Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won
20 december 2010


Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Vanuit de diepste en meest verborgen hoeken van de ruimte komen de zegeningen van Verheven Wezens, zegeningen die wanneer ze de mentale, astrale en fysieke atmosfeer van jullie planeet raken alle levende wezens die de planeet bewonen met Liefde en Broederschap. Hun zegeningen, hun goede wensen en gebeden komen met de intentie de Aarde en haar bewoners te helpen bij het succesvol bereiken van Ascentie, in deze meest gunstige momenten waarin de energetische invloed richting jullie zonnestelsel de Centrale Zon van de Melkweg kruist.

Er zijn zo veel prachtige zielen, geïncarneerde en vrije zielen, die hun hulp aanbieden in deze momenten van zulk groot belang! Als jullie hen allemaal konden zien zoals zij hen zien (vrije zielen, reizigers van verre plaatsen in de Melkweg en daarbuiten, de binnenaardse zielen die in de planeet wonen en die wachten om jullie met open armen te komen ontvangen, en, tenslotte, de verheven aardse mensen), dan zouden jullie genieten van het besef van de ondersteuning en samenwerking met jullie op dit moment!

Wij, jullie broeders van het Alfa Sterrenschip, zijn maar een heel klein deeltje van de enorme hordes van wezens van Licht die jullie driedimensionale vlak binnengaan in deze tijden. Zij komen (zoals wij komen) om jullie onze hulp aan te bieden zodat jullie spiritueel groeien, omdat het de innerlijke groei is die het mogelijk zal maken voor jullie de sprong te nemen naar Gaia’s volgende cyclus, een cyclus die door ons met veel plezier voor jullie gereserveerd is.

Als jullie met ons de visie van zo vele honderden, duizenden medezielen eens zouden kunnen delen die ontwaken voor de realiteit, en die wensen zichzelf te bevrijden van het onderdrukkende juk van hen die de duisternis vertegenwoordigen!

Vertel jullie zelf met zekerheid en heftigheid dat jullie geen onderdeel willen blijven van die grote leugen die jullie moesten geloven; dat jullie jezelf niet willen blijven zien als “zondaars”, maar als hemelse wezens als jullie recht en erfenis; dat de enige originele zonde is dat jullie je schuldig blijven voelen over fouten die jullie in vorige levens gemaakt hebben en die, daarom, een product van jullie verbeelding zijn; en dat jullie, om kort te gaan, niet willen blijven leven in dit driedimensionale scenario. Vertel jullie zelf dat jullie er klaar voor zijn om samen te bestaan met broeders en zusters in liefde, broederschap en wederzijdse samenwerking in een vijfde dimensie wereld.

En als wat wij jullie vertellen gezegd zal worden door velen (het kan bereikt worden, geloof ons!), dan is jullie Ascentie naar de Nieuwe Aarde verzekerd en zal een feit zijn binnen een korte periode van de tijd die jullie nog hebben met experimenteren in jullie driedimensionale wereld, omdat voor ons alleen het eeuwige heden bestaat.

En dan zullen wij jullie verwelkomen als leden van de Galactische Federatie, leden met alle rechten, die dit verdiend hebben met onze hulp, ja, maar speciaal door hun eigen verdiensten, vruchten van de pogingen van een groot deel van jullie bevolking, die moedig werkten om zichzelf te bevrijden van de regressieve machten die jullie vasthielden en die nog steeds controle over jullie willen houden. Een nutteloze bezigheid, want jullie Ascentie is deskundig geprogrammeerd! Een nutteloze poging, want hun dagen zijn geteld!

Geloof het, diegenen van jullie die in diepe wanhoop verkeren, want jullie willen niet blijven leven in een wereld die (tot op heden) wordt gedomineerd door de duistere machten. Zoals ik al ontelbare keren heb gevraagd, vraag ik jullie nogmaals om geduldig te zijn, en zeg jullie dat de langverwachte dag voor ons allen niet ver weg is, en de meesten van jullie zullen dit zien.

Ik verlaat jullie nu, [en] ik vertrouw erop dat jullie meer hoop voelen, totdat wij weer contact met elkaar hebben, van de andere kant van jullie computers. Tot de spoedige oprichting van de broederschap, vrede en harmonie onder alle mensen op Aarde.

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk