Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won
29 december 2010

Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Werkelijk formidabel zijn de geduchte maatregelen die de Galactische Federatie heeft aangenomen om de interne structuur van negatieve machten af te breken en de controle terug te geven aan de machten van het Licht, die in het verleden de mensheid vele duizenden jaren regeerde.

Misschien klinkt de informatie die ik nu geeft een beetje op “Star Wars”, maar ik kan jullie verzekeren dat het iets is dat deze dagen gebeurt, en dat het net zo werkelijk is als de economische crisis waar jullie nu onder lijden.

Waarschijnlijk lijkt de economische crisis reëler, omdat die jullie direct in het vlees snijdt, terwijl de vooruitgang waarover wij jullie informeren over jullie Ascentie, op het moment, alleen gebaseerd is op het vertrouwen dat jullie in ons hebben, in ons bestaan, onze gezamenlijke strijd (die van ons en van jullie waarbij wij een front vormen) tegen de duistere wezens waaraan jullie onderworpen waren.

Nu dan, wij dringen er opnieuw bij jullie op aan om te luisteren naar wat je hart je vertelt, en conclusies te trekken in overeenstemming met de gevoelens die door jullie stromen, van je spirituele hart tot aan je onderbewustzijn. Laat jullie leiden door je intuïtie en ik kan jullie verzekeren dat het je goed zal dienen.

Jullie moeten weten dat het moment van Eerste Contact, dat zowel door ons als door jullie erg gewenst is, dichterbij komt en snel zal worden uitgevoerd, zeer binnenkort, want zoals ik aan het begin al gemeld heb: wij hebben wereldwijd een grote vooruitgang geboekt met alle beschavingen die jullie als eenheid bezoeken.

De beschavingen van Sirius en de Zwaan, die meestal samenwerken in een gemeenschappelijke inspanning om het licht, vrede en harmonie in de hele Melkweg te herstellen, hebben een gebeurtenis in scene gezet die een harde klap zal uitdelen aan de geheime regering, en die deze regering zal destabiliseren en ervoor zal zorgen dat zij zich gedesoriënteerd voelt. Zij konden zich niet voorstellen dat wij zo slim en snel konden handelen.

Kris-Won, mijn kanaal, heeft mij gevraagd om telepathisch meer expliciet de aard van de gebeurtenis door te geven, maar helaas is het niet wenselijk om meer details te geven. Laat het voldoende zijn dat ik zeg dat jullie harten blij zullen zijn en jullie hoop feller straalt in jullie vermoeide geest, die staat te popelen om het onderdrukkende juk van het donker te doorbreken.

Wij verheugen ons dit goede nieuws te kunnen brengen, en wij blijven aandringen bij jullie om je werk voort te zetten, jullie onvermoeibare mensen, voor de snelle totstandkoming van de interne regering van Licht op Planeet Aarde. Werk, werk, werk ten behoeve van de vibratieveranderingen, die plaatsvinden in een korte periode van jullie lineaire driedimensionale tijd.

Lichtwerkers van de mensheid en onze grote schare kosmische, hemelse, engelachtige, astrale en binnenaardse wezens verenigd in een front, zullen als een stormram de muren slopen van degenen die een schuilplaats hebben gezocht in hun eigen egoïsme en proberen om zich te verzetten tegen de verandering!

Er zal geen plaats voor diegenen die een koud hart en een kleinzielige geest hebben! De verandering beloofd door ons, zal resulteren in een veel spirituelere menselijkheid en altruïsme, niet alleen gericht zijn op zichzelf en hun eigen welzijn, maar geïnteresseerd in de verbetering van de samenleving in het algemeen en pleiten voor de verheffing van de mensheid tot ongekende hoogten op deze planeet.

Als onze samenkomst werkelijkheid wordt, kunnen we hen helpen te verbeteren en te evolueren in een paar jaar, wat normaal gesproken eeuwen of zelfs millennia zou duren als ze onze hulp niet hadden ontvangen.

Niemand van ons kent tot in detail het plan dat God heeft geweven in zijn kosmische geest, maar wat we wel weten is dat succes zal worden verwezenlijkt op het fysieke vlak waar jullie leven, en dat onze strijd tegen de duisternis die deze wezens karakteriseert in de hoogste echelons van de macht, uiteindelijk met succes zal worden bekroond.

Hier kunnen jullie absoluut zeker van zijn, omdat God, die de Schepper is van alle situaties, niet kan falen, nooit kan falen!

Wij zouden jullie graag inenten met het optimisme dat we hebben, dat komt van het vertrouwen in de succesvolle ontwikkeling van de plannen van God. Daarom willen wij jullie graag infecteren met het optimisme door te gaan met een vast geloof en vertrouwen. Laat de angst achter en beweeg, beweeg meer en meer gestaag, met opgeheven hoofd en trots om te weten dat wij mede-sterren zullen worden van de bloei van een nieuw tijdperk op deze planeet

Ik geef mijn zegen, die door het Opperwezen via mij gegeven wordt.

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk