoeld als vreemden in een wereld waarin waardesystemen en werkwijze niet overeenstemmen met wat jij denkt dat ze zouden moeten zijn? Vele anderen plannen hun hele leven in het kader van een aards bestaan, en zij voelen zich comfortabel en zijn gewend aan de manier van leven op Aarde. Aan de andere kant, vele anderen zoals jijzelf die nu deze boodschap leest, hebben zich altijd een vreemde gevoeld hier, ongelukkig met de manier waarop mensen leven en denken op deze planeet. Aan welk feit denk je dat dit kan worden toegeschreven?

Al decennia lang, zijn sommige wezens van andere werelden aan het werk om de mensheid op Aarde voor te bereiden, hun acties zijn ongezien en anoniem binnen jullie samenleving. Zij brengen enige tijd bij jullie door, gaan om met sommigen van jullie zonder dat je je ervan bewust bent, en wanneer zij hun werk afgemaakt hebben, gaan ze terug naar ons ruimteschip. Deze sporadische bezoekers geven hun identiteit zelden vrij aan sommigen van jullie, maar soms doen ze dat wel, als hun missie dat van ze vraagt. Gewoonlijk echter voeren zij hun taken ‘incognito’ uit in die stad, of dat dorp waar zij kwamen voor een doelgerichte missie.

En dan hebben we ook de andere zaak, meer algemeen dan de vorige, waarin velen van jullie met ons in onze transport ruimtevaartuigen naar deze coördinaten kwamen in tijd en ruimte, maar die een missie hebben met een vele bredere omvang en die meer tijd nodig heeft dan die zaken wij hiervoor noemden. In dat geval, nemen zij een fysiek menselijk lichaam aan, binnengaand in de baarmoeder net zoals de rest van de menselijke zielen dat doen, ze gaan door het geboorteproces en het leerproces zoals elk ander kind van dit menselijke soort, met een aardse moeder en vader, zonder argwaan te wekken van andere mensen om hen heen. Andere mensen zullen hen zien als gelijken, maar zij zullen zich altijd als vreemden voelen hier. Zij zullen zoeken naar vriendschappen met mensen die voelen en denken zoals zij (en nu wij het Internet hebben, is deze mogelijkheid binnen handbereik), en zij zullen zich comfortabel voelen om alleen over onderwerpen als UFO’s, paranormale gebeurtenissen, engelen of andere lichtwezens te praten. En onderwerpen die de oorspronkelijke mensen van deze planeet opwinden zoals sport, politiek of het leven van beroemde mensen, zullen hen stierlijk vervelen.

Ik hoop dat ik heb kunnen helpen, zodat één of sommigen van jullie jezelf kunnen identificeren met de laatste groep die wij vandaag benoemden. Dit is één van onze missies, en een zeer bevredigende zelfs: om jullie te helpen jezelf beter te leren kennen, jullie aanwijzingen te geven over jullie oorsprong en wat je kunt doen om deze innerlijke hulpmiddelen te activeren die jullie de kracht zullen geven om je respectievelijke taak uit te voeren met meer enthousiasme en grotere efficiëntie.

Voor nu zeg ik, tot ziens, en wens je een geweldige dag toe. En natuurlijk ook, dat je een plezierige tijd hebt met het nadenken over deze boodschap.

Met Vrede en Liefde,
Het Alfa Sterrenschip

Kanaal: Cristian Won