Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won
11 april 2010

Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Wij zijn zeer blij een aankondiging te kunnen doen, die al jullie onvermoeibare Lichtwerkers zeker zeer gelukkig zal maken. Met de duidelijke intentie om het aantal veiligheids- en beschermingsmechanismen te verhogen tegen de oppositiemachten van het Duister, heeft de Galactische Federatie van Licht besloten om het aantal Moederschepen en medium en kleine schepen te vergroten. Deze zullen worden toegevoegd aan die schepen die al in een baan rond de Aarde vliegen of op bepaalde plaatsen sluimeren in de ruimte. Het aantal schepen in een baan om de Aarde en sluimerende ruimteschepen zal worden vergroot met een equivalent van 10% meer dan het aantal schepen dat al beschikbaar is voor bescherming, opschoning en verheffing van alle fauna, flora en mensheid op jullie prachtige blauwe planeet.

Om dit te doen, zullen wij de komende paar uur beginnen met de voorbereidingen zodat de Moederschepen, medium en klein, die hun respectievelijke missies ergens anders in de Melkweg vervulden, tijdelijk hun activiteiten kunnen verlaten en onmiddellijk onze krachten van Licht kunnen vergezellen die al aanwezig zijn in dit kwadrant van de Melkweg.

De beslissing werd genomen door de Raad van de Intergalactische Confederatie en doorgezet naar de Galactische Federatie van Licht, die de Melkweg specifiek onder haar hoede heeft, om van kracht te worden.

Dus je kunt dit nieuws met grote vreugde en tevredenheid ontvangen, omdat dit een vooruitgang kan betekenen in de tijd naar het Eerste Contact, dat op haar beurt zonder twijfel zal resulteren in een versnelling van het proces van Ascentie voor de mensheid op Planeet Aarde, evenals alle met jullie gerelateerde koninkrijken, de devische, elementale, dieren, planten en minerale koninkrijken. Het is een zaak die het waard is gevierd te worden, dat alle zielen eindelijk hun verheffing meemaken naar de hogere niveaus (als een tastbaar feit), zelfs eerder dan verwacht!

Wij willen jullie ook graag informeren dat de inspanningen van al diegenen die werken naar de verheffing en ontwaking van al jullie broeders en zusters, te midden van de mensen op de planeet waarop wij trots zijn die onze bondgenoten te noemen, zo veel te maken hebben gehad met deze beslissing die genomen is door de Raad van Ouderen. Jullie momentum en trouwe inzet heeft de meest wijze leden met succes overtuigd dat de hulp van buitenaf die jullie hebben ontvangen zeer verdiend is, evenals de vergroting van het aantal krachten in kwestie.

Dus gefeliciteerd, omdat deze vergroting van onze krachten van Licht geheel te wijten is aan het harde werk en de inzet van jullie allen, dierbare lichtwerkers van vrede, liefde, en gerechtigheid. Jullie hebben het voor elkaar gekregen de fijnste breinen van het locale Universum te overtuigen dat de tijd voor jullie Bestaansverheffing, door jullie eigen verdiensten, voorwaarts kan gaan. En dit zal sneller de val van overheersing en de controle van de oppositiekrachten van de duisteren over jullie betekenen.

Vanwege de onstuitbare vooruitgang van het licht tegen de afnemende en regressieve krachten van de planeet Aarde! Omdat onze overwinning zal worden bereikt na de gezamenlijke inspanningen van jullie en ons!

Met Vrede, Liefde en Licht,

Commandant Sohin

Vertaling: Puk